Astron tärinät, ABS, ilmastointi ja laturi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jasse, 14.6.2006.

  1. Jasse

    Jasse 1st gear

    Tuntus tossa astrossa tyhjäkäynnillä kone hiukka täristävän ja kun kierroksia nostaa tasaisesti tärinähiukan suurenee ennen kuin kierrosten tarpeeksi noustessa katoaa, johtuskohan tuo mahdollisesti tukikumeista vai mikä tuon vois aiheuttaa? Vikakoodeja purkki ei lykkää.

    Sitten tuo abs tuikkas valonsa palamaan kun oli auto ollu seisonnassa vuoden, ei kai tuo boksi tuossa nyt ittekseen pauku ja mites nuo anturi on tossa nelikossa? Edessä levyjen takana ja takana 1?

    Ja vielä tuota ilmastointi asiaa, oliskohan kellään kytkentä kaaviota astron ilmastoinnista, ilmastointi on korjattu 2v sittten jossain ja näyttää nuo kytkennät olevan hiukkasen mitä on, voisi ne tossa tarkastella samalla. Milläs on paras keino saada varmuus että kompura on mukana, kun alkuun muutaman kerran kuulin napsahdusta mutta en sen koommin ole siitä mitään kuullu :)

    Laturikin se tuppas sitten sanomaan sopimuksen irti tai lataa vain 12V, oliskohan diodit mänt vai voiko jännitteensäädin aiheuttaa kyseistä vikaa? Missäs astrossa on tuo jännitteensäädin (laturin sisällä?)?

    Ja lopuksi vielä jos joltain löytyy sähkö ja alipaine kaavio tolle sisäpuhaltimelle niin olisin kiitollinen. Kun oli sitten edellisen omistajan toimesta tehty jotain patentteja sinnekin ja johtoja katkottu, eikä puhaltajassa toiminu ku 1 nopeus. Sain tuossa maalaisjärjellä sen korjattua niin että kaikki nopeudet toimii mutta sepäs piru hurisee aivan olemattomasti nyt myös off asennossa (virrat päällä), ei kai se näin kuulu toimia?
     
  2. Jasse

    Jasse 1st gear

    Taitavatkin olla nämä sitten ihan uusia vikoja astrossa kun ei kellään mitään vinkkejä ole, vai pimitetäänkös multa vaan tietoa? :soosoo:
     
  3. MiCiC

    MiCiC 1st gear

    Itellä kans astro seissy nyt hetken ja laturi ei lähde mukaan.

    Vikavaihtoehdot olen paikallistanu yhteen releeseen jota en korjausoppaasta ole vielä löytänyt, ja se todennäköisempi vaihtoehto on lataussulake vai millä nimellä se oikein kulkee.. se kun tuppaa hapettumaan seisonnassa.

    Edit: nii ja se säädin on sielä laturin sisällä.. 2 ohutta johtoa yhteisellä liittimellä tulee laturin oikeaan kylkeen. ei tahdo nähdä mistään mut käsikopelolla salaa löytää.
     
  4. vanity

    vanity 1st gear

    astron ilmastointi

    mulla on -89 astro siinä puhallin toimii pienellä nopeudella jos ilmansuuntaus vipu on tuulilasille,blend,bi-lev a/c,norm a/c tai max a/c
    myös ilmastointi on kytkettynä näissä asennoissa.
    Nää laturit tuntuvat olevan kulutus tavaraa itse olen vaihtanut 3 laturia 4:jään vuoteen,pari meni takuun piikkiin.Nyt on tehdas uusi ja kas kummaa kaikenlaiset käyntihäiriöt hävis samalla.Kait tietsikka saa puhdasta ja tasalaatuista virtaa.
     
  5. Jasse

    Jasse 1st gear

    Re: astron ilmastointi

    Eli siis kun pistät puhalluksen ohville?



    Eikös kellään ole mitään ideaa tohon täristykseen, kun pitäs tuo auto viehä hitsuuseen ja leimaan niin se olis eka asia mikä pitäs saada kondikseen ja sähköjä joutaa kattella sitten myöhemminkin, tai no toki tuo laturi nyt ekana pitää vaihtaa :)
     
  6. Astro-87

    Astro-87 1st gear

    Itellä seiso astro 6 viikkoa ja nyt ei lähe käyntiin???? Perkele :x
     
  7. jyha

    jyha 1st gear

    itselläni ei oo seissy kuuteen viikkoon ja astro käy kuin kello! :poff:
     
  8. Astro-87

    Astro-87 1st gear

    Seisoo molemmat! Kellokin seisoo 8)
     
  9. vanity

    vanity 1st gear

    astron ilmastointi

    Joo.Siirrä vipu asentoon HTR tai VENT niin puhallin pysähtyy.
     

Kerro tästä muillekin!