American Car Show 29.3.- 1.4., Helsingin messukeskus

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja turboman1, 21.3.2013.

 1. turboman1

  turboman1 3rd gear

  Kun kukaan ei kumminkaan älyä lukea MGCCF:n tapahtumakalenteria, niin laittelen tälle vielä oman topicin...

  Tässä infoa pääsiäiseksi, jos ei ole mitään järkevää tekemistä mämminsyönnin lisäksi...Itse ajattelin poiketa pe 29.3. paikalla, kun sattuu sellainen puolisatavuotinen juhlapäivä ko. päivälle... 8)

  AMERICAN CAR SHOW

  HELSINGIN MESSUKESKUS

  PÄÄSIÄINEN, PE 29.3. - MA 1.4.2013

  http://www.americancarshow.fi

  http://www.fhra.fi

  Historian ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan Jäähallissa jo vuonna 1978, joten tämän vuoden näyttely on järjestyksessään kolmaskymmeneskuudes.

  Vuosien varrella amerikkalaisia autoja ja moottoripyöriä esittelevä American Car Show -näyttely on laajentunut alan harrastetapahtumasta Suomen suurimmaksi koko perheen Pääsiäistapahtumaksi. Kävijämäärä vuodesta toiseen on ollut 60 000 - 70 000.

  FHRA American Car Show tarjoaa ihasteltavaksi huippuunsa entisöidyt, yksityiskohtia myöten hiotut, tiukasti viimeistellyt ja kromin kiiltoa hohtavat teknisen osaamisen ja käsityötaidon näytteet, klassiset Amerikan autot niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. MC Heaven on jokaisen moottoripyörä-fanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät. Tuning Car Show'ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötyötuntien tuloksena syntyneistä ainutlaatuisista autokaunottarista à la Fast and Furious.

  Näyttelyn esiintymislavalla on ohjelmaa koko perheelle. Sunnuntaina 31.3. ohjelma on suunnattu erityisesti naisille, maanantaina 1.4. puolestaan lapsille ja lapsiperheille.

  FHRA MODEL CAR CONTEST

  Pienoismallit kuuluvat aina näyttelyn ohjelmistoon! Nämä huimat käsityön taidonnäytteet löytyvät hallista 6. Näytteillä on noin sata pienoismallia, joiden arvostelusta ja järjestelyistä vastaa yhdessä FHRA:n kanssa FCMA , Finnish Car Modellers Association.

  MISS HOT ROD 2013

  Perinteinen Miss Hot Rod valitaan jälleen näyttelyviikonlopun aikana. Useasta kymmenestä ehdokkaasta esiraati on valinnut kymmenkunta kaunista naista, jotka esiintyvät muutaman kerran päivässä, ja kisa huipentuu sunnuntaina pidettävään finaaliin. Kisan juontaa Pepe Jürgens.

  LELUKERÄYS

  FHRA:n toimelias jäsenkerho TIN CAN TUNERS järjestää lelukeräyksen osastollaan hallissa 3. Lahjoitetut lelut menevät hyvään tarkoitukseen eli PELASTAKAA LAPSET ry:lle ilahduttamaan niitä lapsia, jotka ovat heidän toimintansa piirissä.

  RODDERS CAFE TARJOAA LIVE-MUSAA!

  6-hallissa sijaitsee uusi Cruising-tyylinen ravintola-alue. Mukava, American car -tyyliin sopivaksi sisustettu ravintola asiaankuuluvine rekvisiittoineen luo viihtyisän paikan tavata kavereita ja kuunnella live-musiikkia useamman bändin toimesta. Roddersin lavalla esiintyvät mm. Halvatun Papat, Soil Senders, Crocodile Blues Band ja Fire For Hire.


  CISSE HÄKKISEN BUICK VM '76!

  Joulukuussa 1990 kuolleen legendaarisen Hurriganes-basisti Cisse Häkkisen maaliskuusta 1979 toukokuuhun 1980 omistama harvinainen Buick Century Coupe vm '76 nähdään Jet-Line Finland Oy:n näyttelyosaston vetonaulana. Jyväskyläläisen Rollovers-yhtyeen voimahahmo Jali Tuhkunen hankki auton omistukseensa vuonna 2000, jonka jälkeen "monissa liemissä keitetty" auto palautettiin mahdollisimman tarkasti alkuperäiseen asuun. Buickissa on 5,7 litran V-8 moottori. Pienenä yksityiskohtana Cisse Häkkisen omistajuuteen viitaten auton Century-mallitekstien alle on sijoitettu Del Monte -logot. Ja vain todelliset Hurriganes-fanit tietävät, miksi...

  http://www.saunalahti.fi/mvilkuna/lovea ... /buick.htm

  Aukioloajat:
  Perjantai 12 - 18
  Lauantai 10 - 18
  Sunnuntai 10 - 18
  Maanantai 10 - 16

  Liput:
  Perjantai ja lauantai 25 €
  Sunnuntai 25 € (Naiset 12,50 euroa)
  Maanantai 20 €
  Kokoaikaranneke 50 €
  Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa.


  Liput: http://menolippu.fi/american-car-show/

  Finnish Hot Rod Association FHRA ry
  Tiilenvalajantie 6, 02330 Espoo.
  Puhelin: 020 7430750
  Info(@)fhra.fi
  http://www.fhra.fi

  American Car Show Facebookissa:
  http://www.facebook.com/americancarshow
   

Kerro tästä muillekin!