Astron käsi/seisontajarrun kaapelin ja takaosan yhteen liittäminen.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja What´s Up, 5.7.2016.

  1. What´s Up

    What´s Up 3rd gear

    Vaihdoin Astroon uuden etummaisen käsi/seisontajarrun kaapelin kun pedaalin palautuminen tökki ja kysymys vinkkinä kuinka takaisin yhteen liittäminen onnistuu rummuilta tuleviin vaijeriliitokseen nyt jää himpun verran vajaaksi että etuosasta tuleva pää ylttää liitokseen. Pitääkö rummuista antaa löysää vai miten ?? Kiitokset vinkistä !!
     
  2. dodgeman

    dodgeman Gearhead

    Ei siis yletä vaikka väkisin laittais kiinni, on siis tosi kaukana? Ei taida ylettää vaikka säätäisit rummuista, vaijeri ei juurikaan pitene sillä konstilla. Ettei olis nyt väärä vaijeri?
     
  3. hantta

    hantta Double Gearhead

    eikös siinä ole perinteistä säätöjenkatankoa kiinnityspalikassa?
     
  4. hantta

    hantta Double Gearhead

    Ja tarkennuksena; jenka on toisessa takavaijerissa.
     
  5. What´s Up

    What´s Up 3rd gear

    Ok, tosiaan rummuilta tulevan vastakappaleen jossa säätöliittimen siitähän löysää pitäisi saada.
    Joten auton alle tie käy.
     

Kerro tästä muillekin!