Autojerryn käyttö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja virta, 3.10.2018.

  1. Killmister

    Killmister 1st gear

    Pyysin tarjousta pösön tuulilasin vaihdosta.
    2 tunnin sisään tuli eka tarjous joka oli myös halvin, seuraava tuli seuraavana päivänä ja kolmas vieä myöhemmin.
    Kävin vaihtaan lasin ja homma toimi
     
  2. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Olikohan just tämä, minkä tuttu heivas pois, kun olisi pitänyt provikoiden lisäksi alkaa maksamaan jotain kuukausimaksuakin. Ja kun se provika menee myös osista, niin ei nopea kalliin osan vaihto tuo oikein mitään, kun pitää takuukin antaa.

    Äkkiä korjaamolla menee tuhansia euroja vuodessa pelkästään näihin mainoskanaviin, kun koittaa saada jonkinlaista tasaista työvirtaa kun on väkeä kuitenkin palkkalistoilla. Eikä niitä lähetetä kotiin kuten jäätelömyyjää jos sataa.

    Ei käy kateeksi korjaamoyrittäjiä. Onneksi oma "korjaamo" pyörii näppärästi kun puhelinnumerokin on salainen, töitä on just passelisti. :D

    Ikinä en lähtis tohon rumbaan että pitää käyttää aikaa kymmeniin tai satoihin tarjouspyyntöihin viikossa.
     
  3. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Tulipa kokeiltua tääkin. Pyysin tarjousta etuvetoakseleiden vaihdosta. Eipä tullut yhtään tarjousta, joten vaihdan ne sitten itse. Tätä kokemusta rikkaampana en taida Jeepin tuulilasin vaihdossa vaivata Jerryä, kun nopeammin soittaa läpi ne paikat, jossa homma todistettavasti onnistuu.
     
    sämpy ja Karpov tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!