Apua Losin alueella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jordan, 10.7.2011.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Elikkä lennot varattu marraskuulle, ja nyt pieniä kysymyksiä...

    Osaako joku suositella hyvää majoitusta. Loman tarkoituksena ei ole pelkkä auton tai osien etsiminen, vaan ennemminkin perinteinen lomamatka. Nettitarjonnan olen käynyt läpi, mutta kenties jollakin omakohtaisia kokemuksia. Ja kannattaako varata etukäteen vai vaan ottaa taksi johonkin?

    Hotellissa mielellään uima-allas (perhereissu) sekä ilmastointi.

    Kaikki vinkit kiitollisena otetaan vastaan!
     
  2. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    No jos ihan kaikki vinkit otetaan vastaan, niin:
    Ensinnäkään taksilla en yrittäisi liikkua tuolla minnekkään. Vaan lentokentän viereisestä vuokraamosta auto alle koko loman ajalle. Tuollapäinhän koko yhteiskunta on suunniteltu niin että kaikilla on henkilöauto.
    Jos aikoo loman ainakana liikkua ympäriinsä, niin motellit toimii mielestäni siinä tarkoituksessa hotelleja paremmin. Best Western esimerkiksi on ketju, jossa hintalaatusuhde kohtaa hienosti. Netistä löytyy sijainnit, eikä tarvi varailla etukäteen. Ilmastointi noissa on aina (joka huoneistossa oma pömpeli), uima-allasta tyypillisesti ei.
     
  3. palotila

    palotila Gearhead

    Samaa mieltä edellisen kanssa, ittelle tuli yllätyksenä että ekaksi yöksi piti jo Helsingin kentällä osata kertoa osoite. Siitä eteenpäin ottaa yöpaikat silloin kun sopivan näköinen tulee vastaan. Kyllä noissa halvemmissakin tapaa olla uima-altaat. Netissä pitää täyttää se ESTA-lappu ennen matkaa joka on maahantulolupa. Matkavakuutukset kuntoon, siinä maassa ei köyhän kannata sairastaa.
     
  4. Jussi N

    Jussi N 1st gear

    Olen ollut yhdellä reissulla Anaheimissa, Anaheim Plaza Hotels. Joka on perhelliselle oiva paikka. Lähellä Disneytä ja tunnin matkan päässä keskustasta. Kohtuu hintainen, rauhallinen ja pieni ostari aivan vieressä. Kurkkaa Googlen earth alue, alla hotellin tiedot:

    http://travel.hotels-and-discounts.com/ ... &cid=59562

    Autosta sen verran ettet pärjää ilman sitä hetkeäkään LA:ssa. Ota se lentokentältä ja palauta sinne. Varsinkin perheen kanssa helpointa ja hermoja säästävää.
     
  5. Jordan

    Jordan Gearhead

    Kiitoksia näistä. Kuten snoin niin kaikki neuvot otetaan vastaan.

    Miten tuossa maassa/kaupungissa yleensäkin nuo julkiset liikkumavälineet toimii, tässä kun näitä kauhukuvia jo tuli.

    Sekä onko kukan yöpynyt rannan läheisyydessä losissa?

    ps, jos tässä talviautoa pitäisi etsiä, niin liekö siellä jotain sulantien tapaista keskittymää?
     
  6. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Tuossa maassa julkiset toimii hienosti lähinnä itärannikolla, välillä Washington DC - New York about. Länsirannikko on asutettu senverran myöhemmin, että se on rakennettu henkilöautoille. Julkisilla tuolla kulkevat tyypillisesti vain huono-osaiset. (poikkeuksena tietty San Francisco, joka on muutenkin amerikan eurooppalaisin kaupunki)

    Kuten wikitravel (http://wikitravel.org/en/Los_Angeles) asian hienotunteisesti ilmaisee: "Public transportation in LA is not as organized as in some Western cities".
     

Kerro tästä muillekin!