Apua tarvitaan, etu jarrusylinterin pultti. (kuva)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja R.H, 30.6.2007.

  1. R.H

    R.H 1st gear

    Nyt kävi niin huonosti että sevystä katkesi etujarruista tuo pultti/toppari jota vasten jarrukengät nojaa yläpäästään. Katkennutta tumppia tuskin saa pois, eli onko helpompi vaihtaa se koko osa johon se on pyöritetty? (Mikä se on nimeltään?)
    Samalla lohkesi jarrusylinterin korvallinen.
    Mikä on sen osan nimi jossa tuo tumppi on kiinni, niin pääsen kyselemään osia. Ja tietysti onko kellään tuommosta osaa jääny nurkkiin?
    Nyt kyllä nyppii! :mad:
     
  2. motorwatin´man

    motorwatin´man 1st gear

    jarrusylinteri

    Ei noiden kanssa kannata kauaa ihmetellä. Suosiolla uusi tilalle. Ja kasausvaiheessa kierteisiin Loctite kierrelukitetta, estää myös ruostumisen / hapettumisen.
     
  3. R.H

    R.H 1st gear

    Tottakai pitää ostaa uudet osat. Ongelmana on vain tuon katkenneen pultin jämän pois-saanti. Porasin jo siitä läpi reijän, samoin pienellä poralla kierteen kohdalta ja rost offia vaikuttamaan. Huomenna alkaa sirkus vastakierre tapilla. Pitää varata polttopillit kanssa.

    Tuleeko uuden jarru sylinterin mukana se kiinnitys pultti? Tai kai niitä pultteja saa uutenakin?
    Aiheutti muuten vakavan vaaratilanteen, kun polin painu pohjaan ja käsijarru ei pidä juuri nimeksikään.
    Ihmettelen mikä sai tuon pettämään.

    Ja yksi kysymys vielä, saako tuo sylinteri heilua tuossa? Kevät huollon aikaan huomasin että molemmilla puolilla sylkyt pääsee liikkumaan. Yritin kiriä tuota pulttia, mutta ei se mihinkään kiristynyt. Oisko se johtanut tuohon pettämiseen?

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!