Anu Vehviläinen:Ruuhkamaksut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja human62, 26.1.2008.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Ei hengityksen verottaminen ole mitään uutta. Me jo 60-luvulla koulussa suunniteltiin parin kaverin kanssa hengitysmittari veronkantoa varten.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    kotielukoille myös-hundet,kissat,hamsterit jne...valtionvelka on pijan
    maksettu.
     
  3. rrauta

    rrauta 3rd gear

    sitten ministeri tason viisaus, kuultu telkkarista aamuiseswsa haastatelussa.

    yksityisautoilua pitäisi vähentää ja syrjäseuduilla missa ei ole kannattavaa ajattaa tyhjiä linja-autoja pitäisi kehittää noutopalveluja ja taksien käyttöä.

    siinä taas ministeri todisti sen mikä muutenkin tiedettiin, liikenneministeri ei välitä paskaakaan ympäristöstä vaan tarkoitus on estää yksityisten ihmisten autoilu omilla autoilla hinnalla millä hyvänsä.

    vai onko se järkevää että syrjäseudulta ei lähdetäkään omalla autolla käymään kirkolla kaupassa, vaan tilataan noutopalvelu tai taksi, silloinhan sen matkan kulkemiseen ajetaan se matka kahteen kertaan ensin haetaan asiakas, ja sit viedään takaisin.

    oikeen ministeritason touhua taas . vois kyllä olla parempi että noin pätevästä ministeristä tehtäis johonkin kirjastonhoitaja siihen vois olla riittävä koulutuskin. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  4. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Eikös tää ollu aikaisemmin kaupan kassana tää vehviläinen :rotfl: Mutta miten ihmeessä on noilla arkadianmäkeläisillä kaikki normaalielämä aivan järjenkäytön ulkopuolella?
     
  5. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ei ollut, vaan edelliseen hallitukseen samalle postille löysivät kaupan kassalta sosialistien huovisen.

    Vehviläinen oli viimeksi MLL;n p-k;n alueen toiminnanjohtaja, onhan se tietysti voinut olla vaikka opiskeluaikana kassallakin, enhän mie tiijä :)

    Näistä ruuhkamaksuista riittää topikkeja:
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic ... 8af8c0b9ed
    Overdrive.fi™ | Näytä viesti - Ja taas niitä ruuhkamaksuja...
     
  6. Tahavo

    Tahavo 1st gear

    Mä panin juuri ministerin sähköpostiin omat mielipiteeni ruuhkamaksuista ja joukkoliikenteen parantamisesta ja ilmastonmuutoksesta ym 8) .
    Kyllä muuten ketuttaisi seistä työmatkaruuhkassa kehätiellä kun tietää, että tästä pitää vielä maksaa :eek:
     
  7. GTO cab69

    GTO cab69 1st gear

    Siinä vaiheessa kun tänne tulee ruuhkamaksut niin lähtee muuten kämppä myyntiin. :mad: Aion varmasti hakea asuntoni jostain muualta. Ostetaan vaikka talo Pieksamäeltä. :D Ois toi Motopark'kin ihan vieressä. Vois käydä ulkoilluttamassa noita mopojakin radalla silloin kun tykkää. Ei ois toi matka niin esteenä. Sais varmaan tuolla hommattua ton tallikin omalle pihalle.
    Tässä ite ku on Tuusulassa töissä niin ei kulje dösät sinne hyvin. Pakko oli ostaa vanha korolla kulkuvälineeksi. En jaksanu venttaa puolta tuntia myöhässä oleva dösää talvipakkasella, joka oli tulossa Lahdesta. Kuskin mielestä se oli ihan normaalia. :-?
    Sitä kyllä tässä suuresti ihmettelen, et tää Vehviläinen, joka väittää asuvansa Joensuussa. Google haulla kyllä löytyy. Nii on jotenkin unohtanu miten siellä "maalla" oikein eletään. Tainnu asua liian kauan täällä Hkissä? Reaaliteetit unohtuu. Kun mä lähden tästä kohta baariin, niin ei tarvii kävellä n. 200m pysäkille. Odottaa max. 5min. ja dösä menee keskustaan. Mut ajattele tämä sama baariin lähtö vaikka sinne Joensuuhun. Tilanne saattaa olla aivan erilainen. Ei tuu sitä linjurii..
    Kannattais ton ministerin pitää mielessä, et elämää on oikeesti muuallakin kun täällä kehä I sisäpuolella. Ja siellä muuallakin ihmisille pitäis antaa
    edellykset elämiseen.
    Muutenkin tää ilmasto vouhotus on saanu yllättävät mittasuhteet. On kuulemma parempi ostaa uus avensis ja laitta kaikki vanhat paaliin.
    Tästä ei hyödy ku uusien autojen myyjä ja autotehdas. Hyvin toimii lobbaus.
    Tää on just sitä kestävää kehitystä. Vituttaa!
    Lopetan raporttini täältä tähän..
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Höpöhöpö, olet tervetullut koittamaan joukkoliikennettä tänne, laitetaan sut matkustamaan dösällä välille friisilä-lippajärvi esim.
    Dösällä toi väli menee hyvällä tuurilla tunti 15 minuuttia, normaalisti tunti 30 minuuttia, omalla autolla joka toimii ton 15 kilometrin välin , noin 22 minuuttia... (jos ei aja rajoitusten mukaan , pääseepi nopeemmin omalla autolla)

