Aspen asiaa...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Perniö, 23.9.2008.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    näistä ei sit huuvella mut kaveri osti us-partislta e-bodyyn tuumasen madallussarjan jossa tarvittavat käikäleet ja u-pultit 35,- joten en ny ihan varma oo rupeisinko ostaa käytettyjä tai teettään jossain puljussa :wink: ihan pikku vinkkinä vaan, tod. näk. ensvkol setit loppu ja hinnat nousussa :rotfl:
     
  2. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Koskaan en oo huuvellu. :rotfl:

    Joo, noin kolmenkympin säästön takia en edes minä rupeis ite vääntelemään mitään pultteja/palikoita. Ja tod. näk. noinkin yksinkertaisen toimenpiteen voi (ainakin meikäläinen) ryssiä, joten säästö jää mahdollisesti vieläkin pienemmäksi. :rotfl:
     
  3. Buell

    Buell 1st gear

    U-pultit ja madalluspalat tulee ammattikoululta, ja jos ne ryssii yhen nii ne tekee yhen lisää... Säästö se on pienikin säästö, mutta ku nää on ilmasia... 8)
     
  4. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    No sittenhän siinä on hinta/laatu-suhde vähintäänkin kohdillaan. 8)
     
  5. xarper

    xarper Gearhead

  6. xarper

    xarper Gearhead

    Mistähän kannattais madalluspalat ostaa aspeniin?
     
  7. kotr

    kotr 3rd gear

    skrollaappa vähä ylemmäs ja ei oo kummonen homma tehä ite.
     
  8. xarper

    xarper Gearhead

    No pienellä googlettamisella selvis jo paljon mistä on edes käytännössä kyse kun ei tyhmänä tiedä. Eipä tosiaan taida olevan kovin monimutkanen prosessi!
     
  9. leksa

    leksa Gearhead

  10. kotr

    kotr 3rd gear

    taka-akselin ja jousipakan väliin lisää tavaraa,niin perä laskee..tarvii pitemmät uu pultit, vaikka 50x50 rhs palkkia.palkkiin pitää porata toiselle kyllelle aika iso reikä.Hoksaat kyllä mitä tehä,ku kahtelet autos alle :D
     
  11. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Nonih. Tuli taas todettua että Aspen on sellanen auto mitä ei kannata pahimmassakaan ahdingossa koskaan myydä. Heti kohta tulee hommattua taas toinen Aspeni. :lol:
    Nyt on farmari lintta pihassa. :D

    Mutta mikähän on kun tuntuu että tuo vaihtelee vaihteet paljon napakammin kun muut Aspenit ja a-kehot mitä on ollu? Onko näissä farkuissa ollu jotain HD-versioita 904 lootasta? Eipä tuo nyt muuten haittais, mutta aattelin vaan kun olis tarkotus talvellakin ajella..

    PS: Jos jollain on ylimääräsenä suht ehjää punasta plyyshi etusohvaa, tai konepeltiä jonka päällä ei ole hypitty, voipi laittaa vaikka YV:n.
     
  12. Kylmä-Mika

    Kylmä-Mika 2nd gear

    Terve, oliskohan tässä keski-suomen metsässä jotakin joka näyttäisi ihan tampiolle kädestä pitäen tuon Asspenin kaasarin säädön... Ei nimittäin avaudu sitten millään tuokaan homma :oops: :oops:


    Eli kylmänä pikkuisen kaasua painaessa sammuu elikkäs tukehtuu, lämpöisenä se hetken miettii mitä tehdään... Itselläni kanssa vaihtaa aika napakasti kun kiihdyttää kovemmin, rauhassa kun ajaa niin menee tosi nätisti :rotfl:
     
  13. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    Mun teki kans mieli ostaa aspeni talviautoksi.... Ajelis kesän tolla lancerilla Ja talven aspenilla.... Mutta kun ei oikein ole sopivan hintasta.... :eek:
     
  14. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Onko ne liian halpoja vai liian kalliita? Oli vastaus kumpi tahansa, sulla on ongelma. :eek:
     
  15. jariha

    jariha Double Gearhead

    ei mopareil mitää tee, hyi dille aspenii, ostakkee vaik tanus :rotfl:
     
  16. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    No on joko liian kallist taikka liian halpaa... Eli siis varmaan kallis on tua hyvin piretty taikka sitten halpa on tua sellanen et saa kaikki tehä uusiks...


    Taikka sitten mulla on niin kovat tunteet tuohon accordiin että en pysty luopumaan siitä.... :eek:
     
  17. 69

    69 Gearhead

    Huippufiilis Aspen taas ajossa, museorekisteröinti tammikuussa!

    On muuten vakaa ja vankka peli tuolla loskassa!
     
  18. kotr

    kotr 3rd gear

    Hienosti on tähän päivään asti ainaki aspeni työntäny menemään :D pikkulohko ja lukkoperä hyvin pärjää!
     
  19. 69

    69 Gearhead

    Nyt se on museohyväksytty
    [​IMG]
     
  20. lumlum

    lumlum Gearhead

    Jaahas, onneksi olkoon. Ei näitä nyt jonoksi asti ole pussihousutettu... Vaklasin valokuvia, penkit ovat nähneet ainakin neulaa ja lankaa. Ihan mielenkiinnosta, oliko haasteita tarkastajan kanssa vai menikö heittämällä rekisteriin?
     

Kerro tästä muillekin!