Amerikan kovimmat keräilijät JIMillä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 11.9.2011.

  1. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Kas, täällähän tuntuu olevan uusi koomikko vauhdissa.

    Muuten viittaan aiemmin olleeseen USA:n autojen myyntilistaan, harvinainen kansa sitten siinä mielessä että ns. hinttarit tuntuvat olevan selvänä enemmistönä...
     
  3. laukkanen

    laukkanen 2nd gear

    Ja kohtahan se taas alakaa romu-ukkojen näpit syyhytä :lol:
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    No niinhän siellä alkaa oleekin enemmistönä eri sortin vähemmistöt, minkä edustajat ei erota oikeaa autoa omasta persiistään. Mutta tuo tilastoykkönen (ja kakkonen) osoittaa että uskoa ei kannata vielä menettää. Kaikenkaikkiaan pickupit + fordin fusion yhteenlaskettuna häviää vain niukasti kaikille japskakoille yhteensä. Redneck ei koske japskakkaan. USA vehkeiden myyntiluvut on myös kovassa nousussa verrattuna japskikkaroihin.
     
  5. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Huh että on komeita rakennuksia näillä keräilijöillä jotka myy roinaansa Pickerseille. Eilisessäkin jaksossa nelikerroksinen kellotornitalo ja toisella valtava ranchi. Ja viime viikolla se vanha elokuvateatteri. Ei tuu tilanpuute heti vastaan rajoittamaan keräilyharrastusta... :eek:
     
  6. Larry

    Larry Double Gearhead

  7. ata

    ata Gearhead

    Tämä on myös History Channelin ohjelmia joka pyörii myös siellä, uudemmilla jaksoilla, tulevat Historyllä aina peräkkäin, tuo Pawn Stars ja American Pickers.

    Ja tuolle Pawn Starsille tuli juuri uusi "spin-off"-sarja joka tulee nyt tuolla Historyllä noiden kanssa peräkkäin kolmantena, nimeltään American Restoration, joka kertoo firmasta jossa nuo panttilainaamon tyypit käyvät kunnostuttamassa tavaroita. Tuokin tulee varmaan jossain vaiheessa myös Jimille, kun on tuota samaa "sarjaa".
     
  8. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    jos on mennyt joku Akk-jakso ohi syystä tai toisesta niin tänään alkaa
    2 tuotantokauden uusinnat, JIM 16.05 - 17.00 :odroll:
     
  9. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Tuota sarjaa on tullu seurattua. Vähän ihmetyttää että eikö ne kamojaan Panttajille myyvät ihmiset ole kuulleet esim. Ebaysta jossa voisi itse niitä romppeita myydä?
    Jannut kantaa rompetta tiskille, soitetaan asiantuntija paikalle joka kertoo paljonko siitä saa, tämän jälkeen Panttaaja tarjoaa 1/3 --- 1/2 tästä summasta ja lyödään kättä päälle että olipa hyvät kaupat :eek:

    Hyvä sarja silti, pitänee tsekata myös nuo keräilijät jos muistan.
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    kohtuulisen hintainen 62 linccolnin sisustan uusiminen oli 15000 USD... huh huh
     
  11. buddyfaro

    buddyfaro Gearhead

    Juu, vanha tavara kiinnostaa aina, mutta kylhän välil kelpais vähä tuoreempiki...
     
  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Se muuan Nash vilahtelee aina välistä vaan eivät ikkään siitä mitään puhu... Tai mulla on jääny jokunen jakso kattelematta. :odroll:
     
  13. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :lol: :pinup:
     
  14. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    käsikirjoituttua roskaa, tarkoitettu viihteeksi, ei mitään tekemistä todellisuuden kanssa, aivan kuin kaikki muukin toki-tv ohjelmat, siinäpä se olikin noin tiivistetynä mitä tosta soustasta voi mainita.., vaan kyllähän tuotakin ohjelmaa joku varmasti pitää hyvänä..
     
  15. auburn

    auburn Gearhead

  16. ata

    ata Gearhead

    Samaan sarjaan menee senkin takia, että tuokin sarja pyörii myös tuolla History Channel-kanavalla missä nuo muutkin tässä mainitut sarjat.

    Pienvarastohuutokauppasarjojahan on kaksi kilpailevaa sarjaa, joista toinen tulee Discovery Channelilla, samoissa huutokaupoissa ovat kuvanneet kahta eri sarjaa eri kanaville, samoja huutajia ainakin näkyy molemmissa...
     
  17. capri30S

    capri30S 1st gear

    Eilisessä jaksossa "aito" Shelby Cobra kori, ei mitään papereita tms. Shelbyltä selvittelyjä, riitti kun asiantuntija katto runkonumeron alun (muuta ei edes ollut), "joo, aito on"..Arvo 60000 usd, kaverille riitti silti puolet..
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Panttaaminen ja myyminen on eri asia eikä panttina voi saada myyntihintaa - tai sitten panttilainaamo ei ole kovin kannattavalla pohjalla.
     
  19. capri30S

    capri30S 1st gear

    Pointtina edellisillä kirjoittajilla varmaan se, että jos kuuleekin yllätten hallussaan olevan tavaran olevan paljon arvokkaampi kuin mitä itse luulee, niin miksi ei ota tavaraa kantoon ja koita myydä jonnekin mistä saisi sen arvon, eikä sitä hintaa mitä alkuun itse toivoi saavansa? Kun harvemmin ne mitään panttaa, myydä ne haluaa ja käteinen tuntuu olevan jenkeissä arvossaan..
     
  20. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    No eihän se kyllä aito ollutkaan. Uutuuttaan kiiltävä reprokori. Numeron katsoivat rungosta.

    Jos olis ollut aito, niin oliskohan kyseinen Cobra -paja yrittänyt ostaa auton.Tuskin...
     

Kerro tästä muillekin!