Apusimputtaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja RAAKA, 24.4.2006.

  1. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    KIITOS jos jollakulla vinkkei mist sais A-body -67 juuri se paha ja kallis apusimpukka niin se jos kartiokiinnitys molemmis päissä saa soittaakin jos tuntuis et uusi lojuu jouten.
    Arska
    0400873790

    Muuten menee tilaukseen
    ps ei hylly kamaa trade partsissa
     
  2. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mitens olis sellanen ajatus, että hankkiutuis siitä "huonosta" apusimpukasta eroon, ja tekin korvakkeet tuoreemman malliselle?
     
  3. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Tervehdys.
    Jep toi oli vaihtoehtona tai vaihampa koko palkin,mut lähti jo tulemaan rapakontakaa.Hinta vähän huimas mut köyhän ei kannata ostaa halpaa :odroll:
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Näihän se on, se uudempi malli vaan on disainiltaan tukevampi kun on tuettu kahdesta pisteestä. Mutta kyllä tollakin pärjää, ainakin jonku aikaa. sit seuravalla kerrallahan sen voi muuttaa. :rotfl:
     
  5. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    NOO dodaku jos sitä iisoooloohkoo niin siihen asti vaan tai ku toda kaverit tos puhelivat vaan :wink:
     
  6. keimo

    keimo 3rd gear

    paljonko tuli maksaa?
     

Kerro tästä muillekin!