Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

  1. sdfsd

    sdfsd Double Gearhead

    no, en vaarallisuudella tarkottanut nyt että barrikaadeille lähdettäisi. Mutta esimerkiksi tosta vaurastumisesta. Jos jokasella suomalaisella olisi vaikka miljoona takataskussa tms. suht likvidiä rahaa tai vakaata tuloa, ihmiset ei esimerkiks tarvitsisi enää mitään ammattiyhdistyksiä lakkokassoineen mihinkään. Jokanen voisi vaan sanoa jos alkaa joku työmaalla harmittamaan että katotaan vaikka vuoden päästä uudelleen tai kahden jollei mikään ole vuodessa muuttunu...tai jäädä kotiin jos vaikka polttoainevero tms. muu verotus alkaa vituttamaan. No ilman vaurautta ei voi noin sanoa koska pitää saada maksettua kaikki maksut ja siksi täytyy ylläpitää mm. jotain ylhäältäpäin johdettuja lakkokassoja ja ammattiliikkeitä.
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Sunnuntaina olis mahdollisuus taas Suomalaisilla protestoida äänestämällä nyky politiikkaa vastaan, mutta eihän Suomalaiset sitä tee kun ollaan lammas kansaa ei uskalleta protestoida edes äänestämällä, mä käyn ainakin protestoimassa koska siihen on mahdollisuus.
     
    kad_boost tykkää tästä.
  3. rekkamies

    rekkamies Gearhead

    Kyllä äänestämässä käydään nyt kun pääsi koronajumista pois elävien kirjoihin:cool:
     
  4. max

    max Double Gearhead

    Peltokankaan Maukka vetää kovan jätkän roolia,mutta kosiskelee äänestäjiä tällä teatterilla.
     
  5. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Peeaa tykkää tästä.
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

  7. Tohmajärvellä kipuraja rikki: 95-bensan korkeimmat hinnat ovat nousseet kahteen euroon

    Bensiinin 95E10-laadun hinta on noussut 2,00 euroon kahdella huoltoasemalla Tohmajärvellä Pohjois-Karjalassa, ilmenee Polttoaine.net-sivustolta.

    Pumpulla hinta ilmoitetaan toki yksi tuhannesosaeuroa alle rajan, eli hinta on tarkasti 1,999 euroa.

    95-bensan keskihinta on 1,88 euroa ja dieselin 1,78 euroa. 98E-laadun korkeimmat hinnat ovat nousseet yli kahden euron jo aiemmin, ja keskihinta on nyt 1,97 euroa.
     
  8. Klassisseen pulmaan luova vihreä ratkaisu:

    Helsinki kippaa edelleen likaista lunta mereen päätösten vastaisesti – ”Pysäköintipaikoista luopuminen olisi yksi keino”

    KAUPUNKIYMPÄRISTÖN apulaispormestari Anni Sinnemäki (vihr) myönsi vastauksessaan, ettei nykyinen tilanne vastaa valtuuston päätöksen henkeä, ja näin ei tulisi olla.
    ”Mielestäni valtuuston tahtoa tässä asiassa tulee noudattaa, eikä lunta enää tulisi mereen sijoittaa”, hän sanoi.

    ”On myös tärkeää ymmärtää kokonaiskuva ja muistaa, mitkä ovat lumen likaisuuden juurisyyt. Esimerkiksi mereen päätyvän mikromuovin määrää on tehokkainta vähentää vähentämällä mikromuovin syntyä. Mereen päätyvän mikromuovin osalta merkittävin lähde ovat autojen kumipyörät.”

    Sinnemäen mukaan keskeinen osa ratkaisua olisi siten vähentää kumipyöräliikennettä ja siirtää liikkumista raiteille, kävelyyn ja pyöräilyyn.

    Samalla hän muistutti, että Helsingistä on poistunut useita lumensäilytyspaikkoja. Niitä tarvittaisiin lisää.

    ”Tyhjää tilaa kantakaupungissa on vähän, joten lumisena aikana osasta asukaspysäköintipaikoista luopuminen olisi yksi tehokas keino, jota toivottavasti voidaan harkita”, Sinnemäki ehdotti ja lupasi etsiä lumenkaato-ongelmaan ratkaisuja, joita voitaisiin hyödyntää jo tänä talvena.
     
  9. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Sadatta kertaa jo sanon, kehä3 alapuolelta Suomi poikki ja Venäläisille, vaikka vähän euroja perään et huolivat.
    Eikä tarvi sotavoimia, ei lie puolustajia sille läntille.
     
    speedy ja Swinger tykkäävät tästä.
  10. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Käsittääkseni valtuusto päättää ja virkamiehet toteuttaa että vittuakos Sinnemäki selittelee omaa kyvyttömyyttään viranhoitoon.
     
