Audi A6 huolto-ohjelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Lutra, 1.5.2006.

  1. Lutra

    Lutra 1st gear

    Ei kellään olisi huolto-ohjelmasta tietoa.

    Olisi kiva itse tietää mitä autolle pitää milloinkin tehdä.

    (Esim kysyin 4 kertaa noin kuukauden sisällä paikalliselta merkkiliikkeeltä vaihteistoöljyjen vaihdosta; sain 4 eri vastausta, oli vastaamassa eri henkilöitäkin. 1. Tiptronikkiin ei vaihdeta öljyjä koskaan, ne hajoaa jos ne vaihdetaan 2. 60tkm välein 3. 90tkm välein suodattimen kanssa 4. 90tkm välein ja ettei suodatinta voi audin automaattilaatikkoon vaihtaa :rotfl: )
     
  2. Rüsselsheim

    Rüsselsheim 1st gear

  3. HEPAC

    HEPAC 1st gear

    Se on totta, ettei noihin tiptronekkeihin tarvitsisi vaihtaa öljyjä, koska auto on valmis paalattavaksi ~7-vuoden jälkeen ja vaihteisto kestää kestovoideltuna tuon ajan. MUTTA me pidämme autoja pidempään ja meillä on olosuhteet toisenlaiset kuin etelä- ja keskieuroopassa, joten ölpät vaihdetaan tuon 60tkm välein ja siellä on suodatin, joka tulisi myös vaihtaa tuolloin. Ole terkkana että laittavat oikeaa öljyä (muistaakseni
    esson xx, ei dexroneita) sillä merkkihuollossakaan ei välttämättä mene aina oikeat litkut toosaan :-?
     
  4. nixu85

    nixu85 1st gear

    asiantuntevaa porukkaa :rotfl: niin on meilläkinpäin menny merkkiliikkeitten maine, monestikkin :rotfl: saisivat kyllä tuntee oman merkkisä hieman paremmin :poff:
     

Kerro tästä muillekin!