Autoja näytteille ZZ-top:n keikalle...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 10.5.2012.

  1. Ai niin , autonäyttely on nyt sitten SOACS , eli Saimaa Open Air Car Show....

    Jos (ja kun) se saa hyvän vastaanoton niin jatkoakin on varmaan luvassa!
     
  2. Päivitys:

     
  3. Kuulin huhuja että varalla roikkujaksi olisi ilmottautumassa Gibbonsin 50 coupe fordin "kopio" eli jos jollakulla listassa mainituista puntti tutisee niin ilmottakaa ajoissa....
     
  4.  
  5. El C

    El C 3rd gear

    Eikös tuollainen mahtuisi jatkoksi listalle, ilman putoamisiakin...
    [​IMG]


    _________________________________________________
    ZZ Top- "Mescalero, El Camino, Ford Ranchero"
     
  6. Pääsi jo varasijalle mutta olisi kyllä ollut kova kiilaaja joukkoon muutenkin 8)
     
  7. vesaku

    vesaku 3rd gear

    Liput ostettu jo silloin kun ne tuli myyntiin, paikalle saavutaan
    Candy Cad -60:lla tässä tapauksessa sinne tojotien sekaan,
    kyllä se käy näinkin :rotfl:
     
  8. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Ei ole mitään tuoda näytille enkä luultavasti ehdi toppiakaan katsomaan,mutta kun tuota listaa katselin, niin samalta henkilöltä oli useampi auto pariin otteeseen... Eikös tuossa olisi paikka saada enempi näytteilleasettajia? Toki automäärä pysyy samana jos kultakin omistajalta vain yksi auto, mutta noin näitä varallaolijoita saisi mukaan... Taisi olla jopa samalta omistajalta 2 suht samanlaista autoa, tai ainakin sama malli ja vuosimalli...
    Tämmönen "parannus" tuli tässä vaan mieleen...
     
  9. atobee

    atobee Gearhead

    Eihän tarkoitus ole saada paikalle mahdollisimman montaa näyttelyasettajaa vaan näyttäviä autoja.
     
  10. No joo onhan tuossa perääkin mutta ajatuksena oli saada paikallisia autoja ensisijaisesti tuonne ,kun täälläpäin harvoin tälläistä tilaisuutta on ollut ,mutta listan autot on otettu ilmoitusjärjestyksessä ja nopeat on syöneet hitaat.

    Autojen määrä on rajattu tuohon 50:neen , jos jatkoa tälle hommalle seuraa niin ehkä ens vuonna saadaan isompi show ja useampi halukas mukaan tai sitten pitää vaan olla valppaampi.
     
  11. Harrasteparkki asiakin oli esillä mutta siitä ei ole vielä sovittu mitään ja näytti hieman siltä ettei sitä tilanahtaudesta / liikenteenohjaajien puutteen takia saada ainakaan tänä vuonna.

    AVG
     
  12. xarper

    xarper Gearhead

    Mites tuo lippujen laita? Tilataanko ne suoraan tuolta ja saadaan x määrä hyvitystä vai saadaanko me sun kautta sitten nuo liput siihen halvennushintaan?
     
  13. atobee

    atobee Gearhead

    Eikö tuon voi helposti kiertää siten, että paikalle menijät harrastajat sopivat menevänsä paikalle muutamaa tuntia aiemmin, jää aikaa rupatteluun ja muuhun oheistoimintaan, vai aukeaako parkkipaikatkin johonkin kellonlyömään?
     
  14. Tänään viimeksi kyselin sähköpostilla tästä ,mutta voisin huomenna soitella asian tiimoilta ja ilmoittelen sitten.

    Atobeellä on ideaa , harrastekaluston saisi kätevästi "ovelle" tulemalla hieman ajoissa (kerrankin) ja samalla jäisi rupatteluaikaa ennekuin illanvietto tosissaan alkaa.
     
  15. Nonnii...

    Autojen on oltava sitten paikalla klo 14.30 ,jolloin jää tunti aikaa ennen porttien aukaisua järjestää autot näytille.

    Liput saadaan autoja sisään tuodessa ,ja niin että yksi kokoaikalippu /auto ja KYYDISSÄOLIJAT saavat (huom!) KÄTEISMAKSUA vastaan perjantain lipun 40€ hintaan. VARATKAA SIIS KÄTEISTÄ!!!!

    Tällä varmistetaan ettei homma karkaa hallinnasta ja alennusrannekkeet joudu vääriin käsiin.

    AVG
     
  16. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Näinhän se on, mutta ´kyllä se minusta hieman hölmöltä tuntuu että samalta hepulta tulee useampi auto, kun toinen jää varalle sillä hienolla autolla myöskin... Varsinkin jos paikalla esim. 2-3 saman mallista autoa!Mutta kuten sanoin niin ajatuksen vaan heitin, varmasti on hienoja autoja tekee sitten miten tahansa ja se on pääasia!
     
  17. Tuossa kiertelin kerjuulla ja sain hieman pikkusälää palkinnoiksi paikallisilta yrityksiltä, jako tapahtuu täysin mielivaltaisesti järjestäjän toimesta :rotfl:
     
  18. atobee

    atobee Gearhead

    Onko tuonne näyttelyyn menijöillä tarkoitus ensiksi kokoontua johonkin (esim. ABC?) ja ajaa letkassa paikalle? Voisi tapahtuman parkkipaikalle jäävät lähteä samaan aikaan jolloin saataisiin toinen "näyttely" portin ulkopuolelle ja näyttävä letka 6-tielle.
     
  19. Toihan on tosiaan hyvä idea , tapahtuman järjestäjä tosin pyysi että saapuisimme jo aiemmin kuin tuntia ennen sinne paikalle jotta kerkeämme saamaan näyttelyalueen kunnolla pystyyn.

    Kauempaa saapujille tämä voi jo tuottaa päänvaivaa ,mutta jos aamusta lähtee tulemaan niin varmaan puolille päiville kerkeäisi tuonne Viipurinportille ?

    Eli klo 12 ABC Viipurinportille , ja pitkänmatkalaiset jotka eivät kerkeä tuohon aikatauluun niin ilmoittakaa miulle että tiedetään jättää näyttelyriviin reikä oikeanikäisten väliin.

    Ajatuksena oli järjestellä autot iän perusteella niin että 20-30-40-50-60-ja 70 lukuiset on ikäjärjestyksessä. Myös well used osasto on tarjolla vähän enemmän elämää nähneille laitteille joita on tuolla seassa muutamia.
     
  20. Viimeisin päivitys listaan , pari varalla olijaa pääsi taas mukaan

     

Kerro tästä muillekin!