Astron takaovien lukitus..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja chevy76, 20.8.2010.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Mitenkäs tuon takaoven suapi Astrosta auki josse jumettaa..?

    Ongelma on seuraavanlainen.

    Toissailtana avasin takaoven muovit ja paneelit ja katsoin miksi keskuslukitus ei sulje takaovea. Sieltä puuttui 5cm pätkä tankoa joka menee sille lukitusvivulle. Ovi kasaan ja seuraavana päivänä osia hakemaan, mutta mutta. Nyt ei lähde enää kahvasta nykimällä auki. Saimme purettua puupaneloinnin pois, kun ajattelin, että se lukitusvipu jäi vika asentoon ja siirtämällä se auki asentoon ovet aukeaa, mutta eipäs auenneet. Lukitus vipu iikkuu melko hervottomasti edes takas, eli ai varmaan ole kosketuksissa missään ja varmaan lukko on siinä räpeltäessä mennyt lukko asentoon.

    Takaoven lukossa ei ole toimivaa pesää, vaan se on umpinainen. Mikä siis avuksi. Rälläköimään saranat irti??
     
  2. chevy76

    chevy76 1st gear

    Niin..Ja karaokekamat on takakontissa ja illalla pitäisi mennä kasaaman kamat huomista keikkaa varten..Nooo...ja illalla pitäs mennä Cuisingeihin..No muttta ahkeroimaan..Apua saa tulla antamaan Louhelaan ;) 0400-553610
     
  3. chevy76

    chevy76 1st gear

    Työvoitto!!! Väljät vivustot lienee syynä..Pitäisi ettiä ehjä koko lukko systeemi oveen, kun nuo stanssatut holkit liikkuu liian vapaasti..Ehkä ehjä lukkopesäkin olisi kova juttu..Mistähän niitä saisi uusia..?? No mutta Vantaan cruisingit kutsuu..
     
  4. Karva

    Karva Gearhead

Kerro tästä muillekin!