Annetut bannit, varoitukset,kirjoituskiellot.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Joe Hunt, 18.1.2018.

 1. mpower

  mpower Gearhead

  Höh,äläs nyt,tämähän on se karjaosasto missä voi kirjoittaa mitä vaan!Aika suosittu ja monen henkireikä ulkomaailmaan.
  Onhan sitten tekniikalle sun muille harrastukseen liittyen omat
  asialliset osastonsa!Mun mielipide!:)
   
  Classic1964, Kartsu, palontie ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Kannattasko sitten itse vaikuttaa asiaan, kysellä neuvoja ja aloittaa tekniikkakeskustelua? Ai et tarvi? No se varmaan on monella muullakin ongelmana. Kalusto vähenee ja viat menee tutuiksi niin ei tarvi niin paljon kysellä.
   
  palontie ja DX tykkäävät tästä.
 3. Jza

  Jza Gearhead

  No on varmaan, jos ottaa sen kuvankaappauksen sieltä, missä ei keskustella harrasteautoilusta. Tossa näpsy toisesta paikasta, 100% autoiluun liittyvää :p

  [​IMG]
   
  Classic1964 tykkää tästä.
 4. peltsi

  peltsi Gearhead

  No juu mun oli kuvankaappaus otettu "uudet viestit" osiosta :)
  Joillekin tosiaan tämä näyttää olevan se henkireikä ja ei se mua haittaa vaikka kourallinen porukkaa paskoo jokaiseen yleiset osion topikkiin ja luo uusia paskanjauhanta ketjujaan. Antaa mennä vaan. 4-6 nimimerkkiä kun bannaa niin koko od muuttuu kummasti asiallisemmaksi :)
  Toi bannaaminen sais vaan toimia molempiin suuntiin jota se ei ilmeisesti ole...
   
 5. Karpov

  Karpov Gearhead

  6 nimimerkkiä banniin voisi jo lähenellä od:n kuolemaa nykyviestimäärillä.
   
  rb, palontie, mpower ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. Rotten

  Rotten Gearhead

  Ketäs? Tääl käsi nousee, paskan jauhajana, jostain jos jotain tiedän, mitä kysytään, vastaan tai heitän vinkkiä, eli aika harvoin, kun en mistään mitään tiedä!
  Jotain kysyn, 99,9% oon saanut apuja ja neuvvoa, välillä riippuu aiheesta, mikä jakaa ihmisiä, tulee näitä omia mielipiteitä, tai ehkä pätemistä? Esim. Katkennut pultti pakosarjassa, ja tai oma aloittaminen ruiskua kaasarin tilalle!?
  Mie sain vastauksen, loppuja oli kiva lukea, katkennut pultti, uskon et kysyjä sai vastauksen asiaan, vaikka lähettiin taas rakentaa "kuurakettia" loppujen lopuks!?


  Edit, tuli tuosta pösö on kuollut topiikista,
  Edellinen pösö ongelma, heitin huumoria sinne, mikä nyt vain mielestäni ranskalaisiin kuuluu, tietysti en ole pahoillani jos joku veti herneet nenään, itse olen ollut, erittäin tyytyväinen oodeeseen, ettei oo mitään nazi moderointia, kuten useammassa foorumissa, esim rc10, tai intikka foorumilla niin hiljaista, kun kysyt jotain, saat vastauksen viikon päästä!
  Täällä tulee lähes poikkeuksetta, hyvin nopeesti! Riippuen tietenkin aiheesta!
   
  Muokattu: 20.1.2018
  Classic1964, Kartsu, Substitute ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Karpov

  Karpov Gearhead

  Aamen veli rotten!
   
