American Car Show -talkoot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja AstroUser, 10.3.2008.

  1. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    AMERICAN CAR SHOW 3.-4.5.2008 Ouluhalli

    Osallistumme perinteiseen tapaan ACS-tapahtumaan ja teemme samalla varainhankintaa omalle yhdistyksellemme. Tarvitaan siis talkoolaisia näyttelyn pystyttämiseen, purkamiseen ja makkaran myyntiin. Osallistuva saa ilmaisen sisäänpääsyn ja ruokalipun. Kannattaa siis osallistua!

    Ilmoittautua voi tekstiviestitse 045-120 7721 tai maililla: osha@oshary.net. Ilmoita nimesi ja mihin/milloin voit osallistua. Perheenjäsenet mukaan myös!

    Ouluhallin pihalle laitamme jälleen O.S.H.A:n oman leirin pystyyn. Bussi tulee tukikohdaksi ja harrasteajoneuvoparkkiin voi tuoda oman auton näytille.
     
  2. xtremer

    xtremer 1st gear

    kuulostaa mukavalta.. pitääkö olla OSHAN jäsen ?
    Vai voiko 'muuten' olla aktiivinen ?
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    ACC Oulu on se järjestävä taho, mutta mikäli haluat meille talkoopanoksesi antaa, niin voit meidän "riveissä" talkoisiin tulla. :D Ota yhteyttä yv:llä minuun niin puhutaan lisää.
     
  4. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Ilmoittautumisia otetaan vastaan. Nimi ja homma, johon osallistuu (pystytys, purku, makkaranmyynti la/su) joko kerhon puhelimeen tekstarilla 045-1207721 tai kerhon mailiin: osha(ät)oshary.net

    Muutama viikko enää aikaa. 8)
     
  5. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Infotilaisuus American Car Show'sta ja talkootehtävistä lauantaina 12.4. ACC Oulun tallilla. Menemme sinne rengastalkoiden päätyttyä klo 17. Tarjoilua luvassa. Talkoisiin ilmoittautuneet, tulkaa mukaan.
     
  6. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Talkoolaisille tiedoksi:

    Pystytystalkoisiin menevät, aamulla 8-9 aikoihin alkaa mattojen levitys oven ja ravintolan suunnalta. Sen jälkeen on esim. olut/makkaratelttojen pystytystä, aitojen laittamista, autojen vastaanottoa ja kaikenlaista muuta. Makkaranmyyntivuorot tekee siitä vastaava henkilö ja lista on nähtävillä teltalla tai linja-autolla. Jos paikanpäällä tulee kysyttävää, voi nykäistä ACC:n väkeä hihasta tai soittaa 045-1207721 / O.S.H.A. ry
     
  7. lehmikangas

    lehmikangas 1st gear

Kerro tästä muillekin!