Autoilijoiden ja koko suomen alasajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mietmi-3, 14.1.2021.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Tuloksista voi päätellä, että sananvapaus on menettänyt itseisarvonsa. Monille opiskelijoille on nyt tärkeämpää se, että ketään ei loukata ja että kukaan ei pahoita mieltään.”

  Tää liittyy tohon lainaukseen, ei kirjastoon eikä drag gueeniin taikka raceen.

  Professori Tatu Vanhanen teki aikoinaan rotututkimusta niinku on tehny jotkut muutkin tieteen harjoittajat ympäri maaliman. Tulokset eivät tosin mairittele tiettujä rotuja tai kansallisuuksia. Vähemmistövaltuutettu puumalainen täällä Suomessa teki kantelun, ilman munkäänlaista kompetenssia asian tiimoilta. Oikeus totesi että vaikka kuinka vituttaa ja faktat ei ole niinkuin osa meistä haluaisi niin tieteellinen tutkimustulos on mitä se on. Kantelu ei johtanut mihinkään.

  Nykyään suvaitsevaisuus siis menee faktojen ja tieteellisen tutkimusaineiston edelle. Asioista ei saa puhua tai ne kielletään jos se asia on ristiriidassa suvaitsevaisuuden kanssa.

  Tää nyt jo liittyykin tohon Oodi hommaan:

  Mitä kirjaston satutätiin tulee niin omien mukuloiden kanssa olen yrittäny olla aikoinaan vaikuttamatta ajatusmaailmaan liikaa silloin kun olivat herkimmillään. En vieny niitä naiseksi pukeutuneen setän satuhetkeen tai äärioikeistolaisten tupailtaankaan. Mielestäni on ok jos joku random mies haluaa pukeutua naisten vaatteisiin mutta turha liikaa yrittää normalisoida sitä. Kaikki kukat saa kukkia kyllä.

   
  Seevu, Topsa-, Stang_81 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!