Astron vilkut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jasse, 18.11.2006.

  1. Jasse

    Jasse 1st gear

    Oikeelle jää vaan palamaan, onko molemmille puolille omaa relettä vai mistähän tuota aloittais rassaamaan? Kellään ollut vastaavaa?
     
  2. slow down

    slow down 1st gear

    Vaihda ensin se ainoa vilkkurele, kuullostaa väsyneeltä releeltä. Toispuoleinen vika johtuu vasemman ja oikean vilkkuvirtapiirin erillaisesta vastuksesta/kuormasta. Vilkkureleitä on kaksi alunalkaen mutta toinen on suuntavilkuille ja toinen hätävilkuille (jotka ei saa toimia autoissa joissa on kokopunaiset takavalot) Eli vararele saattaa löytyä sieltä sulskerasiasta.
     
  3. 280471

    280471 1st gear

    kato jos hätä vilkkurele on samanlainen,niin vaihdat siitä vaan päikseen.
     
  4. audiq

    audiq Gearhead

    Onko kaikki polttimot tarkastettu?
    Ei se releessä oikein voi olla, jos toiselle puolelle vilkuttaa, tai sitten siellä on myös muuta häikkää, joka aiheuttaa eri kuorman oik./vas.
     
  5. Cheyenne

    Cheyenne 1st gear

    Uusi kaikki lamput... (Ainakin itselläni Vanissa se auttoi). Myös vika latauksessa (liian alhainen lataus) aiheuttaa tuota.
     
  6. Jasse

    Jasse 1st gear

    No eipä tuossa ollut sitten kuin polttimo takaa kärynnyt, sen siitä saa kun kuuntelee emännän vian selvitystä. Luulin jo että olisi ollut jotain suurempaa mutta eipä ollut emäntä ilmeisesti tajunnut tarkastaa takavilkkuja, helppohan tuo oli paikantaa kun runttas vaan hätävilkut päälle ja yks kulma oli pimeenä.
     

Kerro tästä muillekin!