Astron laatikko

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Vetteman, 2.9.2002.

  1. Vetteman

    Vetteman 1st gear

    Olen kuullut että astrojen laatikko pitäisi rempata 250tkm:n jälkeen. Onko kellään kokemuksia. Kävin kokeilemassa yhtä 200tkm ajettua astroa ja laatikko tuntui oudolta. Ei vaihtanut sulavasti vaan nykäisi aina vaihdettaessa. Myyjä ei tiennyt mikä laatikko siinä oli..
     
  2. harri60

    harri60 Gearhead

    Jotkut tarvii rempan jo 100 tkm:n jälkeen ja toisilla ajaa vaikka 300 tkm:n matkan ilman isompia ongelmia. Ei kannattaisi käytellä ympyröityä D:tä, koska ajettaessa n. 80 km/h vaihteisto ramppaa 4-3 väliä. Vaihteistoon kannattaa myöskin vaihtaa öljyt ja suodatin tarpeeksi usein. Käyppä ajamassa kunnollinen lenkki autolla ja katso vaihteiston mittatikusta öljyn väriä, sen ei pitäisi olla mustaa ja haista rikille.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Minulla taas on yli 300tkm ajettu astro enkä usko että sille on koskaan tehty remppaa mutta epäilen että pian on tulossa jos tuo öljyn tummuminen on viite siitä.Vaihdoin vähän aikaa sitten öljyt ja suodattimen ja parin päivän päästä kun tarkistin ölyt niin se oli aikas tummaa.Sikäli outoa kun vaihteisto toimii hyvin.Mikä aiheuttaa öljyn tummumisen ja kuinka tyyriistä remontista on kyse..Automaattilaatikot ovat hieman vieraita meikäläiselle...
     

Kerro tästä muillekin!