Astro hot rotti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja MANONTHEMOON, 23.2.2013.

  1. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    Elikkä pakko tehä itekkin pikku kertomus tosta omasta kesäautosta. Ei varmaan se kaikista mielenkiintoisin tai erikoisin kertomus mutta toivottavasti joku tykkää :poff:
    Elikkä tässä on muutama kuva syksyltä 2012.





    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    Talveksi auto meni seisontaan ja odottelemaan kevättä ja uutta palikkaa.
    Eli tulossa olis nyt kevään mittaa seuraavaa kunhan saa ensin katsastettua:

    -Suunnitteilla kylkipakoputket molemmille puolille.
    -Vanteisiin cromiset vannekehät.
    -Ehkä scooppi konepeltiin (vaikea vaan saada näyttämään hyvältä)
    -Kirkkaat takavalot löytyykin jo.
    -yhdessä kuvassa näkyy tummennetut etuvalot.
    -Sisustaan taakse penkit, sekä kaijutin asennuksia mm.12' subwoofer, 2x8' subwoofer, sekä 6x9 kaijuttimet. Näille kaksi vahvistinta jotenkin fiksusti esille.
    -Väri pysyy mustana, ehostettuna cromiosilla ja yksityiskohdilla.

    Koneena tällä hetkellä perus astron 4.3L bensa kutvonen. Sitäkin olis tarkotus alkaa ronkkimaan tossa keväämmällä.

    Mielipiteitä ja kommentteja ehkä jopa uusia ideoita otetaan vastaan :lol:
     
  2. hevimies

    hevimies Gearhead

    Kiintoisa projekti tulossa. Mites tuohon olis heittää crominen etusäleikkö taikka verkko ? ja takavaloille tummennuskalvoa, sisuksiin vähän lediä niin johan on kova peli. Ilmeisesti siltikään kuminpoltossa ei ole onkelmaa?
     
  3. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    täytyy kuitenkin yrittää tämä siinä kunnossa ettei kukaan erehdy luulemaan miksikään amismobiiliksi. Mutta joo sisustaan tulee luultavasti jonkunlainen valaistus. Säleikkö pysyy ainakin toistaiseksi mustana. Ja kyllä tää on niin etupainoinen vekotin että kuminpolton kanssa ei ole ongelmaa. Koneesta sen verran että on sieltä hoonattu ja kohdistettu imu ja pakosarjat. Kanaviakin yritetty vähän tasoittaa. Eli ehkä tässä on karvan verran enemmän vääntöä kuin alkuperäisessä :)
     
  4. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    alan kyllä mielenkiinnolla seuraamaan, jos sais itsekin jotain vinkkejä omaan. harva näitä autoja mitenkään sen enempää laittelee, yleensä ne on niitä helvetin kamalan näkösiä 80 luvun teippimainoksia, joista puolet maaleista lähteny fliisuina menemään :rotfl:
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Pistetääs tää seurantaan!

    Mitä tarkoitti toi sisustaan taakse penkit, siis väliseinän taakseko? Siitä ajatuksesta ei taida leimasetä tykätä.
     
  6. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    tässähän ei ole väliseinää ollenkaan. Tällä hetkellä on puulevystä tehty "penkki" tossa väliseinän kohdalla. Siinä paikat edellämainituille kaijuttimille. Siihen olis nyt sitten tarkoitus pultata astron kovat penkit kiinni, jättäen kuitenkin kaijuttimille tilaa. Laitan kuvia sisustasta kunhan pääsen vauhtiin niin kaikkien helpompi hahmottaa :)
     
  7. aatuaskare

    aatuaskare 1st gear

    Moottori puolelle suosittelisin 4.3 V6 mpfi 2000.luvun puolelta. Tehot helposti yli ton 200hp. Palikaa suoraan kaupasta ja säätäminen läppärillä.
    Mukavaa seurailla kasari helmien uudelleen tulemista.
     
  8. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear


    Kyllähän tuo muuten, mutta on vaan kauhee homma verrattuna siihen hyötyyn. Jos joskus tähän moottoria alan kokonaan vaihtamaan niin sitten haetaan suoraan luvat kasille. Mutta se ei siis ainakaan vielä ens kesäksi ole suunnitelmissa.
     
