Astron konekuuppa auki, miten?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja dunkel, 7.11.2007.

  1. dunkel

    dunkel Gearhead

    Miten ihmeessä saan Astron konekuupan (ohjaamon puolelta) avattua?

    Sisäpuolella on selvästi kaksi salpaa ja koneen puolella kaksi ruuvia. Onko jotakin muita kiinnikkeitä? Tarviiko keskikonsolia irroittaa?

    Kaikki jeesinki ja vinkki tervetullutta!
    -pd
     
  2. hukkis

    hukkis Gearhead

    Se konsoli on kiinni parilla ruuvilla ylhäältä ja kaks mutteria siellä alhaalla vähän piilossa.Ylälaidassa muovipanelissa on pari kiinnikettä joista konsoli lähtee pikku nykäsyllä pois.Sit vaan lämppärin torvet ja vaijerit pois eestä jos semmoset sieltä löytyy.Ja ne sun löytämät ruuvit auki ja koppa pois.Penkit kannattaa ottaa taakse ja jos on kääntyvä penkki ni kääntää sisäänpäin.

    T:Jari
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Lattian rajassa on 2 salpaa, konekopan molemmin puolin 2 ruuvia (siis 1 kummallakin puolella), keskiosan muovit + ilmakanava pitää poistaa.
     
  4. dunkel

    dunkel Gearhead

    Kiitos vinkeistä. Eiköhän nyt lähde irtoamaan ...

    -pd
     
  5. Luksu

    Luksu 2nd gear

    Ja vuosimalli ratkaisee, 89 ja vanhemmat niin kaks isoa ruuvia on konehuoneen puolella ja uudemmissa sisäpuolella.
     

Kerro tästä muillekin!