Auburn Speedster

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja T-bird, 3.8.2006.

  1. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jes! Vihdoinkin kuvia tuolta! Itsekin siellä kävin jotakuinkin samoihin aikoihin mutta kuvieni taso oli varsin huono eikä niitä silloin ollut varaa ottaa kuin muutama. Esimerkiksi Isotta-Fraschinista en katsonut tarpeelliseksi ottaa kuvaa. Myöhemminkin yritin mutta eipä ollut enää auki, autot olivat kyllä sisällä.
     
  3. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  4. Holden

    Holden 1st gear

    En muista kuin yhden Auburn:n kyseisessä museossa olen käynnyt 1979, 1982 ja ehkä myöhemminkin. 1982 oli Pakulan rouva kassalla ja osa autoista oli jo poissa. Museossa oli Isotta Fraschini valkoinen avo. Jossain lehdessä on kirjoitettu että silloiset Rytsölän veljekset ostivat samanlaiset Isotat muuten pitää paikansa paitsi raha oli vanhaa eikä ostajat olleet nousukkaita ja konkurssissa myöhemmin sukunimi oli Rosenlew. Oli myös Hispano-Suiza. 540K Cabriolet-B on ostettu takaisin suomeen Mersumiesten lehti Tähdelliset kertoi siitä kuvien kera oli Hiiskulan kartanon entinen. Voin kaivaa lisää tietoa jos joku on kiinnostunut. Jos on kommentoitavaa, korjauksia ja valokuvia varsinkin Auburn:neista ottakaa yhteyttä. Ja miten tähän saa lisättyä valokuvia? Oldtimer:rissa oli replika Auburn Speedster ei sama kun teidän sivulla esitetty.
     
  5. pekkak

    pekkak 1st gear

    Se Amberlan Maybach Zeppelin taitaa olla vieläkin nähtävänä Uudenkaupungin automuseossa.
    Oliko se valkoinen Isotta-Fraschini juuri Pakulan, joka oli nähtävänä viime vappuna Lahden Classic näyttelyssä ?
     
  6. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

Kerro tästä muillekin!