    Helsinkiin lähtö samasta paikasta, dösä ja henkilöauto samaan aikaan perillä...

    Asuinpa kerran stadissa, laajasalossa, kävin duunissa tukholmankadulla, julkisilla tunti-tuntipuoltoista normaalisti, omalla autolla 40-45 minuuttia...

    Kyllä toimii helvetin hyvin julkinen liikenne...

    Oikeesti tolla ruuhkamaksulla oo v*tunkaan väliä, senkun laittavat sen vaan, samalla nousee julkisen liikenteen taksat ym. eli paskan jauhantaa kaikki tyynni...
     
  9. Naxu

    Naxu Double Gearhead


    Joskus aikaa sitten ministerit oli oman alansa ammattilaisia. Sillon ei virkamiehistö sanellut mitä tehdään. Nykyään noi kansankurittajat on täysin puupääsakkia ja ministeriks pääsee ilman minkäänlaista ammattitaitoa mistään. Syynä vain ja ainoastaan se, että nykyisessä tilanteessa ne on 100-0 vedätettävissä virkamieskunnan puolelta.

    Sosialistinen virkamieskunta vaan hykertelee kun kansankurittajat laukoo idioottimaisuuksia ja vedättää kansalaista minkä ehtii. Samaan aikaan se virkamies vedättää kansankurittajaa ihan samaa tahtia. Paskalla on taipumus valua alaspäin.... Suomessa se valuu noilta virkamiehiltä kansankurittajille ja sieltä taas pikkuvirkamiesten ja muun paskan kautta meille, tavallisille kansalaisille.
     
  10. tha022

    tha022 Gearhead

    Heitänpä pienen esimerkin kuinka hyvin Vaasas toimii julkiset.
    Mun pitää olla 06.30 töissä tasan vaasan toisella puolella, hyppään bussiin kotoa (mustasaaresta) 06.10 ekaan bussiin joka on 06.50 matkahuollon pihassa josta juoksen noin 1km seuraavalle pysäkille josta lähtee vanhan vaasan bussi 07.05 joka on perillä vanhikses n.07.30 josta juoksen reippana poikana viimeset 2.5km työpaikalle niin kovaa että saan ajan menemään tunnin taaksepäin. Näin meillä maalla mennään, ei omia autoja tartte!

    Sanokaas nyt hesalaiset onko sielä eduskunnan ovella joku lobotomia keskus kun tuntuu tulevan niin hyviä ideoita ulos sieltä.
     
  11. Isotuoppi

    Isotuoppi 1st gear

    Jotenkin tuntuu ettei Arvon Ministerillä ole mitään kotona. Jos pitää saada ruuhkavero, eikö sen voisi laittaa porrastetusti bruttopalkkaan riippuvaksi? Maksut tulisivat koskemaan kaikkia, niin ministereitä kuin muita hallituksen virkamiehiä. Lulisin että loppuisi tuollainen turha haaveilu. Onhan meillä suomessa jo maailmanennätys ylinopeussakoista.

