American Car Show 2006

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Puli-Song, 5.4.2006.

  1. hot wheels

    hot wheels 1st gear

  2. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    Minusta tuntui, että autoja oli pirun vähän. Muistan kun vuonna 1997 12v-nassikkana otin 6 rullaa valokuvia ja nyt tuli kameraan joku 30 kuvaa. Tietysti ei otettu kaikista kuvia, mutta ihmeen vaisulta tuntui. Se radalle.com jumputuksineen oli kyllä suoraan saatanasta! :wc:
     
  3. Buickustom

    Buickustom Gearhead

    Olihan taas näyttely. Ei olis tullu mentyä jos olis pitäny maksaa.
    Nyt kävin la kiertelemässä ja ma kerhon osastolla päivystämässä. Hiukan harmitti kun ei saatu buickia kunnolla puhtaaksi ja kiiltämään, tuli hälytys niin myöhään to iltana.
    Kiitoksia Tupikselle ja TiGGerille ja Heikille ja muille :wink:

    p.s. Yritetään päästä Savoon!
     
  4. nash

    nash 3rd gear

    Onpahan sekin näyttely sitten taas ohi. Jalat on kipeet vieläkin ja hiukan väsyttäis vieläkin. Auto on takaisin tallissa ja työnalla jos sais sen valmiiksi seuraaviin cruisingeihin.
     
  5. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Pitää muistaa myös se seikka että ACS oli vasta TOINEN näyttely missä OD oli omalla osastollaan mukana. Kummastakin tapahtumasta on vielä tullut järjestäjiltäkin kannustavaa palautetta palkintojen muodossa.
    Etenkin tällainen tiivis näyttelyrumba vaatii veronsa, viimehetken muutoksille,sairastumiset ym. ei todellakaan voi mitään.
    Toivonkin avointa keskustelua kuinka voidaan kehittää näyttelytoimintaa paremmaksi. Ei pelkästään haukkuja puutteista vaan rakentavia idiksiä miten saadaan näkyvyyttä, toimivuutta, vieläpä siten ettei kaikki kaadu muutaman henkilön hoidettavaksi. Tosiasiahan se on ettei jokaiselle pysty rakentamaan mieluista tapahtumaa..
    Ei teidän tarvitse anteeksi pyydellä,tiedän että koko poppoo teki parhaansa!! ja se riittää! Tsemppiä ja voimia seuraaviin tapahtumiin. Mä lupaan osaltani olla mukana jelppaamassa ensi kauden tapahtumissa, tämä ACS meni oman kerhon avustamisessa.

    Terkuin! - Jamppa
     
  6. Cat65

    Cat65 1st gear

    Jep, ja apuja saa kyllä täältäkin, jos vain aikataulut passaavat. Tuossa kyllä Tupis vähän kyseli jo torstai-iltana lauantaipäivää, mutta harmillisesti olin sopinut sille päivälle jo ohjelmaa. Muutenkin tulee keikuttua siellä ja täällä tapahtumissa ja kun ei tuo perhe vielä pyöri jaloissa, niin aina saa kysyä :D

    Ja veikkaan että muiltakin palstalaisilta saa jeesiä tarvittaessa.
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    No ei teillä kovin hirveästi osaston purkuaikaa ollut kun meidän miehet ovat jo messukeskuksessa pystyttämässä osastoa FinnTec messuja varten...
     
  8. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Juuu... Saa!
     
  9. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kiitoksia vaan itsellesi kaikesta. Näytti torstai iltana hetken jo siltä, että siinä olisi ollut tyhjä kolo. Sinun autosi kuvaa hyvin harrastamista ja siksi se oli hyvä valinta osastolle.
     
  10. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    American Car Show:n valloitukselta on selvitty onnellisesti kotiin :) Reissu oli kaikin puolin mieleen painuva positiivisessa mielessä. Käyttäjien kanssa oli mukava vaihtaa kuulumisia ja uusiakin tuttavuuksia tuli taas runsaasti :)

    Tosiaan OD:n osaston suhteen on paljon kehittämisen varaa ja kuten MasenJamppa totesi tämä oli vasta meidän toinen näyttely. Ehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan niin sivuston kun tapaamisienkin suhteen ja yritämme toki parhaamme mukaan myös toteuttaa ne. Minulle itselle on tärkeintä se että te OD:n käyttäjät olisitte tyytyväisiä toimintaan.

