American Car Show 29.3.-1.4.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Miksu.1g, 27.3.2013.

 1. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Tuossa pikainen VIDEO tuning puolelta ennen kuin "isompaa" American Car Show videota kerkeän laittamaan kasaan; BMW 1M http://youtu.be/VYJdkoIXpHI
  :D
   
 2. jiitee66

  jiitee66 3rd gear

  VOI!VOI!Eikö nää perus bemarivideot vois laittaa johonkin pikkukakkosen postiin?noita näkee siwan parkkipaikoilla aivan kyllästymiseen asti!!! :odroll:
   
 3. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Noh noh. 8)
   
 4. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Jokseenkin pienikokoista vaatetta annettu typylle Bee-One:n suunnalta.. 8)
  Jos löytyy norsukoon t-paitaa (XL-XXL), onko se mallia napapaita? :eek:
   
 5. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Elämme valintojen maailmaa - voit aina leikkiä leegoillas äitisi lihapatojen ääressä ja jättää klikkaamatta auki näitä siwa videoita. BTW, tee parempia klippejä ja paremmasta aiheesta ja määrittele, mikä on parempi.

  Jamboolion videot on erittäin hyvin tehty ja viihdyttävää katsottavaa, vaikka ei tuo tuning osasto kiinnosta yhtään, Jamboolio tekee niistä katsottavan arvoisen.
   
 6. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Elämme lama-aikaa, matskuissa säästetty :eek:
   
 7. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Juu ihan kivaa katsottavaa ovat, mutta noi vois linkitellä vaikka tuonne kuvaosioon? Toisaalta ihan sama minne ne linkittää. Kai täältä tilaa löytyy. 8)
   
 8. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Se on periaate!!! Ei se ,jumala, FHRA tarjoa mitään tavalliselle harrastajalle... Rahastaa kyllä osaa. Sehän tekee 50e jo kahdelta sisään +parkkimaksu+kaasuöljyt Namibia-HKI-Namibia. Sillä rahalla ostaa jo kummasti menovettä Mopariin...
  Sitä kun onneksi on Härmä kesällä täynnä ilmaisia tapahtumia joihin FHRA ei ole sekaantunut rahastamaan. Ja keväällä Lahdessa Huippunäyttely hintaan 16e/pvä!!! Tarjoaa "varttuneemmalle" harrastajalle huomattavasti enemmän. Ja ilman näitä örveltäviä juntteja susirajan takaa ns. Wannabe harrastajia :rotfl: .

  Ja mitä baarikierrokseen tulee, jos semmosia ei harrasta? Köyhänä tissuttelee kotonaan kalsarit jalassa 8)

  Että semmosta ja EI sitten kenenkään tartte vetää hernettä pikku nenukkiin 8).
   
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Heh heh... Baareista ja Namibiasta tuli mieleen, kun joskus suoritettiin kirkkaassa kesäillassa Namibian terassikierros, oikein paikallisoppaan kanssa, olikohan siinä yhteensä kolme terassia? Ja mukana oli jo sen bussiaseman kebabravintolan edessä olevat kaksi muovituolia... Ymmärrän hyvin, että viihdyt kotona. Anteeksi OT ja anteeksi Karkkila. Terkkuja Componentalle ja kolmioleipätehtaalle, RIP.
   
 10. pas2

  pas2 Gearhead

  No kun ei tule käytyä fyyran kisoissa, ei baareissa, eikä näyttelytkään kiinnosta noin ison summan edestä niin ei tartte mennä kun ei o omaa kalustoa näytillä. 9v kuluttua vois jonkun katiskan taas viedä. 10 v syklillä on tullu käytyä.
   
 11. Maverick1970

  Maverick1970 1st gear

  Samaa mieltä täytyy valitettavasti olla :eek:

  Liian paljon ihan ns. täyte :wc:

  Paikalla olen kuitenkin alusta loppuun mutta jos olisi pitänyt jotain maksaa niin olisipa jäänyt käymättä :odroll:
   
 12. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  [quote="Ana67" Rahastaa kyllä osaa.[/quote]

  Nyt kun oot Pääsiäisenä noin terävä tuon matikan kanssa, niin ynnääppää deepetit ja kreeditit ja kurkkaa mitä siellä viivan alla on..

  Toisin sanottuna, kerro vielä mitä FHRA maksaa messukeskuksen vuokrasta kaikki kulut mukaan lukien, myös henkilöstön palkat mukaan lukien, varmaan jää (toivottavasti) sen verran, että pystyy rahoittamaan kilpailkautensa.

