Astron ilmastoinnin kondenssivesi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja MadAri, 7.7.2003.

  1. MadAri

    MadAri 1st gear

    Mitenkähän Astron (1989) ilmastoinnin kondenssiveden poisto on toteutettu. Nyt viimepäivinä on tiputtanut kondenssivettä jäähdytyspatterin ympärillä olevan muovisen suojakotelon sauman välistä alhaalta. Ilmassakin on kosteutta ollut viimepäivinä riittävästi. Kuvittelisin että joku poistoletku varmaankin pitäisi olla, oiskohan tukossa, kun tulee väärästä paikasta?

    Otin pissapojan säiliön pois ja siellä takana jäähdytyspatterin muovikotelossa oli n. 15 mm halkaisijaltaan putken pää josta puhalsi ilmaa kun auton tuuletin oli käynnissä, olisiko tämä kondenssiveden poistoputki josta puuttuu letku vai joku muu, se ei ollut kylläkään sen kotelon alimmassa kohtaa, eikä sieltä tullu vettä?

    Toivottavasti joku sai selvää kysymyksestä.

    T:MadAri
     
  2. MadAri

    MadAri 1st gear

    Itse itselleni vastaten. Kondenssivedestä ei vieläkään hajua. Se avoin putkennysä mikä löytyi tuulettimen moottorin vierestä niin se selvisi. Siitä kuuluu mennä letku tuulettimen puhaltimen moottorille, eli kesällä jäähdytetään moottoria ja talvella lämmitetään.

    T:MadAri
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Mun Astrosta tippuu kondenssivettä jostain repsikan puolen etuiskarin paikkeilta kun on ajellut ilmastointi päällä. En tiedä missä se putken pää on.
     
  4. MadAri

    MadAri 1st gear

    Impalalle: Juuri tuolta se minultakin tiåuttaa. Kun purin tavaraa lokasuojan sisältä niin näin että se tulee jäähdytyspatterin suojakotelon alasaumasta, en usko että tuo on oikea paikka. Juuri iskaria pitkin se tiputtaa tuosta. No eipä kait tuo vaarallista ole.

    T:MadAri
     

Kerro tästä muillekin!