Apukäynnistin / "Vara-akku"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja sikaprice, 11.1.2010.

 1. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Hyvä että testasit kunnolla ilman akkua. Tietää ainakin, että pystyvä kapine
   
 2. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Oliko noco ollu myös yön ulkona vaiko sisätiloista? Jos se oli kylmä niin tuon sellittää litium akun kemia, eli sisäinen resistanssi kasvaa rajusti kun ilma kylmenee eikä siten anna virtaa pihalle, mutta se myös samalla lämpenee ja seuraavaan yritykseen saakin jo enemmän virtaa.
   
 3. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  juu unohtui se mainita. eli se noco on ollut vähän yli viikon siellä autossa myös. eli juurikin sillä ajatuksella etten kanna sitä sisältä suoraan latauksesta testausta varten.
   
  miguelo ja Karpov tykkäävät tästä.
 4. Carpenter

  Carpenter Double Gearhead

  Nyt jo muistin katsoa laturin mallinumeron :D ja näytti olevan eri kun tuossa, taitaa olla "ns"
  uudempaa painosta. Kiitos :).
   
  miguelo tykkää tästä.
 5. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ja tällä viikolla noco starttasi mersun taas parkkipaikalta kevyesti ja nopeesti ekalla kerralla. .. joku unohti sisävalot päälle työpäiväksi ja ei ollut ladannut akkuakaan pariin päivään. (tossa autossahan on se virtavuoto välillä jossain)
   
  miguelo tykkää tästä.
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Onko noco ollut latingissa miten?
   
 7. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  ööh.. ei oo ollu. :D

  neljä kertaa käytetty ton maaliskuun jälkeen. (carina, mersu, joku polo tai parka, ja mersu uudelleen.) edit: ja joku viideskin kerta mutta en yhtää muista mikä se auto oli. ja autoissa se on ollut mukana tän ajan.

  laitoin sen nyt lataukseen varmuuden vuoksi.

  edit 2. 2.7 : hyvä että laitoin lataukseen.. tänään tarvittin kaksi kertaa taas.. aamulla akku tyhjä mersusta ja ei ihan kerinnyt latautumaan 5min työmatkan aikana joten piti nyt laittaa nocolla toisenkin kerran käyntiin että pääsi kotiin. (nyt auto latauksessa että jos ei vaikka huomenna tarvitsis starttailla apustartilla hjahaha)
   
  Muokattu: 2.7.2019
  miguelo ja Karpov tykkäävät tästä.
 8. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Tämän hienoin ideahan on siinä että laitteessa on monta konkkaa sisässä eli se saa ladattua itsensä tyhjästä auton akusta minuutissa starttikuntoon. Lataa parin voltin konkkia yksi kerrallaan ja lopuksi kytkee ne sarjaan ja startti valmiiksi ilman ulkopuolista latailua.

  Tänään pääsi kokeilemaan jääkylmä -6c 6.7l cummins ja viikonloppuna kyykänneet akut hyvä että sisävalot sytty mutta sai se telwini vaan cumminssin väännettyä käyntiin vaikka vissiin pienemmille moottoreille tarkoitettu. Laite oli myös autossa eli kylmä.

  Ihan ehdoton varuste autoon mutta en kyllä usko että tarvii paljoa kylmemmässä enään yrittäö noin isoa dieseliä mutta varmasti pyörii pikku bensakone kivasti.
   
 9. f34

  f34 Double Gearhead

  Kulkenut käyttöauton mukana ja pari kertaa pelastanut yli 25 asteen pakkasesta 3 litran dieselin käyntiin kun auton oma akku pyörittänyt liian laiskasti.
   

Kerro tästä muillekin!