audi abs vikaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja jariha, 3.6.2017.

  1. jariha

    jariha Double Gearhead

    jaksoin taas perehtyä aiheeseen, eli anturi löytyi tuolta keskikonsolin alta. "uusi" anturikin on jo tilattu?
     
    Karpov tykkää tästä.
  2. jariha

    jariha Double Gearhead

    anturi vaihdettu ja vikakoodikin saatu kuitattua? ajelin sit ropposen pihalle ja vika palasi(samat valot) nyt kuitenkin erikoodillao_O eli nyt se ois steering angle sensor g85 jota ei aiemmin ole ollut v..tu? tosin samalla se sanoo että shareware versio. to decode all dtcs. 27-10 please register/activate- internittent?? onko ohjelmassa jotain hämärää? tonkin anturin olen käsissäni käyttäny ja koodin saanu aiemmin kuitattuao_O että menihän ihan ooppelitouhuksi?
     
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuo kiina/ilmais vagcom ei ihan kaikkea kai näytä mutta pitäs sen suurinpiirtein koodit antaa?

    Sitä se kuitenkin valittaa kun ei oo täysversio.


    Airbag puolella ainakin omaan tuli varotus että tietyt vuosimallit saattaa vaurioitua jos ruvetaan diagnosoimaan jatketaanko silti.
     
  4. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    oliko akku irti? jos oli niin herjaa sen jälkeen ohjauskulma-anturia kunnes kääntelee ensin pyörät äärilaitoihin ja sitten käy ajelemassa suoraa tietä.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    ainoo et on kuulema ihan täysversio kun kyselin koneen omistajalta? akkuhan on ollut irti viimeset puolvuotta eli vois siis se selittää asiaa?? ainoo vaan ettei oo leimassa niin tuo kauhian pitkä suorantien ajelu ei onnistu?
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mahtaako olla täysversio...
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    eilisen ropauksen jäljiltä koodi joka tulee kun ratin kääntää oikealle, steering angle sensor(g85) 27-00 implausible signal?? tämänkin saa pois mutta palautuu kun kääntää rattia oikealle, v..tu kun ois läppäri jossa ois akkua niin sais leimattua koska käyttämälläni konttorilla ajetaan vain suoraan halliin:D tosin on seistessään joku nivel ruvennu ääntämään kuopissa?? kaise on puuhakilvet otettava ja mennä marmoritiskille kuittoommaan koodeja?
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    tämä korjaantui "uudella" ratin taakse tulevalla anturilla ja asentamalla se vain oikein paikoilleen eli pyörittelemällä rulla joka tulee rattia vasten keskiasentoon?
     
    Karpov tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!