    Kiitoksia paljon kaikille auton ja pyörän tuojille: mceläimelle, nashille, laiska's customille, Lutralle, Buickustomille sekä Arielin omistajalle, jonka nimimerkki jäi arvuutukseksi. (kahdelle viimeiselle erityiskiitokset ripeästä toiminnasta torstai-iltana) sekä tietysti kaikille niille jotka olivat kasaamassa ja purkamassa osastoa.
    Näyttelyissä kuten jokainen varmaan tietää on hommansa ja tuskin tämä olisi onnistunut ilman taustoihin piiloutunutta LBC:tä.
    Erityiskiitokset ansaitsee myös laulu- ja soitinyhtye The Seathieves jonka elävästä musiikista saimme nauttia lauantaina ja sunnuntaina.

    Näkemisiin ensi viikonloppuna Jyväskylän Hot Wheelsissä!

    Terveisin,

    TiGGer

    PS. Minä olen muuten se jonka rinnassa on sitten nimilappu TiGGer, ovelaa, eikö? ;)
     
  11. SG480

    SG480 1st gear

    Näyttelyhän on ollut käymisen arvoinen pelkästään Pornaisten Hemi Plymouthin ansioista. Selailin nyt noita kuvagallerioita ja näyttäis että American Racing TT -vanteita on käytössä vähintään riittävästi...
     
  12. must be tuned

    must be tuned 1st gear

    mikä voitti peoples choichen?
    :oops: oli kyllä kiva kun oli lapsiakin tuolla... laji jatkuu
     
  13. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Yleisön suosikki oli melkeinpä ennalta arvattavissa.
    http://www.overdrive.fi/showtime/helsinki/kuva118.jpg
    Varmaan pian on tuossa showtime osiossa lisää tietoa muista palkinnon saanneista ja vielä viimeisiä kuvia mm. harrasteparkista eiliseltä päivältä.
     
  14. kime2

    kime2 Gearhead

    Olishan se ollut suuri vääryys,jos tuo ei ois voittanut!
     
  15. TiGGer

    TiGGer 1st gear

  16. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tässä vielä hieman näyttelyyn liittyvä linkki. Sillä hän oli näyttelyssä myymässä nimikirjoituksellaan olevia kirjoja.
    http://www.davidperrystudio.com/
    Hienoja kuvia on Perry ottanut
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Perry on kiertänyt maailmalla paljon näyttelyitä ja tietää sekä tasosta ja näyttelyiden koosta jotakin. ACS:ään tullessaan hän tokaisi: "Kuin olisi kotiin tullut."
    Näillä näkymin American Car Show on Euroopan isoin sisällä pidettävä jenkkiautotapahtuma. Ja paljon nähneiden ulkomaalaisten näytteille asettajien mukaan laadukkain.
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Eipä heti uskois...
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Joo, mutta me on totuttu täällä hyvään laatuun.

    Olen itse jututtanut vuosien varrella useampiakin ulkomaalaisia alan ihmisiä ja kaikki on kehuneet sekä ACS:n että HR&RS:n taivaisiin :)
     
  20. MercComet

    MercComet Gearhead

    Upeita kuvia ja ei moisia alan-kuvaajia varmastikaan joukoittain ole!! Taitaa Perry osata kuvata! Täytyy ite vähän treenata ja ostaa pikku hiljaa paremmat rensselit... Niin - maulla :pinup: ja jenkkiautot sopii hienosti yhteen tehden siitä taidetta, kuten noista kuvista huomaa.

    Jopas kovia arvioita ulkomaiset näytteille asettajat heittelee... enpäs oo ulkomaisia sisätapahtumia nähnytkään. Onkohan ite vaan vähän sokeeks tullu...?
     

Kerro tästä muillekin!