  Classic1964, Mokaman, wilburi ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. DX

  DX Gearhead


  tämä on autoharrastesivusto, joka on autoharrastuksen osalta suht viriili saitti,
  tämä on myös autoharrastajien paskanjauhantasivusto, täällä on yleinen keskusteluosio sitä varten.

  yleinen keskustelu autoharrastuksesta on oma osionsa, missä voi keskustella niitä näitä harrasteautoilusta, sinne vaan kirjoittelemaan niin paljon romuista kuin sielu sietää, olen samaa mieltä, että se kärsii kirjoittelijapulasta,

  mutta siitä en ola samaa mieltä, että syytät siitä toistuvasti palstalaisia jotka keksivät kaikkea muutakin jutunaihetta kuin peltilehmistä jaanaamisen, mää joudun noista päivät pitkät jauhamaan paskaa töissäni, oodee on henkireikä samanhenkisten tyyppien kanssa,
  tee omalla aktiivisuudellasi palstasta sellainen jollaisen haluat,
  palsta = me kirjoittelijat.
   
  rb, T&S, Kartsu ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 9. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Pistä listä ketä tulisi bannata kun sulla ne nimimerkit on ihan selvästi mielessä. Minut todennäkösesti, ketä muita?

  Kyl toki tollasta näennäistä asiallisuutta voi koittaa vieläkin vaalia vaikka kuvittelisi että sekin kupla olisi jo puhjennu vähän kaikilta jotka luuli että tollanen olisi se mitä ihmiset haluaa. Lähinnä kun facebookin kaltanen tyhjästäjauhamis formaatti anto suurelle yleisölle vaihtoehdon foorumeille, ihmiset meni sinne välittömästi. Näennäistä se asiallisuus oli joskus 2000- luvullakin siksi että harvalla palstalla mitään oikeen asiallisesti käsiteltiin, lähinnä sitä samaa mielipidepohjasta tyhjänjauhantaa mitä vastaan ylläpidot oli kovasti taistelevinaan.
   
 10. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  Mitä veikkaat paljonko tää "promillejengi" kontributoi tän foorumin viesteistä?

  Olisko fiksua foorumitoimintaa bannata aktiivisimmat käyttäjät ja/tai sulkea aktiivisin osio foorumilta mikä oli rivien välistä luettavissa?
   
  Classic1964 ja Karpov tykkäävät tästä.
 11. valpas

  valpas Gearhead

  Hyvähän se on, että on aktiivisuutta, ja värikästä kirjoittelua.
  Pitää olla paksunahkanen, ettei provosoidu ihan heti pienestä.
  Ainut, mihin kirjoittelussa puuttuisin, on otsikot. Otsikko pitäisi olla sellainen, joka kertoo sen alla olevasta kuvaavasti, eikä tarttis alkaa viestejä lukemaan, sen vuoksi, että tietäis, mistä siellä kirjoitellaan.
  Sitten kirjoiteltais aina sen otsikon allaisia kirjoituksia, eikä ihan jotain muuta (tämäkin kirjoitukseni on vähän ohi otsikon, mutta liittyy pikkusen asiaan).
  Monessa muussa otsikossa kirjoitukset ei oo edes samalla hehtaarilla otsikon kanssa.
  Pitäisi kaikille asioille avata oma kuvaava otsikko. Olis helpompi hyppiä yli, jos ei kiinnosta. Nyt joutuu lueskelemaan kaikki uudet viestit, kun ihan asiaakin voi olla joka paikassa. Harvoin, mutta joskus.
  Periaatteessa täällä on parempi henki, kuin monessa muussa foorumissa, ja metsä vastaa niin, kun sinne huudetaan, eli aina sille vastaillaan samoin, joka hakee verta nenästään, ja vastaus on usein vähän kitkerämpi, kuin edellinen. Viisas sitten katkasee sen, ja lopettaa noteeraamisen.
  Ihan viihdytävää on monia otsikoita, ja vääntöjä lueskella, jos ei mennä mollaamisen puolelle, ja henkilökohtaisuuksiin kovin syvälle. Kai mullakin joku persoonallisuushäiriö on, kun tommottesta tykkään silloin, kun ei muuta viihdykettä ole tarjolla.

