APUVA!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja falcon, 27.8.2012.

  1. falcon

    falcon 1st gear

    Haaveilin Falconiin oikein american racing torg D, viisi puolaisia aluvanteita. Kuvittelin automaattisesti että pulttijako olis 5x4,5, enkä ollu vielä kattonu pölykapseleitten alle. Mutta miten kävikään. Pölkkäreiden alta paljastuikin pulttijaoksi 4x4.5tuumaa :eek: . Joudunko kuoppaamaan joutavat haaveet, vai löytyykö ko. vannevalmistajalta tuota mallia, tai mitään neljäpulttisena?
     
  2. tabs

    tabs Gearhead

    4x4.5"=4x114.3 Eli japsi jako, modernimpaa vannetta löytyy paljon...Klassikoista vois löytyä esim Slot tyylisiä.
     
  3. Jupe

    Jupe Gearhead

  4. falcon

    falcon 1st gear

    Mitenkähän paljon mahtaa tulla vannesarjalle ylimääräsiä kuluja(tulli,rahti,jne), ja tuleeko kuin lähelle kotiovea, jos siis tuolta summitilta tilailis.
     

Kerro tästä muillekin!