American Car Show Kokkola 18.-19.4.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja GT66, 10.3.2015.

  1. GT66

    GT66 Gearhead

    American Car Drivers of Kokkola järjestää perinteisen American Car Shown tänä keväänä 18.-19.4.2015. Paikkana on vanha tuttu Kokkolan Urheilutalo ja esillä on n.70 neli- ja kaksipyöräistä harrastepeliä. Näyttely on auki lauantaina 18.4. klo 17.00-21.00, jonka jälkeen on rokkibileet paikallisessa ravintolassa (esiintyjästä lisää kun asiat varmistuu). Sunnuntaina 19.4. näyttely on auki klo 10.00-17.00. Liput 10€ ja alle 12v. lapset pääsee sisälle aikuisten seurassa ilmaiseksi. Lauantaille on suunnitteilla myöskin pienimuotoinen "PinUp-Show" jos kaikki menee niin kuin on suunniteltu. Monenlaista katsottavaa on siis tarjolla joten kaikki paikan päälle Kokkolaan. :lol:

    Jos jollain on jokin mielenkiintoinen auto/pyörä niin sitä voi tarjota näyttelyyn soittamalla numeroon 044-780 9283/Paul.
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. GT66

    GT66 Gearhead

    Kokkolan näyttelyn kalusto alkaa olla kasassa. Ilmoittautumislomakkeet lähti tänään ja toivotaan ettei tule paljon poisjääntejä. Jos kaikki lupautuneet tulevat on kattaus taas varsin kovanpuoleinen. Etenkin mielenkiintoisia E-Bodyjä on tulossa useampiakin... Pin Up Show:kin toteutuu ja se on näyttelyhallilla lauantai-iltana klo 19.30 alkaen. Lauantain rokki-bileiden esiintyjät ovat Shaun Booker & Sean Carney (USA), jotka laulavat/soittavat todella rouheista perinteistä bluesia. Rokki-ilta pidetään Hotelli Seurahuoneen alakerran Corner´s Pubissa, jonne on toki muutkin kuin näyttelyvieraat ja näyttelyn järjestäjät tervetulleita. 8)
     
  4. GT66

    GT66 Gearhead

    Huomasin että ensimmäiseen viestiini oli tullut "painovirhepaholainen" lauantain aukioloon liittyen. Näyttelymme aukeaa jo kello 16.00 eikä 17.00 kuten tuossa viestissä virheellisesti mainitaan. Eli lauantaina näyttely on auki 16.00-21.00. Sunnuntain aukiolot on ok.
     
  5. voittol

    voittol 2nd gear

    Ja rompetorikin on ?
     
  6. GT66

    GT66 Gearhead

    Näillä näkymin tapahtumassa on pienimuotoinen rompetori johon on nyt alustavasti ilmoittautunut noin 10 myyjää. Se järjestetään näyttelyn pitopaikan eli Kokkolan Urheilutalon parkkiksella. Siinäpä yksi hyvä syy lisää tulla käymään Kokkolassa ja näyttelyssä. Ilmoittautuneita autoja on 33 kpl ja pyöriä 36 kpl. Katsottavaa siis löytyy entiseen tapaan lauantai-illan Pin Up Girl Show:sta nyt puhumattakaan... :lol:
     
  7. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

  8. musse27

    musse27 3rd gear

    Paljon kiitoksia Kokkolan hienosta, ja mukavasta näyttelystä,kaikki meni niinku elokuvissa.

    Esa,Minna,Niko ja Hemppa
     
  9. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

  10. GT66

    GT66 Gearhead

    American Car Drivers of Kokkola kiittää kaikkia näytteilleasettajia siitä että tulitte ja teitte tapahtumasta onnistuneen. Iltabileiden meininki ja bändi oli jotain ihan huippua. Kiitos tosi aktiivisesta osallistumisesta myös näihin bailuihin. Ensi keväänä uusin kujein!
    :lol:
     
  11. TO79

    TO79 1st gear

    Kiitokset hienosta viikonlopusta, mukava oli taas käydä hyvin järjestetyssä näyttelyssä. :)
     
  12. voittol

    voittol 2nd gear

    Hyvin mäni rompepuolellakin , paikkakin kivan hintanen !
     
  13. muhoksenmulli

    muhoksenmulli 3rd gear

    Kiitos jälleen kerran hyvin järjestetystä tapahtumasta ja mukavista kommenteista (360 fourbarrel)
     

Kerro tästä muillekin!