Amerikanautonäyttely OneDay-hyväntekeväisyystapahtumassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cruising, 18.1.2014.

 1. cruising

  cruising 1st gear

  HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ CRUISAILLEN

  Riihimäellä 14.6. järjestettävä OneDay-hyväntekeväisyystapahtuma kerää amerikanautot, julkkikset sekä seurat Atomin parkkipaikalle ja sen lähiympäristöön. Kun OneDay kääntyy iltaa kohti, suljetaan läheinen katualue, ja se muutetaan katuradaksi.

  OneDay-tapahtuman oleellisena osana on amerikkalaisten autojen näyttely ja harrasteajoneuvoparkki. Osana OneDay-päivän Amerikanautonäyttelyä on Ford Mustang 50 years -juhlanäyttely. Näyttelyssä on mukana Ford Mustang Owners Club, joka on yli tuhannella jäsenellään maan suurimpia harrasteautokerhoja. Myös muut harrastekerhot voivat ilmoittautua mukaan. Alkuillasta ohjelmassa on myös driftausta ja näytösajoa katuradalla.

  Amerikanautonäyttelyyn tulevista autoista pyydetään etukäteistietoa paikkasuunnittelun vuoksi. Näyttelyyn koko päiväksi mukaan tulevat voivat ottaa yhteyttä osoitteeseen tuomo.tammi@tammimedia.fi. Harrasteparkki täytetään tulojärjestyksessä.

  Julkkiksia ja toimintapisteitä

  Suuri joukko julkkisvieraita on lupautunut tulemaan mukaan OneDay-hyväntekeväisyystapahtumaan. TV:stä ja muista medioista tutut julkkikset pelaavat paikallisia nuoria vastaan sählyä ja ovat mukana muussakin päivän ohjelmassa. Mukaan on tulossa Amin Asikainen, Arttu Harkki, Kristian Sohlberg, Esko Eerikäinen, Hanna Sumari ja Marianne Kallio sekä monia muita vieraita.

  Tapahtuman esiintymislavalla tapahtuu tasatunnein: tanssia, musiikkia sekä elämän tositarinoita erilaisista ihmiskohtaloista. Tapahtuma-alueella yhdistykset ja seurat esittelevät lapsille ja nuorille suunnattua toimintaansa koko päivän ajan.

  Nuorten hyväksi

  OneDay-tapahtumalla kannustetaan nuoria ja perheitä olemaan aktiivisia ja harrastamaan. Tapahtuman tuotto käytetään täysimääräisesti nuorten hyväksi. Pääosin mainoksista kertyvät tuotot lahjoitetaan Nupille. Nuppi on alle 25-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen ja läheisilleen tarkoitettu palvelupiste, jossa nuoria autetaan monin eri tavoin.

  Tapahtumapaikkana on kauppakeskus Atomin parkkipaikka, Etelän Viertotie 2, 11100 RIIHIMÄKI

  Lisätietoa tapahtumasta:
  oneday.rhra.fi
  http://www.facebook.com/oneday2014
  Marko Lappalainen, marko.lappalainen@hyvatkaupat.com

  Ilmottautuminen Amerikanautonäyttelyyn:
  tuomo.tammi@tammimedia.fi
   
 2. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Kyllähän tämä päivä pitää kalenteriin laittaa, kun kerrakin täällä Hämeessä jotain tapahtuu jenkkiautoilun saralla. Unohtamatta kuitenkaan sitä että tapahtuma järjestetään nuorison hyväksi.

  Marko Lappalaisen sähköposti osoite on muuttunut. Uusi osoite on
  oneday.markolappalainen@gmail.com

  Tietoa tapahtumasta löytyy myös tuolta
  http://oneday.rhra.fi/

  Kyssäreitä voi esittää myös tänne
  tuomo.tammi@tammimedia.fi
   
 3. cruising

  cruising 1st gear

  Moi!

  Riihimäellä järjestettävässä OneDay-hyväntekeväisyystapahtumassa 14.6.2014 on oleellisena osana amerikanautonäyttely ja harrasteajoneuvoparkki. Tälle alueelle kaivataan nyt autoja! Pääsetkö autoinesi mukaan? - Harrasteajoneuvoparkkiin muutkin kuin amerikanautot ovat tervetulleita.

  Näyttely on maksuton, ja etukäteen ilmoittautuneille autonkuljettajille tarjotaan ruoka. Jos pääset mukaan, ilmoita yhteystietosi ja auton tiedot mahdollisimman pian osoitteeseen tuomo.tammi@tammimedia.fi.

  Tapahtumassa on paljon ohjelmaa, joten paikalla kyllä viihtyy pidempääkin. Lue lisää tapahtumasta: http://oneday.rhra.fi/

  Ilmoita autosi mukaan nyt!
   
 4. Bussihousu

  Bussihousu 1st gear

  Onpas turhan kuuloinen tapahtuma...
  Mikä vetonaula se on että paikalla jotain julkkiksia ja muita tyhjäntoimittajia...

  Samana päivänä kuiteskin mm. streetslide, dashers bileet, lohjan rompe..
  Ja näissä tapahtumissa ei tarvitse tuijottaa ja kuunnella turhia julkkiksia ja miljoonaa mustangia ja muita kinnereitä mitä tollanen tapahtuma varmasti vetää puoleensa :)
  Tämä siis vaan minun mielipiteeni....

  Ainoa plussa, että tuotto menee hyvään tarkoitukseen...
   
 5. cruising

  cruising 1st gear

  Harmi, että Suomen kesässä on niin vähän viikonloppuja, että aina tulee päällekkäisyyksiä!

  OneDay-hyväntekeväisyystapahtuma eroaa mainitsemistasi autotapahtumista siinä, että siellä on paljon muutakin happeningiä kuin autot. Tapahtuman tarkoitus on esitellä harrastusmahdollisuuksia lapsille, nuorille ja perheille - ja autojen kanssa puuhailu on yksi hyvä vaihtoehto, eikö? Minusta on mukavaa, että myös niille potentiaalisille tuleville autoharrastajille, joiden perheet eivät varsinaisia autotapahtumia kierrä, tarjotaan mahdollisuus nähdä harrasteautoja ja tavata harrastajia. - Ja me harrastajatkin mielellämme tapaamme muita autoporukoita ja katselemme näytillä olevia ajoneuvoja.

  Se, mitä merkkejä paikalla on, riippuu aivan meistä harrastajista, jotka autojamme mukaan tuomme. - Näyttelyyn otetaan kaikkia amerikanautoja, harrasteajoneuvoparkkiin pääsee muitakin rakenneltuja tai vanhoja ajoneuvoja.

  Kaikki tapahtumaan tulevat julkkikset ja tavikset ovat mukana talkooperiaatteella, jokaisen panos otetaan kiitollisuudella vastaan. :) Tervetuloa mukaan!

  http://oneday.rhra.fi/
   
 6. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Talkooväki oli aitoja pystyttämässä kun äsken kurvasin ohi. Varmasti paljon monipuolista nähtävää koko perheelle.
   

Kerro tästä muillekin!