  Eri mieltä pitäis voida olla ihan sovussakin.
  Asian katsominen vähän joka puolelta, avaa sen ihan juurta jaksaen, ja siittä voi sitten kaikki oppia jotain, ja avata silmiä uudelle totuudelle? Tai sitten ei.
   
  rb, palontie, Jussi289 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Joe Hunt

  Joe Hunt Gearhead

  Tämä koko topikkiehdotukseni oli suunnattu siis lähinnä ylläpidolle, koska tuollaiset häiritsevät tyypit eivät osaa/eivät halua osata käyttäytyä/ovat sairaita tai muuten vain vittumaisia.
  Siis eivät omaa alkeellisempiakaan keskustelutaitoja.
  Ei ainakaan muilla foorumeilla tapahtuva ojentaminen ole kuihtumista aiheuttanut - päinvastoin. Saisi ehkä itsellekin kirjoitusten rajoja...

  Täällä taitaa olla "antaa mennä vaan -linja" vahvana.

  Myös tiettyjen tyyppien jatkuva tilapäinen bannaaminen on kummallista. Joku subi on ollut lataamolla useasti ja aina ponnahtaa takaisin vääntämään entistäkin sekopäisempänä - jos mahdollista. Kolmannesta kerrasta voisi jo varmaankin sanoa hyvästit palstan siitä kuolematta?Siis ihan kelle vaan änkkääjälle.

  Politiikkaan keskittyvissä ketjuissa se huono käytös näkyy selkeimmin. Jos ainoa sanottava muista on vaikkapa sanat " säälittävä","kommunisti" tai muut saman henkiset toteamukset , voi varmaankin pitää tiedot itsellään poissa tuhlaamasta palstatilaa.
  Lisäksi samat tyypit eivät jaksa availla heille jo vuosikausia linkattuja juttuja vaan vastaavat vaikkapa kysymyksiin jollain "näppärillä" vastakysymyksillä ja mukahauskoilla one-linereillaan.Voihan ne ohittaa tai olla osallistumatta koko ketjuun, mutta se tuskin on tarkoituksenmukaista.

  One-lineritkin ovat tietenkin jossain jutuissa ihan paikallaan ja saavat aamukaffet nenään ihan ansaitusti!

  Tekninen keskustelupuoli on parasta antia ropaajalle ja laitteista kiinnostuneille, se toimiikin pääsääntöisesti hyvin.
   
 13. Karpov

  Karpov Gearhead

   
  Rotten tykkää tästä.
 14. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tää on myös hyvä kun mamu/politiikkapuolella lammaslaumaa käytetään usein ja mielipiteiden yhteneväisyyksiä naureskellaan.

  Vika on niissä 9/10 jotka on samaa mieltä.


  Tekniikkapuolella tulee ainakin paljon vängättyä vaikka yleisellä puolella olis ajatukset samoja. Ihme kun niitä ei huomioida.
   
  DX tykkää tästä.
 15. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Kuis paljon sitä paskaläppää ja puutaheinää lopuilleen on tuolla asiaosastossa? Mitä tässä nyt on tätä aika pitkään seurannu, niin se puutaheinää seuraa lähes aina sitä paskaläppää alotusta. Jos alotus on tyyliä "auto ei lähteny käyntiin, missä vika", niin mitä muuta voi saada?
   
  Classic1964, Pertti K, jorkat ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. Rotten

  Rotten Gearhead

  Ripuli paskat heitin, huomenna mentävä minimaniin! Ehkä vähän humalassa?

  [​IMG]
   
 17. Rotten

  Rotten Gearhead

  Vedin muute nurin,#
   
 18. Suburi95

  Suburi95 Gearhead

  Jopa miulle!:D
   
 19. jorkat

  jorkat Gearhead

  laatikollinen riisipuuromaista ripulipaskaa näemmä tuli. hyvä poika.
   
  Classic1964 ja Rotten tykkäävät tästä.
 20. Rotten

  Rotten Gearhead

  Ei aivan, mut kiittelin itteeni et olin päivällä tyhjentänyt tuon! :p
   
  Classic1964 ja jorkat tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!