Astron ABS jarrut pelittämään!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Chevellecoupe64, 3.3.2006.

  1. Chevellecoupe64

    Chevellecoupe64 1st gear

    Tuli leikittyä Astraalin apsien kans ihan oikees ku sellanen ylellisyys on mut ei toimi..Kaikkihan alko ku etujarru putki posahti vanhuuttaan poikki.Normaalit ilmailut ja jarrut taas kunnos mut se ABS valo loistaa ja apsit delay., :mad:
    Kokeilkaas tätä
    -Säiliöt täyteen nestettä
    -Absilootan alla o kaks ventiiliä,ekaks vasen,siin on alunperin kumisuojus,ota pois,löysää saman puolen sisäpuolisen ilmauksen ventiiliä 11mm avaimella n,puol kierrosta.Sit painat tai kehität työkalun sinne ala ventiilille et se kestää ilmauksen ajan YLÄÄLLÄ!!!!Paat kaverin ratin taakse joka polkee polkimen lattiaan ja samalla löysäät samanpuolen apsilootan ilmaus nippaa....tuliko nestettä? Jos ei ei ala "Tappi" ollu tiukasti yläällä.Itse tein sellasen peltisen "pyykkipojan"pitämään ventiiliä
    Jos sait nesteet käsille,toista homma pariin kertaan.
    Sama toiselle puolelle(taka piiri)Muistithan sulkea vasemman11mm avaimella käännettävän ventiilin????Taass 11mm avaimella ventiili auki,lootan alle ja tappi ylös..työkalulla tai vasaran varrella painetta polkimesta..ilmaus nippa auki poljin lattiaan...j,n,e,muista nestetankkaus.
    -Voit vielä ilmata varmuudeksi kAIKKI pyörät.
    Sitte nollaat tetsikan Absien osalta,ei muuten nollaannu akun kenkää irrottamalla :oops: On turvallisuus laite,täytyy nollataSkannerilla tai piuhalla sieltä kuskin jalkatilassa olevasta tökkelistä.Seurasin itse näitä Astrojen jarru topicceja joista löytyi ohje ABS nollaukseen...johto kii 2sec...irti 1sec ...tuntui toimivan.EI NOLLAANNU AKUN IRROITUKSESTA MUUTAKU MOOTTORIN VIKA KOODIT!
     

Kerro tästä muillekin!