American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Maalipinta missä ei näy virheitä,on nähty aikaa ja VAIVAA. Joskus rahaakin. Se on kuitenkin se suurimmaksi osaksi ihmisille "aukeava" asia.Joskus se pelastaa kohtuu tunnetunkin mallin ja tietty huonona sotkee harvinaisuuden. Nämähän on makuasioita. Mutta noissa näyttelyissä kun käy kohtuu paljon ihmisiä jotka eivät tunne mitään esim tekniikasta tai jonkun mallin harvinaisuudesta niin he katsovat värejä yms ulkoista olemusta jonka perusteella ehkä tulevat uudelleen ensi vuonnakin. Kyllä sitä ainakin pikkukillinä ne värit yhdistetttynä kupee muotoon oli ne mitkä jäi mieleen,ei mitkään biturbot siellä pellin alla.Niistä kun ei silloin mitään ymmärtänyt. Jos näyttelyä alkaa rakentamaan vain käyttispelien muodossa ja jättää nuo showstopperit pois niin kyllä muutamassa vuodessa tapahtuu jonkinlainen notkahdus kävijämäärissä. Tätäkin keskustelua seuratessa on tullut esiin jo se että "epäonnistujat" on huomattu mutta ei niinkään voittajat.Silti tapahtuma jatkuu ensi vuonnakin risuineen ja ruusuineen. Ja ensi vuonna väitellään taas. :rotfl:
  Tsemppiä Camaron omistajalle,en ollut lyttäämässä autoasi tarkoituksella,jäi vain maalipinta mieleen...Hieno korimalli ja mahtava tekniikka tulossa. Ei muuta kuin hommiin vaan.
   
 2. jusku1

  jusku1 3rd gear

  ^^asia selvä.
  Vai onko? Siis löytyykö "virheetöntä" maalipintaa, oikeesti?
  Jos ihan "pilkkuja viilataan", väitän ettei täysin virheetöntä maalipintaa ehkä ole olemassakaan...?
  Mielenkiintoista lueskella eri näkemyksiä hyvästä ja huonosta maalipinnasta ;-)
   
 3. Putte

  Putte 1st gear

  GTO oli Tunin Car Show.n puolella, sillä se oli siltä puolelta yritysosaston ostaneen autoliikkeen osastolla.
   
 4. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Kyllä virheettömiä pintoja on. Harvassa tosin. :poff:
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tostqa keskeneräisten autojen tuomisesta; mun mielestä huomattavasti parempi vaohtoehto kuin jättää tuomatta. Tiedän yhdenkin tapauksen joka oli ilmottanut kaks autoa tän kevään näyttelyyn, mut ei saanut kumpaakaan valmiiksi ja jätti sitte tuomatta ja ilmottamatta ettei tuokaan.
  Jäkiviisaus kylttien sun muiden osalta on tietty hieno laji sekin, mut josko sitä vaan sit kävelis sellasen katiskan ohi joka ei miellytä ja keskittyis niihin jotka miellyttää? Oli siellä mun mielestä oikeestikin hienoja ja viimeisteltyjä laitteita. Mielenkiintoseks koin myös jonkin kommentin siitä et joku auto oli raahattu näytteille vaikka oli vaan ostettu nettiautosta ja ollut jossain muualla aiemminkin näytillä. Eiks niin sais tehdä? Fyyrahan kait valitsee noi varsinaiset "näyttelyautot", mut kerhot valitsevat itse omansa, samoin yritykset. Siitä ehkä syntyy myös tota laatukirjoa, osin tarkoituksellakin niinku Jakekin tossa kertoi.
   
 6. pantera

  pantera Double Gearhead

  Yksi keino välttää tälläiset keissit kun nyt on keskustelussa ollu, on TIEDOTTAA.
  Ei vaatis näytteilleasettajalta tai järjestävältä taholta suuria ponnisteluja laittaa auton omistajan ja paikkakuntatiedon lisäksi muutama rivi oheistietoa, esim että auto on kesken, aikatauluista johtuen kone on pajalla, penkit verhoilijalla, maalaus meni viimeyönä vituix jne.. liikaa ei voi kertoa. Kaikki tieto on lisäarvoa tuottavaa ja näyttelyn kävijöitä palvelevaa.
  Jäis tää arpominen vähemmälle et mikähän ajatus tossa on ollu takana kun on pitäny huussi rehata valtakunnan suurimpaan näyttelyyn kyseenalaiseessa vaiheessa.
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Tol järjestäjällä taitaa siinä näyttelyn alla olla aikalailla hässäkkää. Eli se tiedottaminen olis vähän nbiinku näyttelyyn tuojan vastuulla, ne ihmiset jotka autolappuja väsää eivät varmaan edes näe niitä autoja vaan toimivat joko tyystin vaila tietoja tai niidne varassa jotka näytteilleasettaja toimittaa. Suomnalaiset tuppaa olee aika tuppisuista kansaa, ja sama pätee tohon kirjottamiseen, ei aleta mitenkään kehumaan kertomalla liikaa. Ei kovinkaan viihdyttävä tapa.
   
 8. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

 9. jakulepi

  jakulepi Double Gearhead

  Näinhän tämä menee

  Mikäli näyttelyauto on viimeisen päälle rakennettu, detaljitasolla viimeistelty ja maalipinta moitteeton
  - "Rahamiesten rakentama ja tavallisten harrastajien ulottumattomissa. Tuollaisia trailerqueenejahan nuo aina, isolla rahalla tehty, ammattilaisen puunaama, kalliit osat ja materiaalit...."

