Astron kardaanin tasapainoitus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja audiq, 13.9.2006.

 1. audiq

  audiq Gearhead

  Alkoi Astro yhtäkkiä täristämään 70-80:n jälkeen ja montulla huomasin, että tasapaino puuttuu kardaanista, joten onkos kellään hyviä kardaanipaikkoja tiedossa, jotka olisivat lähellä Järvenpäätä?
   
 2. Qjet

  Qjet 1st gear

  R-Koneistus ?
   
 3. W201

  W201 3rd gear

  http://www.hardyspicer.fi/

  Tai

  Ko-Met Oy
  Juvan teollisuuskatu 10
  02920 ESPOO
  Puh. (09) 855 5671
  GSM/ 040 537 8628
  Faksi (09) 852 2410
   
 4. lintta81

  lintta81 1st gear

  Hieman ehkä menee ohi topicista mutta tossa joskus on tullu yks vanhan toyotan kardaani tasapainotettua ja mielestäni aika arvokasta hommaa kun makso markka aikaan 1500!! ja nykyään varmasti vielä paljon kalliinpaa.. Että olisko parempi vaihtoehto hommata toinen käytetty kardaani?? pääsis ainakin halvemmalla :wink:
   
 5. sakkeus

  sakkeus 1st gear

  Kardaani

  Kokeile tasapainotusta klemmareilla jos ei heti toista löydy tilalle.
   
 6. audiq

  audiq Gearhead

  Tuonne olin yhteydessä ja vaikutti ihan OK paikalle, joten sinne luultavasti kardaanin vien.

  R-Koneistamo ei vissiin kardaaneita painottele (netistä katselin, ei mitään mainintaa tasapainoituksista) Olisi kyllä ollut lähellä.


  Hyvä vinkki! En vaan löytänyt tallista isoja klemmareita, niin laitoin pätkän lattarautaa ja nippusiteitä, joka auttoi huomattavasti ja tuolla varmaan pärjää nyt tarvittavan ajan.

  Tuo hinta jää sitten nähtäväksi, mutta sain sen käsityksen, että tasapainoitus olisi alle 100e ja ajattelin vaihdattaa samalla toisen ristikon, kun vielä alkuperäinen, niin sitten ollaan jossain 130-150Eurossa, sisältäen nivelen.

  Kiitos vastauksista ja yritän muistaa laittaa loppuraportin, kun saan homman hoidettua! :D
   
 7. ViLU

  ViLU Gearhead

  On ollu sitten aikas kallis tasapainotus sulla. Armachine Oy Turussa, velotti mun caminon kardaanin tasapainotuksesta 89,60€. Ja nyt kesällä tapahtu tasapainotus...
   
 8. audiq

  audiq Gearhead

  Mazdassa oli ainakin tukilaakerilla varustettu kardaani,= kolmella ristikolla.
  Jos Toyotassa samanlainen ratkaisu, niin selittäisi kai osan korkeammasta hinnasta... :-?

  Ja kiitos ViLU hintatiedosta!
   

Kerro tästä muillekin!