Autoja varastettu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jalluvaari, 30.5.2010.

  1. jalluvaari

    jalluvaari Gearhead

    Viime yön tunteina varastettu Buick avo -64 ja Mazda 323 -90. Autot viety Hämeenliinasta Tampereentieltä. Buickki on löytynyt vahingoittumattomana ja on jo palautettu omistajalleen, vietiin lukitusta tallista, onneks autossa oli avaimet paikallaan niin ei pitkäkyntiset rikkoneet mitää muuta kuin tallin oven. Edelleen on kateissa tuo; Mazda 323 henkilöauto, rek.no: ELO-626. Auton väri, tumma harmaa, korimalli 3-ovinen HB, vuosimalli 1990. Samalla nämä kyseiset sankarit murtautuneet muutamiin muihinkin autoihin ja vahingoittaneet niitä ja naapuri firmasta viety hitsikone ym. työkaluja.

    :mad: :mad: :mad:
     
  2. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Voi saateri, syylliset kiinni ja lättyyn.... :-?
     
  3. Town Car

    Town Car 1st gear

    Eiks se olis vaan palvelus että toi mazda vietiin eikä ikinä löydy, sikäli sulla on vakuutukset kunnossa :rotfl:
     
  4. papiska

    papiska 1st gear

    no toivottavasti sit joku tekee sullekkin palveluksen ja pöllii noi sun riisipaahtimet :mad: :rotfl: :rotfl: :wc:
     
  5. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    No olipa oivallus!! :soosoo:
     
  6. sami

    sami Gearhead

    No kylläpäs nyt toisilla kiristää pipoa jos ny joku vähän leikkiä laskee... :-?
     
  7. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    ei oo mikään ihme. kyllä muakin vituttas jos joku saatanan runkkukustaa pöllis multa jotai
    vai tarkotatko leikinlaskulla tuota varastelua? Jos se on olevinaan jotain leikkiä niin on kyllä sairasmielistä semmosta
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    sami varmaan tarkoitti tuota towncarin kommenttia tolla pipon kiristyksellä...

    toisaalta kaverin kommentit noihin muihinkin euro/japsiautoja koskeviin keskusteluihin on ollut ala-arvoista. joten ei varmaan ollut vaan leikin laskua...
     
  9. Town Car

    Town Car 1st gear

  10. jantunen

    jantunen 1st gear

    Se on vain niinkin, että taitaa yleensä olla, ettei 20 vuotta vanhassa perusjapsissa mitään vakuutuksia ole, muuta kuin liikennevakuutus.

    Halpa, varkausvakuuttamaton auto on yleensä myös köyhän auto, ja sen varastaminen voi olla pahempikin taloudellinen menetys kuin hyvästä arvosta vakuutetun kalliin auton.

    Ei minun 22-25 vuotta vanhoissa japsikäyttiksissäni mitään varkausvakuutusta ainakaan ole, eli mitään korvausta en saisi, jos ne varastettaisiin.....
     
  11. Aako

    Aako 1st gear

    Kylläpä tuo ottaa pannuun, oli vakuutuksia, eli ei kun räkänokat käy auton putsaamassa!
    Vakuutus ei korvaa kuitenkaan kaikkea ja se ylimääräinen ajankulu ja vaiva jää ommaan piikkiin aina
     
  12. jusi99

    jusi99 Gearhead

    Mopopoika,toivottavasti joku snutaa sun KIINA mopot ja opit pitää näppiksen rauhallisena. Kun kyse o n tollasesta Urposta niin voi viedä mun puolesta ton mussenkin, niin opit olemaan.
     
  13. juro the dog

    juro the dog 1st gear

    oletten tee kyllä ihme sakkia... :D

    täällä te vaan riitelette jos joku laskee vähän leikkiä. tuskin kukaan oikeasti on onnellinen jos jonkun käyttis varastetaan? saati sitten se perssilmäterä...

    nyt joka jamppa hus helvettiin sen näytön edestä! arviidi paistaa ja ruisailukeli on mitä parhain.

    mä lähden nyt ainaki... töihin... :mad:
     
  14. transport01

    transport01 3rd gear

    Juuri näin.

    Autovarkaus ei mielestäni ole koskaan leikinlaskun paikka. Siitä on aina paljon harmia, ajanhukkaa ym. Oli vakuutukset kunnossa tai ei. Koskaan vakuutus ei korvaa kaikkea harmia. Autovarkaudesta on aivan liiat löysät tuomiot. Sen takia niitä harrastetaan niin paljon.

    En tiedä onko seuraava tarina urbaanilgendaa vai ei, mutta silti mielestäni ihan hyvä.

    Varas kavi useita kertoja saman taloyhtiön parkkipaikalla ja usein vielä viikonloppuöisin. Poliisi ei mahtanut mitään tilanteelle, niin asukkaat ottivat oikeuden omiin käsiinsä. Seurravana viikonloppuna useamman miehen porukka partioimaan yöksi ja odottamaan varkaan saapumista. Kun varas sitten oli työn touhussa, niin kiinni ja sadevesikaivoon odottamaan poliisin saapumista. Soitto poliislle, että nyt on saatu varas verekseltään kiinni, voisitteko hakea. Hälytyskeskuksesta vastattiin, että on vähän kiireitä, nyt ei kyllä poliisia saada paikalle pariin tuntiin, johon soittajat että ei se mitään, meillä on aikaa odotella. Poliisit saapuivat muutaman tunnin päästä. Heti kun poliisiauton valon näkyvät varas äkkiä ylös kaivosta ja kaverit pitelemään kiinni. Poliisin saapuessa varas alkoi änkyttämään kaivosta ja vapaudenriistosta, johon kaverit vain, että älä höpötä et sinä missään kaivossa ole ollut, meitä on kolme todistajaa. Sana vastaan sana tilanne, autovaras vastaan 3 rehellistä kansalaista. Ei siinä poliisia paljoa kaivot kiinnostanut, kun veivät ennestään tutun varkaan pois.

    ko varas ei tarinan mukaan koskaan palannut ko alueelle.
     
  15. Putte

    Putte 1st gear

    Ja varastettu auto todetaan varastetuksi vakuutuksen suhteen vasta, jos sitä ei 30 päivään ole löydetty eli vähintään sen aikaa odottelet ilman autoa ja korvauksia. Tuon kuukauden jälkeen menee sitten vielä pari vikkoa ennen kuin rahat on maksussa eli ei yhtään kiva odotusaika.
     
  16. rane58

    rane58 Double Gearhead

  17. Town Car

    Town Car 1st gear

    Älä nyt kyyneliis huku yhden harmittoman huumorin vuoksi. Mutta etkö sä urpo tiedä, ettei Hondat Kiinalaisia ole?
     
  18. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    ^et sie kyl kovin fiksu ole..
     
  19. '82 Le Sabre

    '82 Le Sabre 1st gear

    pojat pojat... :soosoo: :wc:
     
  20. vw79

    vw79 3rd gear

    Mikä vitun hälytyskeskus, ei sellaista ole :argue: :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!