Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Vuoden 2014 jälkeen olisi ollut aikaa vähentää riskiä, mutta kun ei, niin ei.
   
 2. Laitetaas vähän lisää Venäjä-bisneksiä: Lipponen ja kaasulobbaus:

  Lipposen Cosmopolis-konsulttiyhtiö on laskuttanut vuoden 2020 loppuun mennessä 2,99 miljoonaa euroa. Lipponen ei ole kuitenkaan tarkentanut, mikä osuus yhtiön laskutuksesta on peräisin miltäkin asiakkaalta.

  Oletettavaa kuitenkin on, että merkittävä osa on Gazpromilta. Se on julkisten tietojen perusteella ainoa yhteistyökumppani, jonka asiakkuus on jatkunut keskeytyksettä.

  Lipponen ei ollut ainoa kotimainen demari, joka edisti maakaasuputkia, joilla Venäjä tiukensi otettaan Euroopasta – ja etenkin Ukrainasta. Hänen entiset avustajansa Tapio Pekkola ja Sebastian Sass palkattiin suoraan Nord Stream -yhtiön johtajiksi.


  Lipponen on tienannut tällä touhulla sentään. Aatetoveri Haloska ei saanut kuin kissan..:rolleyes:

  Mutta takaisin Lipposeen:

  On syytä kysyä, mitä entinen Nord Stream -konsultti Paavo Lipponen ajattelee hankkeesta nyt, keväällä 2022.

  Esimerkiksi vuonna 2018 hän totesi Ylelle, kuinka ”välillä on vaikuttanut siltä, että joku on keksinyt yksipäisen putken, että on vain se Venäjän pää, josta manipuloidaan”.

  Helsingin Sanomille hän taas viestitti vuonna 2016, että Nord Stream 2 on “kaupallinen, ei poliittinen” hanke.

  Mutta nyt Lipponen toteaa, että Iltalehti voi kysyä, mutta hän ei vastaa.


  – En vastaa Iltalehdelle ylipäätään mihinkään kysymyksiin.

  Miksi ette vastaa?

  – En vastaa siihenkään, Lipponen sanoo ja lopettaa puhelun.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 3. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Kellepä ei olisi muutama miljoona kelvannut. Perhe Lipponen nosti samaan aikaan sopeutumistukiaisia.
   
 4. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

 5. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Parempi herätellä ajoissa. Kaikki hiekka ei ole samanarvoista betonia tehdessä. Sit kun helposti saatavat luonnon antimet on tuhlattu, tulee tilalle kalliimmat korvikkeet. Tai ei välttämättä ole edes, millä korvata. Hiekka ei ole ainoa, mikä pystytään käyttämään loppuun.

  Foorumilla ollaan kovin sensaatiohakuisia. Kovin syvällistä tiedon hankintaa ei kuitenkaan suoriteta, koska linkit ovat niin usein Iltalehteen, MV-lehden perheversioon.
   
  Beornegar ja Seevu tykkäävät tästä.
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Tätä foorumia ei ole mitenkään rajattu. Tänne pääsee myös maalaiset. Suosittelen Uudenmaan alueelle suljettuja ryhmiä FB tyyliin.
   
  Peeaa ja Engine Run tykkäävät tästä.
 7. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Suosittele vaan.
   
 8. Onko Iltalehtikin valemedia..o_O
   
 9. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  En käytä "valemedia" saatikka "vaihtoehtoinen media" termejä kuin korkeintaan pilanpäiten. Iltalehti on "nykyajan pojille" helposti menevä lukukokemus. Semmoisille, joille lukeminen ja luetun ymmärtäminen oli vaikeaa jo koulussa. IL:n otsikot ovat raflaavia ja sisältö sensaatiohakuista. Mainokset pitää saada myydyksi ja sinne sekaan on jotakin laitettava.

  Öyhöttäminen, perussuomalaisiin kytketty termi, ei palvele oikein mitään muuta kuin (perussuomalaisten) kannatuksen nousua. Mutku näillä OD:n öyhöttäjillä ei ole ehdokasnumerot esillä, ei "taida sataa laariin" vaikka kuinka öyhöttää? Sitä paitsi Turtiainen, "Valta Kuuluu Kremlille" hoitaa öyhöttämisen nykyään niin tehokkaasti, että "mikä perussuomalaiset?".

  Lähdenpä tästä autoilemaan työn ääreen, suomen ylläpitoa tekemään.
   
