Astro / Safari kylkiponttoonit tai korisarja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Karva, 1.1.2012.

  1. Karva

    Karva Gearhead

    Oliko kellään ... muotteja tai valmiita settejä myynnissä, mitä korisarjoja on yleensä käytetty. ??

    Tarkoitus oli modernisoida tai päivittää käyttis / gm astraali, eli nyt saa vapaasti kehua mitä korisarjoja olette käyttäneet ja mitä muutoksia olette tehneet, lainataan hyviä ideoita. ?!?


    Tässä yksi korisarja joka voisi olla sinne päin :

    http://www.astro-land.co.uk/details.php?stockid=446

    Myös nämä org tai sen tyyliset ponttoonit kelpaa jos löytyy :

    http://www.edmunds.com/chevrolet/astro/2000/


    Muistaaksen joku on tenhnyt tuollaisesta muotit, oliko peräti isompaan koriin, joka tapauksessa jos ne muotit tai kuitu-osia saa jostan ja niistä saa sovellettuna hyvät niin olen kiinnostunut ostamaan.

    Varsinaista uutta kori sarjaa ei oikein raaskisi kun se maksaa enemmän kuin auto. Eli nyt kelpaa käytetyt ja hyvät aihiot jos ne voi kunnostaa.

    Mistä löytyy kohtuullisen hintainen korkeamman malliset, oven alareunan peittävä korisarja, Chevy Astroon, saisi olla kuitua että voi muokata. ??
     

Kerro tästä muillekin!