Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  vanilla tykkää tästä.
 2. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

  Noh, kupariputket takapihalle pystyyn ni saa ainakin cocktailin tehtyä, itselle tai toiselle.
  Tarpeeksi pelle peloton jatkais sillä vaikka bensaakin.
   
 3. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Niinhän ne tekeekin koko ajan ja täyttä päätä, myyräntyötä.
   
 4. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  vanilla ja Inlinee tykkäävät tästä.
 5. vanilla tykkää tästä.
 6. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  Hyvä pointti ja varmasti niin käykin. Erona on se että nämä mineraalit ei ole pumpattavissa öljyn tapaan vaan ne on louhittava verrattaen matalista syvyyksistä ja merenalaiset kaivauksetkaan ei tule kysymykseen niiden kanssa.
   
 7. Retem

  Retem Gearhead

 8. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Vale, emävale, tilasto.
  Suomalaisten ostovoima ei ole ehkä ihan niin hyvällä tasolla kuin bruttokansantuotteen avulla leivottu "tilasto" antaa ymmärtää.
  Polttoaineet ovat vasta neljänneksi kalleinta koko maailmassa eivätkä maailmanpelastajat varmaankaan lopeta hinnan hilaamista ylöspäin ennenkuin ollaan tässä saavutettu ykkössija. Seuraavaksi sitten sähkön ja ruoan hinnan säätäminen "kipurajalle".
   
 9. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 10. hmr66

  hmr66 3rd gear

 11. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Eriteltiinkö tuossa uutisessa ne suotuisammat syyt mahdollisesti ?
   
 12. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mainittiin siellä suomen miinuksena "yritysmyönteisyyden puute, jäykät työmarkkinat, kasvavat logistiikkakustannukset, osaavan työvoiman riittämättömyys." Kait siellä rottendamissa on nuo asiat sitten paremmin.
   
 13. grantorino

  grantorino Gearhead

  Rotterdam, on siellä Euroopan suurin satama, tulee säästöä kun ei tarvi Suomesta asti rahdata.
   
 14. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 15. always bb

  always bb Gearhead

  Myydään noi metsätkin ja kai noi järvetkin joutaa. Eikä suomi tarvii tota puhasta pohjavettäkään kuka sitäkään omista tarvitsee mutta australia esimerkiksi. Haloo hallitus sais siitä varmaan 3 miljardia koko potista jos oikein tiukaksi menee niin verovaroista loppupeleissä sitten...
   
 16. teddy99

  teddy99 Gearhead

 17. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  ^Oon aina ihmetellyt latulumien varastointia ja niiden siirtoa sitten että pääsevät innokkaimmat (=hulluimmat) hiihtelemään, ja sinne ei sitten tavan tallaajalla ole asiaa kävelemään. Meneeköhän tuokin tempaus (oikein ski weeks, että kuulostaa paremmalle?) nyt pieleen kun suorastaan lumimyrskyä on luvattu monta päivää.
   
 18. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  jospa pikku putinin uhittelu löi viimeisen niitin koska kyse on polttoaineesta.on vähän kauempana kuin kotka venäjästä.j
  juuri tuli dokumentti miten makea vesi vähenee maailmalla.meillä voi järvestä vielä juoda.tulevaisuudessa vedestä johtuu moni isompi soppa.
   
 19. Simon Templar

  Simon Templar Gearhead

  Just näin. Hollannissa polttoaine on kalliimpaa kuin täällä, samanlaiset ammattiliitot (työntekijöiden irtisanominen yhtä vaikeaa), koulutustaso korkea. Maantieteellisellä sijainnilla on vaikea kilpailla, kait se on hallituksen syy kun ollaan täällä peränurkassa.
   
 20. karra

  karra Double Gearhead

  Ja sanottinhan se suoraan että lakkouhka vaikuttaa. Jos Suomessa lakko päällä niin Rotterdamin tehdas silti pyörii, ei mene molemmat alas lakon sattuessa.

  Pitäskö tuo polttoaineen valmistaminen suojella lakoilta, vähän niin kuin omavaraisuusasteen takia? Eli sittenkin hallituksen syy :D
   

Kerro tästä muillekin!