Apua Chevy Vanin kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja Taco, 11.10.2005.

  1. Taco

    Taco 1st gear

    Kaverin Vanissa kun laittaa pitkät valot päälle niin sammuu kaikkia ajovalot. Osaisko joku kertoo mitä tehdä? Oisko vikaa maadoituksessa tms.? Auto siis Oulussa ja katsastaa pitäis. Niin ja kaverin, mutta vastatkaa maililla tai tänne.
     
  2. Vanisti

    Vanisti 1st gear

    Kannattaa katsoa onko valot releytetty ja onko kaikki releelle tulevat piuhat kunnossa. Ja tietenki ite rele saattaa olla rikki.
     
  3. Vanisti

    Vanisti 1st gear

    Kannattaa katsoa onko valot releytetty ja onko kaikki releelle tulevat piuhat kunnossa. Ja tietenki ite rele saattaa olla rikki.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    En tiedä tietääkö kaveri missä päin rele on, osaisitko suurinpiirtein kertoa missä, en nimittäin ite oo koko auto edes nähnyt :) Ja paljon mahtaa olla hinta esim. releelle? Ja mistä kannattais kysellä?
     
  5. Taco

    Taco 1st gear

    Niin minä siis olin tuo...
     
  6. jankok

    jankok Gearhead

    Rele on luultavasti laitettu rintapeltiin ja niiden hinta on vain muutama euro, kannattaa katsoa onko liitokset hapettunut jos ei niin vetäisee erillisellä katkaisialla(jalkamalli lattiaan) pitkät toimimaan uudella releellä,kytkentä ohjeita löytyy netistä.
     
  7. Vanisti

    Vanisti 1st gear

    Joo jostain akun lähettyviltä se rele pitäis löytyä. Yks vaihtoehto on vielä valonvaihtokatkaisin, joka on rattiputkessa vm. 82-> malleissa. Mutta tuo konehuoneen puolella oleva rele on kuulemma useammissa tapauksissa ollu se syyllinen.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    vanin valot

    :soosoo: minulla sama vika käytin kaikki sulakkeet irti sulakerasiasta vuoron perään ei palaneita sulakkeita löytynyt.Mutta katso autossa palaa taas kaikki valot olisko ollut joku hapettumis homma 8) :pinup:
     
  9. granville1

    granville1 1st gear

    Re: vanin valot

     
  10. Aako

    Aako 1st gear

    Jos kuitenkin aloittas todennäköisimmästä:tarkasta se valonvaihtokytkin...
     

Kerro tästä muillekin!