Antilock valo, (KORJATTU ja toimii)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja chrysse, 23.6.2009.

  1. chrysse

    chrysse 1st gear

    palaa! Ilmastointia tutkiessa käytettiin releitä irti. Nyt sitten palaa tuo anti lock valo, releet ok! Miten tuon talon saa nollatua, ilmeisesti johtuu vaan siitä että oli joku siihen liittyvä rele irti? Auto chrysler voyanger 1993
     
  2. chrysse

    chrysse 1st gear

    Onko kenelläkään kuvaa tai kertoa mikä releistä on antilock merkkivalolle, mistään ei löydy tietoa mitä mikäkin rele on, kerrottu vain että abs ja merkkivalo releet on omia, ei numeroitu tai muuten merkitty? Korjaus opuksen mukaan merkkivalo voisi sammua ajamalla / jarruttelemalla, eli pitääköhän se opettaa uudelleen ?!
     

Kerro tästä muillekin!