    Tuntuu siltä että auton omistavia ja sitä tarvitsevia rankaistaan. Itse ajan joka viikko väliä Lappeenranta-Helsinki ja ei siihen välttämättä enää tuskaa lisäämään tarvita ruuhkamaksuja.
    :argue: :mad: :poff:
     
  12. kt9001

    kt9001 Gearhead

    Njet hyvä, kukas nämä sitten joutuu lopultaki maksamaan, ulkomaalaisetko?? :rotfl: :rotfl:


    :rotfl:
     
  13. voittol

    voittol 2nd gear

    Itsellä 16 vuotta kaupan hommia takana, enkä ymmärrä mikä synti se on olla entinen kaupan kassa, siellä oli joskus aikamiehiäkin kassa hommissa ,jos se on arka paikka ,että nainen ja vielä kassa pärjää elämässä :poff:
     
  14. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No Joensuu on laaja kaupunki. Tuolta itärajan perukoilta saa ajella 80 km keskustaan. Itsellä on matkaa linnuntietä vain 15 km mutta jos baariin keskustaan lähdet on kulkimet harvassa. Tilata taxi naapurista joka maksaa n. 22 ekeä, tai mennä autolla ja tilata se taxi vasta kun noudat auton. No baareissa käydään tästä syystä harvoin.

    Minä en nyt ymmärrä tätä vouhotustanne ollenkaan. Kyseessähän on helsingin oikeat ruuhkaongelmat. Siis se se ruuhka siellä on v-tun moinen ongelma tietyillä alueilla ja sitä yritetään ratkaista tällä, että ihmiset käyttäisivät julkista liikennettä tai liikkuisivat muuhun aikaan.
    Veikkaan että tämänkään palstan yksikään vakiovalittaja ei pahemmin joudu ruuhkamaksuja maksamaan.

    Mitä tulee Anu Vehviläiseen Keskustaan ja Kokoomukseen. Niin kansa heidät on sinne valinnut (kansa joka omistaa autoja).
    Demarit siellä nyt eivät ole, niin saatanan paljon kun nekin ovatautoharrastajan tai autonomistajan eteen viimeisten eduskuntakausiensa aikana tehneet :lol:

    Oma mielipiteeni on, että se joka saastuttaa se saa maksaa, siis käytön mukaan, ei millään kiinteillä maksuilla, ja jos otetaan vielä huomioon että maksat vähemmän koska puhtaampaa vaihtoehtoa ei sinulle ole niin hyvä hyvä hyvä!
    Tietysti verovapaus kaikesta olisi se ideaalinen tila, mutta nyt pitää ruveta tajuamaan missä maailmassa me elämme ja mihin tämä on menossa.
     
  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No kato jonkun järjen juoksussahan tämä menee niin, että ministeri joka ei ole päivääkään oikeaa työtä tehnyt, siis luonut lantaa, ajanut kuorma-autoa tai kaivinkonetta, ollut kaupan kassalla tai sähkömiehenä Enso Gutzeitilla on täysin kykenemätön tekemään mitään päätöksiä tai ymmärtämään kansaa.

    No sitten kun joku ministeri on tehnyt näitä hommia, niin pyähä hä hä hää, entinen kaupan kassa, mitä se mistään ymmärtää. osaako edes lukea muuta kuin hintalappuja.

    Edellinen P-Karjalainen ministeri muuten oli sähköasentaja.
     
  16. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Adventurer, veit jalat suustani. Ja eikos tätä samaa s..tanan vinkumista ala täällä olla jo tarpeeks monta topiccia. :wc: Ei sen puoleen, ei nää mua hirveesti häiritsekään, kun en juuri jaksa näitä lueskella mut, joskus kuitenkin tulee kurkattua.
     
  17. balez

    balez 1st gear

    helsingissä ei ensinnäkään ole oikeita ruuhka ongelmia... jos vuorokaudesta 2,5h on vähän jonoa liikenteessä niin se ei nyt ole hirveästi... nyt jo julkinen liikenne toimii niin hienosti että bussit aiheuttavat ruuhkaa kun eivät mahdu samaan aikaan pysäkille ja toinen venttaa kadun varrella seisottaen liikenteen... ja miten ihmiset liikuisivat muuhun aikaan... harva saa itse valita työaikansa... nyt seikkailija saa vetää herneet joka kolostaan sisään
     
  18. DaFox

    DaFox Gearhead

    Autolla juna-asemalle jolta junalla jatkaen keskustaan? :)
    Tulee varmaan paljon halvemmaksikin liikkua sieltä asti junalla hkiin kuin maksella polttoaineet mitä kuluu kuukaudessa autolla.
     
  19. custom apaja

    custom apaja 1st gear

    jopas syntyy pulinaa kun joku maksu koskee PÄÄKAUPUNKILAISIA.
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Koirillehan on ollut jo pitkään vero, mutta viime vuosina jotkut kunnat ovat siitä luopuneet. Papukaijoille pitäis varmaan pistää tuplavero, ainakin niille jotka osaa puhua. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!