  Mikäli näyttelyauton detaljeissa, maalissa tai yleisessä ulkoasussa on edes vähänkään huomautettavaa
  - "Onpa huonosti rakennettu. Noloahan tuollaista näyttelyssä on esitellä! Taitaa kyljetkin vähän peilata. Oikein hävettää omistajan puolesta. Sentäs vahaa on ymmärtänyt pintaan laittaa ja sitäkin huonosti..."

  Mikäli näyttelyauto on tavallinen harrasteauto, jossa nähtävillä käytön jälkiä ja, varjelkoon, jopa ruostetta!
  - "Maksan lipusta 25 euroa ja saan sillä tällaista soopaa? Eikö nyt sitäkään vähää voida nähdä vaivaa että saisi kunnon autoja näytille eikä tuollaisia kauhtuneita rupisia kotteroita!? Silloin ennen kaikki oli paremmin ja makkarakin maksoi vain markan! Nyt barrikadeille! Missä Karpo on kun häntä tarvittaisiin? Taistelivatko veteraanit turhaan, KYSYN VAAN? Kyllä köyhää kansalaista kusetetaan! KUKA OTTAA VASTUUN? Kuluttaja-asiamies?? Poliisi?? Palokunta?? Pelastusarmeija?? Timo Soini??!! Vastauksia, VASTAUKSIA??!!!
   
 10. fury poika

  fury poika 3rd gear

  Soini ei ainakaan mitään vastuuta kanna. Ruikuttaa samanlailla ku kaikki muutkin täällä. Karpo vois viiä kinkun sinne fhra toimistolle ;)
   
 11. hevimies

  hevimies Gearhead

  en valittais vaikka american car showhun tuotas enempikin näitä projekteja mukava katsoo miten asioita rakenneltu ja mukavempia nää jenkit on katsella acs:säs kun euroautot.
   
 12. vw79

  vw79 3rd gear

  Oikeastaan parasta viihdettä onkin kattella kulahtaneita/epäonnistuneita yksilöitä. Virhettömia/uusia autoja näkee autoliikkeissä.

  Eli mun puolesta linttoja/appelsiinipintaisia saa näkyä jatkossakin :poff:
   
 13. BT.justice

  BT.justice 3rd gear

  Komppi.
   
 14. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Ei vitt.. Ei todellakaan mitään linttoja. Kyllä niitä näkee ihan tarpeeksi. Kuten kirjoitin aiemmin kyllä ne kiiltävämmät saa sen huomion. Tuolla lintalla ajeluhan on sitä kun ei jakseta tehdä hommia vaan mennään mistä aita on matalin. Korjaillaan kun jaksetaan ja harvemmin jaksetaan.. Ollaan ilmeisemmin harrastuksen ytimessä. Toki jokainen harrastaa miten tykkää mutta mun pointsit menee ainoastaan harrastajille jotka näkee vaivaa homman eteen.
  Lisäksi tuo linttaus alkaa oleen aikas nähty jo... Älkää nyt enää niitä iänikuisia suksia laittako sinne katolle niiden vanhojen matkalaukkujen seuraksi. :poff:
   
 15. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Overdrive.fi
   
 16. Mokaman

  Mokaman Double Gearhead

  Ja höpöhöpö, lintat kuuluu tähän kulttuuriin ihan siinä missä kiiltokuvatrailerqueenitkin. Kyllä niitä saa silloin tällöin näkyä mun puolesta näyttelyssäkin. Tietysti vielä parempaa jos niille saatais ihan oma näyttely. :rotfl:

  Kunnon ajan patina sitä paitsi hakkaa uuden maalikerroksen mennen tullen palatessa, sitä kun ei rahalla saa... Enkä nyt tarkoita tahallaan pikaruostutettuja linttoja, vaan vuosikymmenien saatossa tullutta rehellistä (ja myöskin aika lailla pakollista) kulumaa.
   
 17. SamiL

  SamiL Gearhead

  Olen taipuvainen olemaan samaa mieltä. Tyyliin kuuluu lisäksi usein kännissäolo ja heiluminen kaljatölkki kädessä. Sitten ollaan niin Irwiniä, niin Irwiniä että.
   
 18. hevimies

  hevimies Gearhead

  josko ens kesäks se viimejoulun kuusi, taikka potkukelkka ja mielellään vielä pontikkakori sinne :D
   
 19. jaketin

  jaketin Gearhead

  Hmm, pitäiskö showhun perustaa raggarbil luokka? Ruotsissakin jaetaan palkintoja moisessa kategoriassa :lol:
   
 20. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead


  ..mielenkiintoinen ehdotus; ajatelkaa kun joku oikein ryhtyy RAKENTAMAAN raggariautoa jolla olis tarkoitus voittaa ko luokka...feikki patinaa maalipintaan, suunniteltuja buutsin potkujälkiä pintapelleissä, tarkkaan harkittuja olut (yms muita) tahroja taiteellisesti revityssä sisustassa...millintarkkaa jousien viilausta, että stanssi on just sopivan vino :)

  ..jotenkin karkaa koko raggarbil konsepti käsistä.... :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!