  Beornegar ja Lowry tykkäävät tästä.
 10. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Jos mä olisin sanonu 1993 vuonna et 29 vuoden päästä bensa maksaa 2,5€ litra ja jokainen Suomalainen on velkaa 23 732 euroa valtion velkaa ja vielä olisin sanonu et silloin vihreät määrää tahdin hallituksessa ja kaikki hiilidioksidia päästävät ajetaan alas ja sdp hoitaa Suomen alas ajon, niin mut olis varmaan haukuttu silloin öyhöttäjäksi vaikka kaikki nämä on nyt faktaa.
   
  Zejk1 tykkää tästä.
 11. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Kaikkein parasta olisi ollut, jos silloin 1993 olisi joku saanut sanottua niin, että se olisi mennyt myös perille, että Venäjästä ei tule normaalia valtiota ainakaan lähimpään vuosisataan, todennäköisesti ikinä. Olisi vältetty monet harmit ja nyt ei Venäjä tienaisi sitä enempää, mitä enemmän se tappaisi porukkaa naapurivaltioissa.
   
 12. Muki

  Muki Gearhead

  Pian toista vuotta ja 73 sivun verran on "Autoilijoiden ja koko suomen alasajo", sanatarkasti kopioituna, ollut käynnissä. Asustelen vissiin sen verran syrjässä, että täällä auto vielä kulkee - eikä tunnelmaa voi kuvata alasajon kaltaiseksi.

  Käytin melko suuren osan varhaisemmasta aikuisuudestani siihen, että aina oli liian kovat verot, surkea sää, poliitikot järjestään täysiä juustoja, A sitä ja B tätä. Mutta jossakin kohtaa oli pakko katsoa peiliin ja huomata että ihminen täällä pohjoisemmillakin seuduilla voi aika hyvin vaikuttaa omilla valinnoillaan omaan elämäänsä.

  Paljon enemmän kuin moni arvaa.

  No en minä varsinaisesti pidä korkeista polttoainehinnoista, enkä kaikkea julkisuudessa käytävää keskustelua ja ponsia niitäkään aina ihan loppuun asti mietittyinä. Mutta se oman vaikutuspiirin sisällä olevien asioiden tajuaminen ja tietynlaisen henkisen ryhtiliikkeen ottaminen johtaa muun muassa siihen, että näkee mahdollisuuksia siinä missä joku toinen vastoinkäymisiä.
   
  Beornegar, Seevu, Rautamäki ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Alasajettu Mersu by Persu.

  [​IMG]
   
 14. Zejk1

  Zejk1 3rd gear

  käynyt varmaan vihreiden vapputeltalla vetämässä jatsitupakit ....
   
 15. Siellä taas istutaan..

  [​IMG]
  Elokapinan mielenosoittajat istuvat ratikkakiskoilla, joten raitiovaunut ovat poikkeusreiteillä. ELOKAPINA / EXTINCTION REBELLION FINLAND
   
 16. Zejk1

  Zejk1 3rd gear

  sitten suomessa uhotaan miten venäläiset lyödään tuosta vaan mutta ei perkule saada pilvipäisiä ituhippejä edes pois kiusaa tekemästä:):):):):):):)
   
 17. Ratrod34

  Ratrod34 Gearhead

  Noikin hipit vois tehdä jotain todellisia toimia ja mennä Ukrainaan pysäyttämään venäläisiä panssarivaunuja
   
  hartsa69, Peeaa ja Inlinee tykkäävät tästä.
 18. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Tänään oli varsin hyvä sää kadulla istuskeluun.
   
 19. vanilla

  vanilla Gearhead

  Mikähän tuonkin baskeripää joukon hätätila on oikeasti.....Venäjä sotii Ukrainaa vastaan , todella keksityillä keinoilla veljeskansaa vastaan, meillä inflaatio jyllää heikentäen ostovoimaa, polttoaineet noin 2,5 e /l maailmaa ajetaan johonkin sähköauto maailmaan, suomalaiset joutuvat miettimään mistä rahat riitää tavis elämään.työssäkäyvät joutuu käymään töissä että saisivat rahaa normaali elämiseen... kuitenkin tällä porukalla on aikaa istuskella ja vaatia jotain mitä ? En ymmärrä,Käykää katsomassa Elokapina You tube esim. Delhin asema intiassa kun DSL-Vetureita lähtee, on savua ilmassa , tai 2. Miljoonaa 2T skootteria/pörrää, on Ilmastohätätilaa taivas sakeana....Voi oikeasti mitä piiperöitä vihreitä, ei jatkoon ikinä ! Minun mielipide
   
  dart -66, Stang_81, Artsi Bunker ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Nimenomaan. Toisaalta ei kuitenkaan vielä niin kuuma, että ilmastoinnin puuttuminen maijan asiakasosastolta harmittaisi kohtuuttomasti.
   
  Inlinee ja maxvo2 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!