American Motors of Kotka onko kokemusta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sikaprice, 10.2.2012.

 1. sikaprice

  sikaprice 3rd gear

  joo, siellä olisi yksi mielenkiintoine lletukka myynnissä. onko kukaan ostannut mitään sieltä? rehellistä kauppaa vai kusetusta?
   
 2. jani10106

  jani10106 1st gear

  kiinnostais kans tietää mimmonen pulju oikeen on kyseessä,itte kans autoo sieltä kattellu vakavissaan..
   
 3. impala1968

  impala1968 Gearhead

  Ai se 53? Ihan siisti peli, pikkasen pehmeetä paikoitellen. Jos toimii niin on helpolla ajossa kevääksi.
  Kusetusta? Noihan on vanhoja romuja, kannattaa itse tarkastaa mitä ostaa. Noi trokaa noita tuolta rapakon takaa, tuskin ne on mitään kattavaa kuntotarkastusta teettäneet.
   
 4. talonmiehen vapaapäivä

  talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

  Kyllähän se vähän kusetukselta vaikuttaa jos American Motors myy letukkaa :poff:
   
 5. makemydayjew

  makemydayjew 1st gear

  mitä ihmeen touhua täällä on taas ruvennu esiintyyn??
  kyllä sitä tuotetta kannattaa kysyä suoraan myyjältä eikä täällä huudella että onko huijausta vai ei!
  jos ei oo palleja/rahaa ostaa mitään niin ei kyllä kannattais ruveta huuteleen mitään myyjän perään!
   
 6. Windsor

  Windsor Gearhead

  Jos on siitä -53 letukasta kyse, niin on tosi nätti ja suht helpolla varmaan museokilpiinkin. Käytiin n. kuukaus sitten ihmettelemässä ja nätisti lähti pakkasesta käymään! Ja eiköhän toi oo firma siinä, missä muutkin, hienot puitteet ja amerikan meininki ja siinä ravintolassa, joka on samaa lafkaa, on pirun hyvät sapuskat! :D
   
 7. jani10106

  jani10106 1st gear

  ihan asialliselta tuntui ainakin kaiffari kenen kanssa puhelimessa puhuin kun autosta kyselin,kyllähän tämmöset firmat aina pikkusen herättää epäilyksiä kun ei mullekaan toi ollu millään lailla tuttu tapaus,ja eihän tää kai mikään kauheen vanha firma oo?se on totta että nää on vanhoja käytettyjä autoja,ja aina näissä jotain laitettavaa on,puhelimessa puhunut kaveri ainakin kertoi että mitä vikaa on,siitä pisteet.tietysti kannattaa tavara tutkia tarkkaan.mielenkiinnosta kannattaa varmaan poiketa joskus vaikka syömässä,varmaan ihan hieno mesta.
   
 8. v80

  v80 Gearhead

  Niillä on oma korjaamo siinä myös missä ne "fiksailee" amerikan tuonteja. Olivat asentaneet valoja uudempaan Dodge Ram:iin ja ihmetelleet ku mikään ei toimi. Dodge meni sitten suomalaiselle korjaamolle missä todettiin että Dodgesta oli kärähtäny kaikki sähköt.

  Eivät sitten meinanneet millään tulla hakemaan sitä pois ja sitten ku tulivat niin traileri oli niin pieni, että Ram:in takarenkaat jäivät ulkopuolelle, venäjää puhunut kuski kaasutteli sitten hieman kiikkerän oloisella kuljetuksella pois.

  Niin nää omistajat ja asentajat on suuremmalta osin venäläisiä.

  Ruoka tuossa ravintolassa on kyllä hyvää.
   
 9. met59

  met59 Gearhead

  Normi venäläisomisteinen firma Kotkan satamassa. Googlaamalla löytää lisätietoja (varsinkin jos osaat venäjää)
   
 10. RB-440

  RB-440 1st gear

  En tiedä tosta firmasta mitään, enkä tosta nimenomaisesta autostakaan, mutta noin niinkun yleisesti sanoisin, että tommoset autot on yksilöitä. Jos se on Suomessa, niin kannattaa mennä katsomaan ja päättää sitten, että haluaako sijoittaa siihen sen, minkä siitä joutuu maksamaan.

  Ja tämän ei ole tarkoitus olla yllytys, mutta elämänkokemuksen perusteella sen verran voisin lisätä, että ainaskin mä olen katunut enemmän niitä autoja, jotka jäi ostamatta, kun niitä kotteroita, jotka on tullut ostettua 8)
   
 11. JesseX

  JesseX 1st gear

  Eikös tää oo ihan hyvä kanava kysellä oudommasta firmasta muilta kokemuksia? Jos negatiivistä palautetta kuulee useammasta suunnasta osaa olla enemmän varuillaan kauppaa tehdessä. Eikai kukaan halua vähiä rahojaan sijoittaa autoon joka osoittautuu muuksi kuin on luvattu

  Suomi kun on nykypäivänä huijareitä täynnä. Itellä oo enään luottoa edes firmaan jos ei oo omakohtasia kokemuksia/kuullu positiivista palautetta...
   
