" Antennin jalka"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja dodgeman, 25.7.2016.

  1. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Mistä vois löytää tollasen antennin jalan, on kateltu netistä ja kyselty usemmastakin paikasta, tulos on aina: ei oo, välttämättä ei tarvitsisi edes koko jalkaa, riittäisi myös tuo pallo osa mihin ruuvataan antenni kiinni. ( Yritin lisätä kuvan: ei onnistu, yritin sitten poistaa koko jutun: ei onnistu sekään)
     
    Muokattu: 25.7.2016
  2. Kalu

    Kalu Double Gearhead

  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  4. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Kiitos jäsen Kalu, tämä saattaa olla oikea, täytyy käydä motonetissä kattoo onko tämä oikea. Tästä ei itse asiassa tule antennia vaan ihan muuta, autossa on näitä kaks ja toinen on rikki tosta missä on kierre tolle antennille
     
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  6. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Rxtx luettelossa läheelle osui toi 3/8" mutta toi kierre osa on täysin erillainen, tossa mikä on autossa vielä ehjänä on toi kierre osa pitkä ja se on pallon päällä ei sisällä. Nää ei tuu edes antenni käyttöön, näihin tulee ojakepit.
     

Kerro tästä muillekin!