autolite ropleemaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Riztoreipas, 18.9.2002.

  1. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    tossa joskus vuos sitten kun väänsin myöhään syksyllä -63 mercuryllä (390cid,4v) räntäsateessa niin rupes pikkuhiljaa käynti huononemaan parin viikon aikana..eikun tulpat pois ja kas vain 4 tulppaa noessa ja just ne pytyt mihin imusarja jakaa "oikeanpuoleisesta ensiörööristä" no minä tietty tilaamaan remppasarjan ja autolite osiks ja uudet rojut sisään..ja sama juttu.ja kylmällä ilmalla pahempi.elikkä toinen seosruuvi ei reagoi mitenkään.kone käy vaikka ruuvaa toisen seosruuvin kiinni,seosruuvit on vielä vanhat mutta eivät näytä hirveen häjyiltä,elikkä onko rungossa halkeema vai mistä se vetää seosta?? nyt on holley kiinni mutta olishan toi autolite hiukka jouheempi ajaa...
     
  2. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    Itsellä on Holleyn joku antiikkinen malli, ja ainakin se pyörii seosruuvit kiinni, ja pätkyttää bensaa aika paljon putkissakin, mutta kun ruuvaa nuo ruuvit siihen default 1,5 kierrosta auki niin pyörii hyvin.

    2 kierroksen kohdalla rupeaa käymään sitten huonommin, mutta olet itse sitä mieltä että ne eivät ole mitkään pohjausruuvit.
     
  3. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    siinäpä se onkin kun se ei aikasemmin jaksanut käydä ruuvit esim 1/2 varvia auki..ja nyt käy vaikka on ruuvit kiinni,vaihdoin seos ruuvien paikkaa ja kas vaan vika siirtyi toiselle puolelle..elikkä ilmeisesti on ruuvi kaputt tai vielä todennäkösemmin jenga finito eli jos se sieltä imis ilmaa.

    nykyisellä holley 650 vakuumilla mylly kans hyytyy kun vetää sopat liian laihalle.oon pitäny sellasen reilun kierroksen verran auki ja hyvin rulettaa.

    tyhjäkäynti drivellä apauttirallaa 600 r/min..kaverit moittii rallikuskiks jos ruisaa kylillä yli 20km/h <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     

Kerro tästä muillekin!