 12. rane58

  rane58 Double Gearhead

  Mitä? Kalikka kalahti, vai mitenseoli.. :poff: -Kazakstan..da,da...
  -Onhan täällä ennenkin kyselty firmojen perään. :eek: -Mites se nyt älähti..? :odroll:
   
 13. Inferno

  Inferno 1st gear

  I recently wanted to buy a car, I did pay in December and this company was listed in nettiauto.com , I did too little research beforehand, apparently...

  They have nice website and in Facebook they have over 85 000 likes, so it seemed legit. Did not find these articles then. So read further...  http://www.nettiauto.com/en/yritys/globalautousa  As you can see they sell a 57 cars at portal.  Intresting part for me is that it is russian scamming company and I just lost over 8700 eur witch I probably don`t get ever back.

  More intresting is that your police allows it probably... heh. Since they deal in Kotka. since this is going on for years,from 2011 police knows about that scam.  Please take a minute or ten and read some articles about same company.  http://www.courthousenews.com/2013/12/02/63317.htm eng

  http://www.rapsinews.com/judicial_news/ ... 34488.html eng

  http://vk.com/topic-46391372_28048240 (google translate helps)

  http://www.kapustincars.com/ US attorney  http://www.globalautousa.com/en/ is website,where you can see addresses and finnish contect numbers etc.

  They do speak english/russian/finnish. I personally dealt with Maxim


  Maik. :argue:
   
 14. v80

  v80 Gearhead

  Osa noista autoista on siinä motellin pihalla myynnissä, joten kai niillä on rehellistäkin myyntiä. En tiedä kun en ole ostanut, syömässä vaan käynyt.

  Some of those cars are in Kotka, where they have motel http://www.road66.fi/

  I haven't buy a car but visited there for lunch.
   
 15. klunssila

  klunssila Gearhead

  Tsekkailin tuossa American Motors of Kotkan autoja, ja kuten aiemmin oli huhuja, että mittarit on ruuvattu ja autot ovat vakuutusyhtiöiden lunastamia tulva-autoja, pitää paikkansa.

  Myynnissä on mm. Porsche Cayenne, josta oli kuvissa myös VIN-numero (wp1aa2a25cla02549) , siis tämä auto:
  http://www.nettiauto.com/porsche/cayenne/6316841#yritys=globalautousa

  Käyttämällä linkkiä https://www.nicb.org/theft_and_fraud_awareness/vincheck/vincheck tuli tiedot, että auto on kaksi kertaa lunastettu TULVAVAHINKOJEN takia. Tässä vielä copy-pastella raportista ote:
  VINCheckSM Total Loss Record
  AutoCheck
  Further information is available through AutoCheck .

  VIN: wp1aa2a25cla02549 has been identified as a vehicle listed in the VINCheckSM Salvage Records.

  Date of loss: 2012-12-26
  Cause of loss: Flood

  Date of loss: 2012-10-29
  Cause of loss: Flood

  You are advised to consult with a certified automotive technician before further considering this vehicle, to include verifying the airbag remains intact.

  VINCheckSM is updated regularly as additional information is reported.


  Suosittelen VÄLTTÄMÄÄn American Motors of Kotkan toimintaa!!!

  EDIT: Katsoin vielä mielenkiinnosta Subaru BRZ (VIN jf1zcac11d1601979) http://www.nettiauto.com/subaru/brz/6168757#yritys=globalautousa ja sekin on TULVA-AUTO. Reilua kauppaa Kotkassa :soosoo: /EDIT
   
 16. M

  M Gearhead

  Tästä on juttua toisessakin topicissa ja samaa infoa siellä.
   
 17. Puutera

  Puutera 2nd gear

  Kyllä kannattaa täälläkin kysellä. Eikä se ole mikään epäluottamus ketään kohtaan: se on jokaisen oikeus ja etu.
   
 18. palontie

  palontie Double Gearhead

  Kiitos vastanneille.Pääseekös tonne spinnerin sivustolle ilmaiseksi rekkaroitumalla?Alkaa jo olemaan vitutus käyrä melko korkeella kun joka paikkaan joutuu rekkaroitumaan :mad:
   
 19. spinneri

  spinneri Gearhead

  Ei liity tähän topiciin, mutta vastaan että pääse. Ei maksa mitään, eikä sido mihinkään.


  Tietoa tarjoili

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   
 20. Windsor

  Windsor Gearhead

  Onkos kellään tietoa tän lafkan nykytilasta? Nettiautosta on romut hävinneet ja kotisivutkin on suljettu. Siellä olis ollut pari kiinnostavaa koslaa...
   

Kerro tästä muillekin!