Autojen hinnat Saksassa nykyään

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja freetime-cruiser, 4.9.2011.

  1. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Onko käytettyjen "vanhojen" autojen hinnat tosiaan pompsahtaneet älyttömyyksiin Saksassa?

    Parin kaverin kanssa on suunniteltu jos syksymmällä kävisi Saksassa pyörähtämässä, mutta nyt kun olen mobile.de:tä ym hakukoneita selaillut, niin tuollaiset 90-luvun puolenvälin jälkeiset käyttökulkineet näyttäs olevan lähes samoissa hinnoissa kun Suomessa, + tietty vielä verot päälle...

    Mistäpäin maailmaa kannattaa nykyään käyttöautoa lähteä hakemaan, Viro ja Ruotsi?

    Vai löytyykö saksalaisia sivustoja joissa olisi huokeamman hintaisia autoja kuin mobile.de:ssä? Tietty niiltä häkkijobbareilta löytynee ne halvimmat, mutta muutama kikotin pitäisi ottaa kiikariin ennenkuin alkaa matkoja varaamaan...
     
  2. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Asiasta en kauheasti väitä tietäväni mutta tätä ketjua tulee seurattua. Että vaihtoehtoja kannattaa näemmä olla.

    Blocketista (eli http://www.blocket.se/) voisi löytyä, autoliikkeillä täällä on taas tämmöinen:
    http://www.bytbil.com/
     
  3. Wesku

    Wesku Gearhead

    Kyllä ne tuon ikäluokan autot näyttävät olevan ihan suomihinnoissa, joten rahallisesti tuonnissa ei välttämättä ole järkeä. Lisäksi tuollaiset 15 vuotta vanhat laitteet saattavat olla siellä melko karussa kunnossa. Katselin myös Itävallassa autojen hintatasoa eikä sieltäkään löytynyt mitään tuotavaksi kelpaavaa.
     
  4. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Aika laaja on tuo haitari autojen kunnossa ulkomaillakin, muutamia helmiä oon Ruotsista kattellu jotka sopivalla hinnalla olisi tarjolla.

    En vaan jaksa ymmärtää miten esim. 90-luvun alun ensimmäiset C-180 Mersut pitää hintansa Suomessa, ilmastoinnilla varustetut 300-400tkm ajetut bensamersut alkaen 3000e Suomessa, ja ne halvimmat on sellasia joista "ei tarvi maalata ku oven keskiosan listoista alaspäin"...

    Pitänee miettiä lähteekö reissuun vai odotteleeko jos Suomesta löytyisi sopiva. Paria autoa oon käyny kattomassa, ja käteinen tuntuis kelpaavan myyjille, ei ole tarvinnut edes varsinaisesti tinkiä vaan kysyä mihin hintaan auto käteisellä lähtee, niin hinnoista on tippunu useita satalappusia.
    Tai sit se muutama satanen on ollu vaan se kuuluisa nettiautolisä :lol:
     
  5. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Kyllä sitä hintaa saa pudotettua saksassakin pl. isot autoliikkeet. Oletko tarkistanut paljon verot kyseisille autoille tekee? Hakumatkahan ei maksa mitään mikäli täyttää auton nestemäisillä tuliaisilla :D
    IMO saksasta kannattaa parhaiten vähän isommalla koneella olevan sekä paremmin varustetun auton tuonti. Auton osto helpottuu huomattavasti kun hankkii heti ensimmäiseksi keltaiset siirtokilvet ja sitten vasta etsimään autoja (silloin auton saa mukaan vaikka kilpipajat olis kiinni).
     
  6. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Kyllä noita verotusarvoja on tullu selailtua, tullin sivuilta löytyy hyvät listat onneks, niin ei tuu sit yllätyksenä...
    Lappeenrannasta näyttäs pääsevän 12 eurolla Saksaan, ja Rostockista Hesaan autopaikka reilu satku, joten hakureissu ei tosiaan kallis olis kun sen ottaa lomareissun kannalta 8)
     
  7. pantera

    pantera Double Gearhead

    Sit se hakureissu vasta kalliiks tuleekin kun täyttää auton nestemäisillä elintarvikkeilla :wink:
    Kävin kesällä autonhaku mielessä asuntoautolla nahkabyxamaassa , en ostanu autoo, kalliita olivat :eek:
    Ameriikan rahti on halvempi kuin reissu saksaan :cry:
     
  8. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Sä tarvit vielä sen hyttipaikan lisäksi, tai jos pelkkä auto tulee niin silloinkaan satanen ei riitä, auton siirto laivaan ja pois maksaa muutaman satasen lisää.
     
  9. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    olis myös saksanreissu edessä, mennä pitäs toyota corollalla joka myydään sinne ja takas tullaan sit jollain autolla, vaikka maksais vähä enempi kun suomessa, niin periaatteestakin ostan saksasta :rotfl:
    sylettää niin ne "aidot" suomiautot, tai lähinnä niiden ihailijat :)
    ja täyttyy kaljalla niin voi sitten sukulaisille myy.... siis lahjoittaa
     

Kerro tästä muillekin!