Astro van polttoainemittari

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kasimo, 21.2.2018.

  1. kasimo

    kasimo 3rd gear

    Onkos kelleen tullut vastaan Astroa missä pakkanen vaikuttaa polttoainemittarin näyttämään? Eli jos on vähän bensaa tankissa, mittari näyttääkin täyttä tankkia. 1990 Astro kyseesssä.
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Akku-kone-kori-runko maadotuksien tarkistus. Tankkivaruste on ainoo, joka enää taitaa ottaa maat suoraan rungosta. Siinä kun on jossain pätkis, niin näyttää mitä sattuu.
     
  3. pujar

    pujar 1st gear

    Omassa Astrossa näyttö kans sekoili ja vika oli tankin kohon potikassa.Vastuslanka oli toisesta päästä poikki.Tinaamalla sain korjattua ja samalla käänsin vastuksen toisinpäin niin nyt on uusi pinta potikassa.
     
  4. kasimo

    kasimo 3rd gear

    Kiitos vinkeistä.
     

Kerro tästä muillekin!