"Auringonpolttama maalipinta"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja kustumize, 17.9.2012.

  1. kustumize

    kustumize 1st gear

    Mo!

    Alkutilanne on se, että auto on aikanaan vedetty uudestaan pohjamaaliin ja sen jälkeen "harjoiteltu" metallipinnan maalausta... Nyt 20-30-vuotta myöhemmin tuo päälimaali kovin irtoilee ym ym ym... ja koska tuo kiiltävä maali tuossa pinnasa ei kuitenkaan ole ihan niitä mailman kauneimpia ajattelin hioa ainakin kiillon pois, ja osittain alkuperäisen maalin myös esiin...
    Sou? Mitä kamppeita ja millä?

    Ja kakkos kysymys... Noissa rodien kyljissä kun kovin on noita "vanhan tyylisiä"-garage ja ennen kaikkea kuluneita mainoksia, niin miten homma hoituu.... kuva oveen ja hiekkapaperi käteen?

    -kaitsu-
     

Kerro tästä muillekin!