Aspen 360 pakosarja asiaa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Hex666, 8.10.2015.

  1. Hex666

    Hex666 1st gear

    Terve, potilaana on tuollanen 79 Aspen 360 koneella jossa on vakio sarjat vielä paikallaan ja ne pitäis korvata peltiversioilla. Onko kukaan täällä tehnyt vastaavaa operaatiota kyseiseen kone/auto yhdistelmään? Mitä huomioon otettavaa hommassa on? Lähinnä ongelmaksi siis tod.näk muodostuu tilan ahtaus ja äkkiseltään näyttäis ohjaustehostin olevan ahdistajana mutta täähän on vaan spekulaatiota, joten löytyiskö faktaa?

    Kattelin näitä: http://www.uspartsperformance.fi/peltis ... -a-body-67

    Mutta jos löytyy sopivammat tahi muuten paremmat niin saa linkata. Kiitos.
     
  2. C-barge

    C-barge Gearhead

  3. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    Komppaan C-bargea. TTi:t on kalliit mutta oikeasti hyvät. Nuo hookerit vastaa tiehen todella helposti ja roikkuu rumasti alla.. Näin ainakin Challengerissa.
     
  4. Catiska

    Catiska Gearhead

    Kyllä näin on myös Dusterissa. Tosin meneekö nuo tti:n sarjat alimmasta kohdasta oikeasti sen ylempänä koska ainakn minulla vaihteiston crossmember määrittää kuinka alhaalla putket on.
     
  5. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    TTi:n putket ei mene raidetangon ali kuten Hookerilla. Nyt ei ole pakosarjat se kohta joka ekana ottaa maahan. Asennus onnistui myös ilman turhaa purkamista.
     
  6. SBM

    SBM 2nd gear

    Myin yhdet dougsit tossa viime keväänä jotka käy 67-76 dartteihin ja monet kysyi tuota maavaraa, lähetin muutamalle kyselijälle kuvia. Eli käytännössä menevät niin läheltä runkoaisojen alinta kohtaa kuin mahdollista. Sama tti sarjoissa, jotka myös omistuksessani. Ja uudempi a-body kyseessä. Eli esim. syvä laatikko öp on alempana kuin kollekstorit. Ja tti:t tosiaan menee myös raidetangon yli, ja ovat helpot asentaa. Toisin kuin nuo 270:n euron aihiot jotka on aihiot. Eikä mee laipat kieroon noissa paremmissa sarjoissa.
     
  7. Hex666

    Hex666 1st gear

    Kiitoksia varsin avartavista kommenteista, sietää pohtia mihin tässä päätyy mutta onhan nuo myyntipuheet aika osuvia:) Katoin muuten tuossa noita us partsin osia niin nuo flowtechin sarjat mainitsee kyllä näköjään aspenin/volaren ja on 70€ halvemmat. Mutta jotenkin kyllä vaivaa että pitäisi alkaa uusia sarjoja askartelemaan rälläkän ja migin kanssa ja jos ne anyway ei oo kunnolliset niin money well spent! Oispa ees joskus että halpa osa ja vitun hyvä... tiedäntiedän...perkele:D
     

Kerro tästä muillekin!