  9. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Kyllähän pakettiautoon saa nykyään laittaa niitä pehmeitä penkkejä taakse, ei enään missään 80-90 luvulla eletä! Jos tuo leimasetä alkaa itkemään ni luultavasti missään lakikirjassakaan ole enää mitään ns 3 sentin sääntöä.
     
  10. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    Onko noin :eek: vaikka kyllä tähän silti on noi kovat penkit tulossa..
     
  11. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    höpöhöpö.
     
  12. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Ei niitä pehmeitä penkkejä saa edelleenkään. Vero on edelleen Astrossa n. 15000 euroa, eli ei kannata riskeerata :)
     
  13. ramman

    ramman Double Gearhead

    No miepä laitankii pehmeet penkit vanin konttiin ja pöräytän leimalle, tuleekos MarkoT hoiteleen ton maksupuolen jos nyt jotain pikkusanktioita sattuu tulemaan :rotfl: :poff:

    Eli tosiaan jos verovapaa paku niin sinne konttiin ei saa rakennella mitään pehmeitä penkkejä jos ei halua "pikku" veroylläriä.

    Ja alkuperäiseen aiheeseen. Hyvä vaan, että joku noita astrojakin harrastelee ihan hyviä käyttöharrasteitahan nuo ovat :D
     
  14. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Jos nyt sen verran kommentoin että, tuskimpa leimaukko alkaa mittailla puupenkkejä jos vaik oliski sujahtanu 4cm 3 cm sijasta...

    Piti oikeen käydä tarkistamassa TraFin sivuilla että mites se oikeen menee, ni uudemmista pakuista joista on maksettu noin 35% autovero ni sen voi muuttaa henkilöautoksi tai sairaus/bussi/mikä ny niitä vaihtoehtoja olikaan.

    Tuli vaan mieleen ku kattelin kaverin toiseksi uusinta mondeota joka on pakettiauto ja siinä on pehmeä takapenkki, myös uusia Ducatoja saa normaaleilla penkeillä mut ne taitaa olla jotain Huolto/retkeily romuja...

    Nojooo ehkä se siitä.

    Sori ku pöllin sun Topicin.


    EDIT::Tilapäiseen käyttöön tarkoitetut istuimet on asennettava selkä menosuuntaan välittömästi kuljettajan istuimen ja sen vieressä olevien istuinten taakse. Istuinten on oltava istuinosaltaan ylöskäännettävissä ja yläasentoon lukittavissa. Istuimen ja selkänojan enimmäispaksuudesta ei nykyisin ole säädetty, joten istuimet voivat olla normaalipaksuisia. Turvavöitä ei edellytetä. :p
     
  15. pas2

    pas2 Gearhead

    Jos ei otteella ole merkintää tilapäisistuimista niin ei sitten saa eturivin lisäksi laittaa minkäänlaisia lisäpenkkejä, ei kovia eikä pehmeitä.
    Astrossa saa olla naama menosuuntaan puupenkki jos ei erikseen ole mainittu.
     
  16. hevimies

    hevimies Gearhead

    eli yritättekö sanoa että voin pistää lintan takapenkkiin fyllinkiä reilummin taikka ihan pehmeen verran??
     
  17. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    voihan tätä penkki hommaa joku käydä kokeilemassa ja kertoa sitten että miten kävi :D mutta tosiaan jos vaikka oma topikki tälle penkki keskustelulle?
     
  18. Fage

    Fage 1st gear

    Mites ne jakkarat? otatko, vai pistänkö paaliin...
     
  19. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    otan. Yritän päästä mahdollisimman nopeasti hakemaan
     
  20. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    doddiih vähän päivitystä astroon. Elikkä moottori on taas vähän purettu, tiivisteitä vaihdettu yms perus huoltoa. Putkistoakin tuli tehtyä, mutta kylkiputket tulee vasta leiman jälkeen. Nyt olis tavoitteena saada toi rotisko kasaan, että pääsis puuhakilvillä ajelemaan pääsiäisen american car showhun. Siis ei näyttelyyn, mutta lähinnä kalastelemaan paikkaa harrasteparkista. Vähän tekis mieli tehdä toi konepellin scooppi vaalmiiks ja iskeä kiinni ennen pääsiäistä. Saas nähdä kuinka käy. Ja jos joku sattuu samaan aikaan paikalle ja mieli tekee tulla rupattelemaan niin saa tulla :)
     

Kerro tästä muillekin!