Auto isolla tankilla???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja simeoni, 14.2.2012.

 1. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Missä autoissa on iso tankki? Ja nyt jätetään Vanit yms. pois ja keskitytään euro/japsi vehkeisiin? Farmari Passat on yksi mutta onko muita? 80 litraa minimi.
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Ässämersu w126 100 litraa.
   
 3. Holley

  Holley Gearhead

  Bentley Turbo R: 108 litraa. Siis yksi niistä Euro/japsi-autoista, jotka on kiinnostavia.
   
 4. T.hilter

  T.hilter 3rd gear

 5. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Tosi hyödyllinen vastaus...
  ja Roverilla kun käy tankilla niin on 80 litraa jäljellä kun on kotona.
   
 6. Dna Kerma

  Dna Kerma Gearhead

  Nojoooh.. eiköhän autojen tankit oo suunnilleen kulutuksen / koon mukaan mitoitettu, tuskin missään pikkunitsuneissa on mitään 90L 100L tankkeja ollu... Kysyitkö juurikin rajantakatankkauksen takia vai minkä takia? :p
   
 7. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Jos ja kun rajatankkausta ajatellaan niin passatti lienee paras vaihtoehto kun kulutus lienee tankin kokoon nähden pienemmästä päästä.
   
 8. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

  audi 05

  2001-2005 audi a4 avant 80litraa menee tankkiin ainakin etuvetoseen

  05 1,8 193hv bensa turbolla kulutus noin 8lsataselle
  03 1,9tdi 130hv noin 6l sataselle
   
 9. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Pakko ottaa viisumi taas, kipuraja on ylitetty. :mad: 45 litran tankilla joka on nykyisessä kipossa on turha lähteä rajan taakse. Emännän autossa taas on 60 litraa joka sekin on liian vähän kun ajatellaan että kannussa ei saa tuotua kuin sen 10 litraa. Eli jos vaihtais autoa, kun vaan tietäis mihin.
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  80 litraa tai enempi taitaa tosiaan löytyä melko harvasta autosta vakiotankkina, Audi+Passat taitaa tosiaan päästä tohon 80 litraan samaten ku 940 Volvot (vähän vaihdellen 75 tai 80 l) ja sit ainaskin Omegoissa on yleensä 75 l tankki.
  Siinä ne sit taitaakin olla tavallisista euro/japsiautoista isotankkisimmat :-?
  Eurooppalaisia siis noikin kaikki, japanialaisissa ei oo edes ton kokosia.
   
 11. Le Mans

  Le Mans 1st gear

  Ei voi olla totta... Tuo hyöty menee jo ajaessa. Voiko Se oikeasti olla noin kallista? Jos tuon ajan tekisi töitä tai ylitöitä...
   
 12. KaapoLöllö

  KaapoLöllö 1st gear

  Ainakin tästä imatralta (tietysti kun työmaan pihasta on rajalle matkaa alle 5km) käy tankkaamassa parhaillaan rajalta - rajalle alle tunnissa, että kyllä siinä saa aika rajuja palkkoja saada tuntia kohden, että kannattaa ennemmin käydä töissä se aika kuin tankkaamassa :wink:

  Ite en oo taas jaksanu käyä ku ei oo ollu Skodan ohella mitää oikeita autoja liikenteessä ja sitten taas tuo 1,9Tdi on niin naurettavan pieni ruokanen (ja tankkinen) ettei sillä oo kehannu mennä rajalle tuijottamaan...toki saishan sieltä topan hinnalla kartsan röllöä, mut silti :rotfl:
   
 13. A.X.U.

  A.X.U. 3rd gear

  Kannattaa varmaan kysymyksessä tuoda ilmi minkä takia kyselee tankin
  kokoa ennenkuin rupee viisastelee hyödyllisistä vastauksista.

  Kaikki ei oo niin persaukisia että olettaa että tässä kysytään autoa
  missä on helvetin iso tankki ja kuluttaa 5l/100km.

  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 14. jknR

  jknR Gearhead

  405 Pösössä on 70 litrainen tankki. Vaimo ajelee tankillisella melko pitkään. Vanhoissa XJ Jaguareissa on kaksi 80 litran tankkia ja vielä korkki molemmilla puolilla autoa, niin ei tarvitse edes raapia päätään kun ajaa mittarille, kun tankkaaminen onnistuu molemmilta puolilta autoa ilman mitään letkunvenytystä. :rotfl:
   
 15. Ck

  Ck Gearhead

  Bemarilla e38 eli seiskasataset on 85L tankilla tai mikäli takapää tasonsäädöllä niiin 95L tankilla.
  Bensavaihtoehdot suora 6, v8 ja v12.
  kutoskoneisessa 728:ssa varmaan pienin kulutus bensakoneista.

  Dieselit, suorat kutoset 2,5L ja 3.0commonraili
  ja 4.0 v8
  Varmatoimisin ja näistä paras vaihtoehto tuo kolmelitranen. Pääsee 90kmh matkaajossa alta 7 litran vaikka omapaino yli 1900kg.
   
 16. mke77

  mke77 3rd gear

  ei oll mitää älliä mennä tankkaa jos ei kassa neidil saa antaa 200€ :rotfl: subbeen meenee se 130l 98e ... ja juu 6l-vortek :D
   
 17. WSE

  WSE 1st gear

  Ja vanhempi seiskasatanen (E32) lang tasonsäädöllä 100 litraa, mutta kyllä sinne vähän ylikin menee. 101 olen parhaimmillaan tankannut eikä asemallekaan työntämällä menty.
   
 18. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Aika härskiä valita auto ajoon tankin koon mukaan varsinkin jos kulutuksen pitää olla pieni. Helpommalla pääsee kun ostaa halvan rutkun millä tuo ne bensat sitte muille vehkeille.
   
 19. 518 Bemarissa 80 litran tankki ja on pieniruokainenkin.
   
 20. Jukka K

  Jukka K 1st gear

  BMW E23:sessa on joko 85 litran tai 100 litran tankki. Bensamittarissa on asteikko litroina, joten siitä voi pääätellä kumpi tankki on auton alla. Kerran on omassa autossa ollut tankki täynnä.
   

Kerro tästä muillekin!