  11. Swinger

    Swinger Gearhead

    Aina kun ajattelee ettei tää maailma voi mennä hullummaksi ni eikö tule joku täysin kahjo antamaan mitä hullumpia lausuntoja niinkuin tää Sinnemäki ylempänä
     
    Inlinee tykkää tästä.
  12. max

    max Double Gearhead

    Sinnemäki on täysin kujalla aivan kaikesta.
    Hän näki muutama vuosi sitten city kanahaukan tehneen selvää jälkeä variksesta aivan Helsingin keskustassa.Kanahaukka toimi luonnonjärjestyksen mukaan ja söi nälkäänsä.
    Anni järkyttyi tästä brutaalista veriteosta ja oli pari päivää poissa tolaltaan.
     
    Seevu ja -71 MoPar tykkäävät tästä.
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Njaah… oli siellä valkoinenkin ekoppa.
     
  14. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Anni selvisi kuitenkin järkytyksestään. Onneksi kanahaukka tappoi tavan variksen eikä mustavarista….
     
    Seevu tykkää tästä.
  15. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Jos laittaisi nuo piiperöt riviin siihen lumenkaatolaiturin reunalle ja lasettas täyteisellä, niin ei tarttis antaa maata ollenkaan Putlerille. Samaan syssyyn vois laittaa ne maitaan Putlerin vasalleille myyneet.
     
    Poni -69 ja Inlinee tykkäävät tästä.
  16. Laitetaas tämä tänne, vaikka on yleismaailmallinen:

    Pörsseissä rytisee, romahdus on jo alkanut, varoittaa pörssikuplien asiantuntija
    Superkupla on puhkeamassa, eikä edes keskuspankki Fed pysty sitä estämään.


    Granthamin mukaan nyt on meneillään pörssihistorian neljäs superkupla. Aikaisemmat olivat vuoden 1929 pörssiromahdus, it-kupla vuosituhannen vaihteessa ja finanssikriisin aikaan vuonna 2008.

    Kenellekään finanssimaailmaa seuranneelle ei varmasti ole epäselvää, että järjetöntä vauhtia koronan aikana nousseet osakekurssit eivät perustu yhtiöiden erinomaisiin tuloksiin.

    Esimerkiksi sähköautovalmistaja Rivian listautui pörssiin viime vuoden lopulla. Sen markkina-arvo ampaisi 130 miljardiin euroon, vaikka yhtään autoa se ei ole tehnyt.

    Rivianista tuli arvokkaampi kuin esimerkiksi maailman suurimmasta autonvalmistajasta Volkswagenista, joka sentään myi viime vuonna 9,3 miljoonaa autoa ja tuotti 9,3 miljardia euroa voittoa.

    Muita romahdusta ennustavia merkkejä on Granthamin mukaan kryptovaluuttojen kymmenien tuhansien prosenttien arvonnousu.

    – Kun pessimismi palaa markkinoille, kohtaamme potentiaalisesti Yhdysvaltojen historian suurimman vaurauden alaskirjauksen, hän kirjoittaa.

    Helsingin pörssissä oli perjantaina reipas laskupäivä. Yleisindeksi päätyi pakkaselle reilut kolme prosenttia. Esimerkiksi konepajayhtiöt Cargotec ja Konecranes painuivat miinukselle yli seitsemän prosenttia.
     
  17. tapsah

    tapsah 2nd gear

    9,5 miljuunaa volkkaria vuojessa tuntuu epätotellisen paljolta mutta pika-tsättyksen perustella on kaiketi totta, kuiteskin vaan tonni hyvää per auto?
     
  18. ISO JORMA

    ISO JORMA 1st gear Bannattu

    Kunnon nillitystä. Ei kun kaikki vaan ripottelemaan tuhkaa päällensä.

    Se on niin jotta mitä enemmän omistat pörssiosakkeita, sen enempi saat osinkoja. Eikä tarvii trokata, diilata eikä viilata laittomia pirtu, nuuska tai huumekaupoja sillä pörssiosakkeilla voit tehdä pätäkkää täysin laillisesti joka ikinen päivä silloin kun osakepörssi on auki. Ja isosti.
     
  19. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Ei kai niitä osinkoja joka päivä tule kun pörssi on auki
     
  20. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ei mutta myyntivoittoa... ehkä
     

Kerro tästä muillekin!