  Naurettavaa tämä piipitys näistä hinnoista - mitähän perusjampan joka Perjantain nollauspaketti maksaa (mäyris+kossu) ja sit kerran vuodesssa näyttelyn sisäänpääsy on kallis. Siellä näyttelyssähän voi sen kusenlämpöisen muovimukikaljan ja ei kuivan pullan ostamatta, ettei mene budjetti pitkäksi.
   
 13. tniitty

  tniitty Gearhead

  joo käytyä tuli.joissain autoista oli vielä talven seisontapölyt päällä.jos meitsi vie auton näytille niin kyllä mä sen pesen ennen halliin menoa.niin ja eräissä näyttelyissä järjestäjä ei päästä paskasia autoja edes sisälle vaan komentaa pesupaikalle mars.jos tämä näyttely oli paras kautta aikain niinkuin tuolla edellä mainittiin niin minkähän laisia ne edelliset on olleet kun ei kauheesti säväyttänyt.tosin en oo käyny 10 vuoteen hesan näyttelyssä.niin ja toinen tykkää äitistä ja toinen tyttärestä makuasioista ei voi kiistellä.
   
 14. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Hyvin jotkut oivaltaa.
  Samoilla "säästö-linjoilla" ^^, jos pitää valita maksanko 25e lipun + parkkimaksun (9e??), yht. 34e ja joudun olemaan tungoksessa "katselemassa" autoja, niin tämä persaukinen valitsee mieluummin sen että laitan harrastepelin liikennevakuutusta varten 34e säästöön.
  Baariin?! :lol: Mitä helv.. siellä tekee? Tsiigataan, ketä/mitä? :eek:
  Ja "yksinhuoltaja" on hyvä vaan ja nauttii vaan rahoistaan vielä kun niitä on, saatpahan baarissa ainakin "kavereita" :rotfl:
   
 15. moparson

  moparson 1st gear

  kenenkäs tuo uusi viper tuolla messuilla on? rekkari muistaakseni SRT-10 oliko jonkun firman osastolla?
   
 16. Fukov

  Fukov 3rd gear

  7 sivulla vasta mennään ja meno jo näin eeppistä. Mihin tässä vielä keretäänkään maanantaihin mennessä :lol:
   
 17. Ana67

  Ana67 Gearhead  Toisin sanottuna, kerro vielä mitä FHRA maksaa messukeskuksen vuokrasta kaikki kulut mukaan lukien, myös henkilöstön palkat mukaan lukien, varmaan jää (toivottavasti) sen verran, että pystyy rahoittamaan kilpailkautensa.[/quote]

  Miksi tavallisen ei kiihdytysajoja fanittavan pitäisi maksaa ko toiminnan kulut? Maksakoot ne jotka harrastavat rak rasinkia.  Ja anteeksi nyt kovin jos jumala Fyyraa kritisoin :oops: Tiedänhän minä että EI Fyyraa ja sen toimintaa saa kritisoida :soosoo: .

  Ja eipä oo tapana edes kuvailemaasi "joka perjantain nollauspakettia" nauttia, ei tarvitse.

  Joten hyvää kevään jatkoa sinullekkin.
   
 18. pas2

  pas2 Gearhead

  Funteerasin just että 9€ vois just maksaa lipusta, ei enempää. 6€ maksoi Teivon pääsylippu ja sieltä löyty ihan hyödyllistä ja kivaa roinaa. ACS:n romutori on ollu vähän heikko. Aijuu ja Teivossakaan en juanu kaljaa. Mut kyl mä joku kerta vielä ACS menen, jos jonkun kikkareen tästä saa askarreltua nippuun. Ku ei niitä harvalukuisia kavereitakaa nää siellä ku rakennuspäivänä. Pyh. Taidan mennä talliin. Pyh, unohdin ilmottaa romun näytille, pyh.
   
 19. TB SC

  TB SC 3rd gear

  Oikeesti..... Kauhian kiva et näit tapahtumii on..
   
 20. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Kyllä,tylsää olisi ilman tapahtumia... On onneksi jokaisen oma valinta tahollaan haluaako mennä vaiko protestiksi jää kotiin tussaan. Saahan kuvat katsottua koneeltakin. Itse menen paikanpäälle maanantaina pitkästä aikaa.. Rahaa menee mutta menee sitä jokatapauksessa. Nuo parkkismaksut on ihan perseestä,voisivat pestä auton vaikka tuolla rahalla. :D
   

Kerro tästä muillekin!