APUA tilaukseen!!!

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Kiertäväkanki, 12.1.2008.

 1. Kiertäväkanki

  Kiertäväkanki 1st gear

  Eli kävipä niin, että Paypallin kanssa tuli odottamaton ongelma Ebay ostoksen maksamisessa. Paypal valittaa 1000€ maksurajan ylittyvän, vaikka se EI ylity ja näin estää jo voitetun kohteen maksamisen. Olen yrittänyt ottaa Paypaliin yhteyttä tuloksetta.
  Siis olisinkin erittäin kiitollinen, jos joku voisi avustaa maksamisessa, tietysti sovittua korvausta vastaan. Asialla on KIIRE, joten ottakaa pikimmiten yhteyttä, jos löytyy halua auttaa nuortaharrastajaa pilaamasta Suomalaisten mainetta huonona maksajina.

  T: Jussi Suutarinen
  puh: 050-9127 289
  jussisuutainen@gmail.com
   
 2. MALKAMÄKI

  MALKAMÄKI 1st gear

  Mulla tuli toi sama ongelma eteen n. vuosi sitten. Ei siinä auttanut muuta kuin maksaa se Pay Pallin vaatima pikku summa, jonka jälkeen oli sitten verified member.
  Mulla kaveri jeesasi osan maksun kanssa, mikä myöskään ei ollut helppo jobi, koska hän ei ollut voittanut osaa. Onneksi jenkki myyjä suostui operaatioon vaikka ihmetteli mitä kusetusta tässä yritetään.

  Kokeile ottaa myyjään yhteyttä ja kerro tilanne. Tuo on muutamassa päivässä hoidettu maksamalla n. 20$. Saat Pay Pallilta koodin jolla voit avata taas tilisi.

  Jos myyjä ei jousta, vaihtoehtona on saada joku jeesaamaan maksamisessa.
   
 3. Kiertäväkanki

  Kiertäväkanki 1st gear

  Paypal ei suostunu vahvistamaan korttiani, mutta en saanu sille mitään selitystä, että miksi. Oon kyllä yrittäny kaikkeni jo Paypalin kanssa, mut ei tunnu miun rahat kelpaavan. Myyjälle oon infonnu asiasta ja vastaus oli, että maksu sunnuntaihin mennessä.
   
 4. Multislayer

  Multislayer 3rd gear

  Eli et pysty siirtämään kortilta yhtään rahaa?

  Mä tein justiin kauppoja ja kortin vahvistus onnistu hyvin, mutta ei onnistunu siirtämään visalta ku about 10 dollarin rahasumman kerrallaan. Tuli ilmotus että et voi siirtää näin isoa rahasummaa, ilman sen kummempia selityksiä. Siirrosta meni vielä joku 5.8 % + 0.85€ maksua niin eipä paljon kannata pikkusummia useampaan kertaan siirtää. Lisäks tällä ihan peruskäyttäjällä oli mahdollisuus siirtää rahaa kortilta vaan 5 kertaa vuodessa, kannattaa ottaa seki huomioon.

  Niin ongelma oli siinä että piti värväytyä joksiki extended useriks vai mikä se nyt oli, se makso 1,50€ ja sen saman summan sai takasi kunhan prosessi oli valmis. Sitte pysty siirtämään rahaa niikuin halusi. Eli idea on että ne laskuttaa 1,50€ kortilta, ja sen kortin laskun mukana tulee 4-numeroinen luku joka pitää syöttää takasin sinne paypalin sivuille. Kai tässä on pointti se että varmistetaan että kortti on omistajallaan, kun lasku tulee kuitenkin omistajan osoitteeseen. Tän numeron saa kyllä soittamalla asiakaspalveluunki, kyselevät vaan kortinnumerot ja henkilötunnukset ym ensin.
   
 5. NUTFINN

  NUTFINN Gearhead

  Selitä kaverille että Pay-pal tökkii, laita joko tilisiirtona tai shekki menemään.
   
 6. Kiertäväkanki

  Kiertäväkanki 1st gear

  Tiedän tuon 1,5€ jutun, mutta paypal ei suostu vahvistamaan korttiani, eikä kerro sille mitään syytä(Eikä pitäs ollakkaan, koska ei ole ollut koskaan mitään maksuvaikeuksia). Läväyttää vaan heti ruutuun, että Käytä jotain toista korttia. Tuntuu hiukan epävarmalta toi tilinsiirto ja shekki, ja sitäpaitsi myyjä haluais maksun huomiselle (Ei pankit auki).
  Tuttava piirissä ei oo paypalin käyttäjiä, siksi pyytäsinki jotakuta avuliasta auttamaan rahansiirrossa paypaltilinsä kautta ja niinkuin sanoin sovitaan siitä sit sopiva korvaus.

  T: Jussi
   

Kerro tästä muillekin!