Arkojen ja suurien osien tilaaminen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Over the hill, 6.5.2021.

 1. Over the hill

  Over the hill 1st gear

  Silmään käynyt jo pidemmän aikaa 2000-luvun GM tuotteen konepellin sisäpuolen eriste. Kärsinyt eri syistä ja viimeinen niitti tuli pari kuukautta sitten.
  Uuden hinta jenkeissä varsin siedettävä. Mietityttää kuitenkin kolhivatko matkalla, siinä kun on monta mutkaa. Mikä lienee viisain tapa toimia: Omin nokkineen saisi edullisimmin, mutta voi tulla myös kintuille.
  Vai ottaako kotimaisen firman kautta ja siirtää näin ollen riskin toisen kontolle.
  Miten tämän tapaiset on yleensä pakattu, pahvilaatikkoon ilman pehmusteita, vai paremmin?
   
 2. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  Itse olen pohtinut joskus samaa. Kokeilin kerran laittamalla jo tällaisen "varovasti särkyvää" tuotteen ostos koriin niin rahti hyppäsi kyllä kovaksi. Ehkä joskus jos sellaista tilaan niin käytän jotain firmaa joka kuskaa tavaraa Suomeen kontissa, voisi se rahtikin sitten olla sopivampi.
   
 3. tero79

  tero79 3rd gear

  Finn-us/Arskazone/allekirjoittanut ni saat paketin ehjänä perille.. ja suht järkevästi!
   
 4. MIAMIDRAGRACING

  MIAMIDRAGRACING 2nd gear

  Cambriamotors/Panu virtanen hoituu.
   

Kerro tästä muillekin!