Aspen asiaa...

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Perniö, 23.9.2008.

 1. jariha

  jariha Gearhead

  näistä ei sit huuvella mut kaveri osti us-partislta e-bodyyn tuumasen madallussarjan jossa tarvittavat käikäleet ja u-pultit 35,- joten en ny ihan varma oo rupeisinko ostaa käytettyjä tai teettään jossain puljussa :wink: ihan pikku vinkkinä vaan, tod. näk. ensvkol setit loppu ja hinnat nousussa :rotfl:
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Koskaan en oo huuvellu. :rotfl:

  Joo, noin kolmenkympin säästön takia en edes minä rupeis ite vääntelemään mitään pultteja/palikoita. Ja tod. näk. noinkin yksinkertaisen toimenpiteen voi (ainakin meikäläinen) ryssiä, joten säästö jää mahdollisesti vieläkin pienemmäksi. :rotfl:
   
 3. Buell

  Buell 1st gear

  U-pultit ja madalluspalat tulee ammattikoululta, ja jos ne ryssii yhen nii ne tekee yhen lisää... Säästö se on pienikin säästö, mutta ku nää on ilmasia... 8)
   
 4. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  No sittenhän siinä on hinta/laatu-suhde vähintäänkin kohdillaan. 8)
   
 5. xarper

  xarper Gearhead

 6. xarper

  xarper Gearhead

  Mistähän kannattais madalluspalat ostaa aspeniin?
   
 7. kotr

  kotr 3rd gear

  skrollaappa vähä ylemmäs ja ei oo kummonen homma tehä ite.
   
 8. xarper

  xarper Gearhead

  No pienellä googlettamisella selvis jo paljon mistä on edes käytännössä kyse kun ei tyhmänä tiedä. Eipä tosiaan taida olevan kovin monimutkanen prosessi!
   
 9. leksa

  leksa Gearhead

 10. kotr

  kotr 3rd gear

  taka-akselin ja jousipakan väliin lisää tavaraa,niin perä laskee..tarvii pitemmät uu pultit, vaikka 50x50 rhs palkkia.palkkiin pitää porata toiselle kyllelle aika iso reikä.Hoksaat kyllä mitä tehä,ku kahtelet autos alle :D
   
 11. AteV8

  AteV8 Gearhead

  Nonih. Tuli taas todettua että Aspen on sellanen auto mitä ei kannata pahimmassakaan ahdingossa koskaan myydä. Heti kohta tulee hommattua taas toinen Aspeni. :lol:
  Nyt on farmari lintta pihassa. :D

  Mutta mikähän on kun tuntuu että tuo vaihtelee vaihteet paljon napakammin kun muut Aspenit ja a-kehot mitä on ollu? Onko näissä farkuissa ollu jotain HD-versioita 904 lootasta? Eipä tuo nyt muuten haittais, mutta aattelin vaan kun olis tarkotus talvellakin ajella..

  PS: Jos jollain on ylimääräsenä suht ehjää punasta plyyshi etusohvaa, tai konepeltiä jonka päällä ei ole hypitty, voipi laittaa vaikka YV:n.
   
 12. Kylmä-Mika

  Kylmä-Mika 2nd gear

  Terve, oliskohan tässä keski-suomen metsässä jotakin joka näyttäisi ihan tampiolle kädestä pitäen tuon Asspenin kaasarin säädön... Ei nimittäin avaudu sitten millään tuokaan homma :oops: :oops:


  Eli kylmänä pikkuisen kaasua painaessa sammuu elikkäs tukehtuu, lämpöisenä se hetken miettii mitä tehdään... Itselläni kanssa vaihtaa aika napakasti kun kiihdyttää kovemmin, rauhassa kun ajaa niin menee tosi nätisti :rotfl:
   
 13. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  Mun teki kans mieli ostaa aspeni talviautoksi.... Ajelis kesän tolla lancerilla Ja talven aspenilla.... Mutta kun ei oikein ole sopivan hintasta.... :eek:
   
 14. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Onko ne liian halpoja vai liian kalliita? Oli vastaus kumpi tahansa, sulla on ongelma. :eek:
   
 15. jariha

  jariha Gearhead

  ei mopareil mitää tee, hyi dille aspenii, ostakkee vaik tanus :rotfl:
   
 16. Kuutoshullu

  Kuutoshullu 2nd gear

  No on joko liian kallist taikka liian halpaa... Eli siis varmaan kallis on tua hyvin piretty taikka sitten halpa on tua sellanen et saa kaikki tehä uusiks...


  Taikka sitten mulla on niin kovat tunteet tuohon accordiin että en pysty luopumaan siitä.... :eek:
   
 17. 69

  69 3rd gear

  Huippufiilis Aspen taas ajossa, museorekisteröinti tammikuussa!

  On muuten vakaa ja vankka peli tuolla loskassa!
   
 18. kotr

  kotr 3rd gear

  Hienosti on tähän päivään asti ainaki aspeni työntäny menemään :D pikkulohko ja lukkoperä hyvin pärjää!
   
 19. 69

  69 3rd gear

  Nyt se on museohyväksytty
  [​IMG]
   
 20. lumlum

  lumlum 3rd gear

  Jaahas, onneksi olkoon. Ei näitä nyt jonoksi asti ole pussihousutettu... Vaklasin valokuvia, penkit ovat nähneet ainakin neulaa ja lankaa. Ihan mielenkiinnosta, oliko haasteita tarkastajan kanssa vai menikö heittämällä rekisteriin?
   

Kerro tästä muillekin!