Amerikan kovimmat keräilijät JIMillä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Ismoskosmos, 11.9.2011.

  1. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Aivan hirveetä sontaa. Max vartin tota jaksaa kattoo sitten pitää vaihtaa kanavaa, tuloo toi käsikirjoitettu kökkö jo korvista ulos, ihan sama vaikka DeSotoa siinä "laittelesivat" ja sitten kaupitteleisivat.

    Ennen luulin että Discovery jne. jenkkikanavat ois kova sana TV-tarjonnassa, mut nyt ei oo niin väliksi jos ei näy, onhan meillä JIM.
     
  2. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No jos sinulla ollisi tuolainen Cobra kori, alkaisit sitä 60 tonnilla kauppaan Nettiautossa, Blocketilla, Ebayssä, Cracslistillä... Niin koskahan se olisi myyty sillä korkeimalla arviohinnalla? vuoden-kahden päästä jos silloinkaan? Sitä ennen joutuisit tekemään jumalattomasti duunia, jumppaa ja keskustelemaan renkaanpotkijoiden kanssa, hankkimaan yhtä sun toista todistusta, lopulta se voi mennä 35:llä. Entäpä jos tarvitset rahat jo huomenna, entäpä jos et osaa kaupankäyntiä?


    Se joka vie tavaraa panttilainaamoon tarvitsee käteistä heti syystä tai toisesta, on saatu töistä fudua, emännän eturessu on täynnä, asunto menossa alta, tai kun Las Vegasissa ollaan niin rahat ovat muuten vaan huvenneet tms. Ei sinne tyhmyyttään mennä vaikka syy olisi tyhmäkin. Mitä tulee osto ja myyntiliikkeen tai antiikkikaupan pyörittämiseen niin niiden sisäänostohintojen pitääkin olla 1/3 - puolet myyntihinnasta että homma edes jotenkin kannattaisi ja saisi kulut pois. Ammattilaiset eivät osta tavaroita ebaystä, he myyvät niitä siellä :) Ja taatusti eivät osta 60K ohjehintaista tavaraa 60K:llä kun eivät saa sillä hintaa itsekkään aina myytyä.
    Tuon Cobran korin alkuperäisyyteen tai hintaan en ota kantaa mutta 30K kuulostaa paremmalta kuin tuommoinen koppa varaston nurkassa :)
     
  3. musse67

    musse67 3rd gear

    Jotenkin alko tuntumaan että liekkö Cobra tuotu suoraan Shelbyn pajalta muka löytönä. Käsikirjotettu koko stoori.

    Löyty mielenkiintosta luettavaa sarjasta toisen jutun tiimoilla:

    https://groups.google.com/group/rec.gam ... f5dee66320

    Lukaskaapa viestiketjun eka ja kuudes viesti.
     
  4. ata

    ata Gearhead

    Kyllähän noiden tv:n "tosi-tv"-sarjojen tapahtumista varmaan suurin osa on etukäteen käsikirjoitettua aivan selvästi ja samalla siis feikkiä.

    Tuossa panttilainaamosarjassa, Amecian pickersissä, jne. yksi mikä tuli mieleen oli Discovery Channelilla pyörivässä "Klassikkoautojen kuninkaat" vai mikä se sen suomenkielinen nimi oli, "Wheeler Dealers" alunperin siis, jossa "ostavat" jonkun auton, korjaavat sitä ja "myyvät" eteenpäin. Sen autoistahan on ollut usein juttua netissä, monet niistä korjauksista ovat olleet oikeasti huonosti tehtyjä (paukkupullomaalauksia jne.) jotka uusi omistaja on joutunut korjaamaan tai korjauttamaan hyvin pian auton hankinnan jälkeen, ja se uusi omistaja ei suinkaan ole se sarjassa esiintynyt näyttelijä joka "ostaa" auton jakson lopussa, vaan ostaja on ostanut auton suoraan tuotantoyhtöltä ihan eri kautta ja aivan eri hinnalla ja osien hinnatkin voiva olla jotain ihan muuta kuin jaksossa on mainittu. Tällainen jakso oli esimerkiksi siinä ollut Corvette C4-jakso, jonka tv-yhtiön jälkeinen omistaja kertoi tarinaansa netissä jälkeenpäin. Oikeasti auto oli myyty vissiin vasta vuosi jakson kuvauksen jälkeen ebayn kautta suoraan tuotantoyhtiöltä puolet halvemmalla kuin mitä olivat "myyneet" sen jaksossa näyttelijän esittäessä "ostajaa".
     
  5. Larry

    Larry Double Gearhead

    Niin, eihän nämä tällaiset ohjelmat mitään dokumentteja ole
    vaan suunnilleen todenmukaista viihdettä ainoastaan.
    Ihan mukavaa katseltavaa joka tapauksessa.
     
  6. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Ihan kohta lähdetään etsimään -57 Chevyä
     
  7. ss-65 2d coupe

    ss-65 2d coupe 3rd gear

    takapenkki löyty jo eilen huutokaupan metsästäjissä....
     
  8. janica

    janica 1st gear

    On joo kivoja sarjoja noi kaikki edellämainitut... vähä toista ku Suomen Huutokauppakeisari :lol: :lol:
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    :rotfl: juu, ei ihan samaa tasoa :rotfl:
     
  10. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Minuo taas on alakanu vituttamaan se hoikempi häiskä keräilijöissä niin paljo ettei jaksa kahtookkaan. Suomen keisarit taas menossa paraikaa. Siinä on vähempi näyttelemisen meininkiä. Tavara ei ehkä aina tosin niin mielenkiintoista ku Pikkersissä. :lol:
     
  11. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Nojoo, kieli poskessahan tota on katottava. Se vaan naurattaa että onhan niitä viisseiskoja meillä, tulisivat hakeen...
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Kyllä (Keski-)Suomen versio pesee ameriikan kohkaajat mennen-tullen. Siinä sentään myydään ne tavarat eikä arvuutella että paljonkohan voittoa noista voisi ihannemaailmassa saada. Tai haukuta kollegoja.
     
  13. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Otsakkeen sarja ihan ok, muut melko yhdentekeviä.
    Pääsee näkemään hienoja taloja ja kokoelmia. Se, että myydäänkö rojua ja mihin hintaan, on täysin toisarvoista.
    Varmaan pahin pohjanoteeraus uskottavuuspuolella BanglaBangers UK, mutta viihteenä sekin menee.
    Huutokauppojen näytellyt riidat ei mene edes viihteenä.

    Sellainen harmittaa ettei American HotRodista näytetty koskaan 1. kautta uudestaan, jäi muutama jakso saamatta talteen. Eikä sitä myydä Suomessa missään. Vaan tästä olen ennenkin itkenyt.
     
  14. exoddus

    exoddus 3rd gear

    Eikö löydy ketään kuka voisi ns.varettaa ne jaksot sulle internetin maailmasta? :lol:
     
  15. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Kuulostaa laittomalta? :soosoo:
     
  16. JnZm

    JnZm Gearhead

Kerro tästä muillekin!